Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"sukces\" ekipy ratuszowej - oświetlona droga... w pole |
"LegendarnyObywatel " idź się leczyć chłopie na nogi...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"sukces\\\" ekipy ratuszowej - oświetlona droga... w pole |
Niektórzy mezczyzni sa uczuciowi, wiec nie miejcie do niego jakis głupich aluzji. Potrafi opisać swoje uczucie w przeciwienstwie do Was "twardziele"
|
|
Autor: chilipepper05 (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 12-05-11 18:49 Niektórzy mezczyzni sa uczuciowi, wiec nie miejcie do niego jakis głupich aluzji. Potrafi opisać swoje uczucie w przeciwienstwie do Was "twardziele" ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Jest dokładnie tak jak napisałaś /łeś . Niektórzy mężczyżni sa uczuciowi tylko że nie szukaja litości . A przezyli większe dramaty niż porzucenie przez panienkę . Widocznie miała jego serdecznie dosyć skoro zostawiła go bez słowa :) A czytając te jego lamenty nie dziwię sie bo tez bym długo nie zniósł takiego miałczenia :) Czym więcej ludzie mu tłumacza tym bardziej on się nakręca , wcale mi go nie żal :):)
|
|
hehe no wiesz ty co ,samemu rób
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=_RdVgL5CI-4 a to dla tych co nie szanuja swoich kobiet...
|
|
a propo Dody . Może zainteresuje to osoby które lubią muzykę gitarową http://www.youtube.com/watch?v=GQbQvHBYkHk ale wątpie że to bd .
|
|
Najbliżej w Białymstoku, cen nie znam, chyba, że w tych Konarzycach jak kolega wyżej pisze ktoś robi "w garażu".
|
|
zajebiste :D
|
|
zgłosiło sie do mnie 3 mężczyzn, ale okazało się że chcą tylko kobiety, czyli info o pracy jest nadal aktualne, Jezeli któraś z pań chce i wyrobi sie z papierami i bagazami do niedzieli, to proszę o kontakt tel: 507485565 Grzegorz
|
|
Dobrze jest jechać i zarobić, rozumiem osoby które są bez pracy itd... Nie jest tak fajnie jak sobie wypobrażacie i nie jesteście (tam na miejscu równo traktowani) 1. Umowę o prace macie na godziny, rozliczenie również- a pracujecie w akordzie 2. Zaiwaniacie od świtu do nocy, w niedziele też- "wyścig szczórów" 3. Jeśli traficie na złą pogodę ( bo leje, bo niedojrzały, bo słomę trzeba podłorzyć, bo nie ma zamówienia i tylko zbieracie 200 kg np. to idą nieliczni, a za siedzenie nie płacą tylko akord 4. Niemcy mają na godziny i w d... to maja 5. Mieszkanie wam odliczą tak jak im pasuje, aby jak najmniej zapłacic 6. Policzcie przejazd w obie strony, zakupy bo przecież trzeba coś jeść, tam też musicie sobie kupic coś do jedzenia itd... 7. W rozliczeniu całego pobytu tam, po powrocie okaże się że wcale słodko to nie wyszło.... 8. A ZDROWIE OJJJJJJ....- POJEDZIE RÓWNO, nikt się was tam nie pyta jak zachorujesz(owszem ubezpieczenie masz) ale nie zapłac ą -tylko akord 9. Nie jedna osoba wróciła i do dzisiaj ma problemy ze zdrowiem, jak ciągle lało i w brózdach woda... 10. Proponuję się zastanowić i po przemyśleniu podjąć decyzję 11. Wiem że u nas mniej płacą, ale jak zechcesz pracować to po rozliczeniu mniej wam nie wyjdzie i jesteście na miejscy w domku i POLSCE 12. NIe liczcie na dniówki tam tyle a tu tyle-rozliczcie koszty i co wam zostanie 13. Życzę powodzenia.... Jak będziecie zainteresowani adresami to postaram się odszukać namiarów bezpośrednio do pracodawców ( bez pośredników), niektórzy rozmawiają po polsku. Nie obiecuję że napewno znajdę. ZENIT "TRZEBA UWAŻAĆ BO MOŻNA ŻLE TRAFIĆ"- ŚWIĘTA PRAWDA!!! Powodzenia
|
|
Kasia290 - możesz mi wysłać te notatki które posiadasz na MS - mój adres magdzia-m@wp.pl Z góry dziękuje. Ja właśnie czekam na MS juz drugi raz :)
|
|
Rencistki, emerytki, one pewnie traktują zbiór truskawek jako swoją pracę bo skoro przez sezon zarobią 16tys. złotych to przez resztę roku zapewne siedzą i nie martwią się o nic. Młodzi tam jeżdżą zarobić.
|
|
nenufar nie pytam o dniówke. Zapytam inaczej.Ile kg dziennie trzeba zebrac. Jaka stawka za kg?
|
|
co to za informacja? dzis nie prima-aprilis hehe
|
|
Firma do końca roku skończy jak terrazyt..... pozdrawiam... pracownik prod..
|
|
A ja chętnie oddam swoją wizę, bo mam od pięciu lat i jeszcze nie skorzystałam. Może jest ktoś chętny. A nóż narodzi się nam tam jakaś nowa gwiazda typu "Dżoana".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |