Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Festiwal frustracji Pana Mariusza czyli co mnie jako mieszkankę najbardziej wpienia. |
Głupoty piszesz franiu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Festiwal frustracji Pana Mariusza czyli co mnie jako mieszkankę najbardziej wpienia. |
a dlaczego nie na klatce schodowej ???
|
|
Re: Festiwal frustracji Pana Mariusza czyli co mnie jako mieszkankę najbardziej wpienia. |
Moj się zagubił i niestety nie mogę go znaleźć. Może ktoś widział białego piseka w czarne łaty brązowy łepek zaginął na osiedlu jantar .
|
|
Jest to prywatny plac i bynajmniej nie kościelny. Został zamknięty bo miasto lepiło gościowi mandaty za sprzątanie i odśnieżanie. Facet po prostu przestał więc udostępniać swoją własność publice.
|
|
Łomżyniak33 ale ja uważam że jej złość jest na miejscu.Sam napisałeś że większość mieliście załatwione,Ona nawet miała już suknię,tak się składa że to wszystko to nie małe wydatki.I co teraz z tym zrobić??A druga strona to może dałeś jej inne odczucie co kochania,bo skoro to opóźniałeś i się ociągałeś to może pomyślała że nie jest dla Ciebie ważna.Może wystarczyło szczerze jej o tym powiedzieć.No ale mam nadzieję że w końcu się Wam ułoży,bo skoro się kochacie to warto podjąć jakoś tam próbę naprawienia wszystkiego.;-)Powodzenia i wszystkim Miłego dnia;-)))
|
|
Witam, czy ktoś kupował coś przez internetowe raty żagiel ? Ile wynosi u nich oprocentowanie ? Czy koniecznie trzeba ubezpieczać kredyt ? I ile kosztuje te ubezpieczanie ?
|
|
a i sydnej polak też będzie haha
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |