Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dla fanów PiSu. |
nasrac na te BAb to gowno jest. Eska to profesjonalne radio, powazne nuty i powazni prezenterzy. Radio Bab to osmieszenie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dla fanów PiSu. |
********* to wszystko i mieć głęboko w dupie ... kto słucha radia BaB tak samo Radia Łomża Plus Najlepsze radio pod słońce to RADIO MARYJA KS.RYDZYKA To jest profesionalne radio zajefane prezenterki i wogóle ;-)
|
|
łomżyńscy "dawcy organów" są jak najbardziej ok.sama uwielbiam szybką jazdę motorem :)!
|
|
Bzdury gadacie. Czepiacie sie tych biednych kursantow nie patrzac jak na skrzyzowaniah tluka sie "doswiadczeni" kierowcy" No sorry ale jesli przyczyna stlucek jest najechanie a samochod bedacy z przodu to ja nie chce myslec co o tych doswiadocznych kierowcach pomyslec moga sobie niedoswiadczeni kursanci:)))
|
|
jachim stwierdzam, że jesteś za płytki i za malo bystry, żebym mogła sie z Tobą wdawać w dyskusję. Ja uważam jedno- koleś nie miał prawa siadać za kierownicą. Jeśli by nie usiadł prawdopodobnie nie byłoby żadnego wypadku. Ale nie, MŁODZIK musiał być "kozak" i musiał pokazac "co umie"! Taa a w szkole mnie męczyli. Do dziś nie mogę się z tego pozbierać. Do psychoterapełty codziennie chodzę. BUHAHAHAHAHA. A uświadamiam Cię chłopcze, że chętnych do Policji jest naprawdę wielu... Dziś sama się o tym przekonałam, bo o 44 miejsca na stanowisko policjanta walczy prawie 500 osób. To tylko młodzi z podlaskiego... Pozdrawiam=) -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
no chyba nie wierzycie ze te bransoletki dzialaja naprawde?!! 8P
|
|
Ostatnio Robert Miles - Atlantis i Anna Maria Jopek, a tak wogóle to wszystko poza diskopolowaniem.
|
|
Idźcie trzeba mieć urok osobisty żeby dziewczyny leciały na ciebie a po drugie trzeba być chorym żeby nie mieć popędu ... hehe ;-) A ten co rucha ręke, to niech rucha dalej :)
|
|
Jak zapewne domyślasz się Allinko też z radością widziałbym Ciebie w Łomży :). Pomimo iż Łomża niewielka jak w którymś poście MindStorm pisała to jednak ma swój nieodparty urok !. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Mojzesz byłby bezrobotny, Izraelici uprawialiby wspinaczkę w aparatach tlenowych, a tak w ogóle to Morze Czerwone jest alegorią telefonów na kartę. I kopytek. Sanszejn regent. Albo regimnet. Reagent? REAGAN! SANSZAJN REGAN!
|
|
Tak Allinko nie daj się prosić !!.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |