Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
No to Kijewski z KOD-u |
.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: No to Kijewski z KOD-u |
nie słyszałam o stawkach rzędu 80zł, może to jest przez MOPS dofinansowywane i wtedy tylko jakiś komitet rodzicielski, teatrzyki czy rytmikę się płaci? koleżanki z tego co mówią to płacą po 200-230zł, uważam że do 300zł to jeszcze uczciwa suma ale jeśli będzie drożej to wielu osób nie będzie stać na puszczenie dziecka do przedszkola
|
|
Co sadzicie o obsłudze w stsach jakie jest wasze zdanie dotyczace tych pań???
|
|
No do której bym nie poszedł to jak mi kupon wypisze, to nigdy nie wchodzi ;)
|
|
twoja stara robi pokazy
|
|
Też tak uważam. Widocznie były ku temu powody, których poznać nie musimy. Sprawa firmy - nie nasza.
|
|
Osobiście nie mam nic przeciwko, ale odrobina przyzwoitości nikomu nie zaszkodziła , więc raczej nie chciałbym uprzykrzać życia sąsiadom... Pozdrawiam...
|
|
Grill na balkonie jak najbardziej ;)
|
|
krist OFF za takie posty powinieneś trafić pod prokuratora. Jakie masz dowody że ktoś kradł,(bo tak wynika z twojego postu). Firma Domel stoi dobrze i ma kupę zleceń, zmiany były potrzebne aby usprawnić produkcję, więc po co to pieprzenie głupot. Druga rzecz , Domel zatrudnia ok. 130 osób (30 w to a w tamto), więc nie jest żywicielem naszego miasta, pytam się po co opluwacie rodzimą firmę, potrzeba więcej bezrobotnych. A co do ciebie i twojego informatora, to sorry ale opluwanie kogoś w taki sposób to cios poniżej pasa. Myślę że były prezes tego ci nie popuści.
|
|
Witam , poszukuje osoby ktora odplatnie znajdzie mi kontakt do firmy sprzedajacej interesująca mnie maszynę - dotyczy terenu włoch lub francji. Prosze o odp na maila norbertx21@o2.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |