czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kościół pieści brunatnych

Witam poszukuję numeru telefonu do zespołu Top. Jeśli ktoś posiada była bym wdzięczna za podanie. Dziękuje. :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kościół pieści brunatnych

Zawsze masz możliwość wymiany za 20-30zł na inną grę, z reszta setki użytkowników sprzedają i wymieniają się grami. Co do XB360 przemyśl to dobrze, bo po przeróbce stracisz dostęp do dodatków, trybów multiplayer, dem, upgradów poprzez połączenie internetowe.

Zadzwoń do hotelu Belfort w Piątnicy (dawniej Baranowski). Nie wiem, ile kosztuje teraz, ale ze dwa lata temu we czworo płaciliśmy po 10 zł od osoby.
tel. 86 215 49 00

hej...ja zdawałam już testy z dwa lata temu i niestety lipa, sprawnościowy spoko,wiedza ogolna tez super a wogole nie miałam pojecia ze bede miec taki test :)wogole sie nie przygotowałam, studiuje administracje o specjalizacji służby porzadku publicznego więc wiedziałam to co wyniosłam ze szkoły,ale poszło mi bardzo dobrze........i ten felerny MC :( I koniec........dopiero teraz zdecydowałam ze spróbuje jeszcze raz,nie wiedziałam ze musze wszystko zaczynać od początku,czyli mam do zdania wiedze ogolna i test sprawnosci fizycznej.....a myslałam ,ze bede miała z głowy,no ale zdałam raz to zdam i drugi,mam nadzieje....jeżeli chodzi o test mc to wydaje mi sie ze decydujące znaczenie ma rozmowa z psychologiem,która jest zaraz po multiselekcie.....ja na niej poległam,nie wiedziałam nic o pracy policji,.........pytała mnie dlaczego chce pracować w policji?...a ja że do moje marzenie z dziecinstwa.......nie odpowiadajcie tak bo polegniecie:( ona do mnie co przez to rozumiem?......pozniej pytała co chciałabym robic w tej policji?...ja znałam tylko drogówke wiec tak powiedziałam,ze chce pracowac w drogóce,a ona naczym polega ta praca?....i oporócz wypisywania mandatów za predkosc ciezko wymyslec było cos wiecej............jak sie o tym nic nie wie:P ....wydajer mi sie ze teraz jestem przygotowana do rozmowy ,wiem o wiele wiecej o policji....odbywałam staż w komendzie w wydziale kryminalnym............wiec wiem o co tu chodzi......ale czy to wystarczy?.............najgorsze jest to ze ja nie umiem lać wody jak to się mówi a to bardzo przydatna umiejętność.......jeżeli ktos chce to mogę wysłać test multiselect,który kupiłam, ale jest bardzo przydatny,bo jest dobrze objasniony......ja zdaje w katowicach wiedze co myślicie o tej szkole...,zdałam tam raz to jade i drugi ale sa rózne poglady na ta szkołe.....życzcie mi powodzenia:)

Zbiórka od godz. 14 na Starym Ryneku w Łomży

15.00 - Poświęcenie motocykli i o godz.

15,15 - ruszamy w Wielką Paradę Ulicami Łomży ok godz

16,20 - przewidziany dojazd do celu - czyli Olszynka -

( znane Łomzyńskim motocyklistom z poprzednich lat miejsce )

rozpoczęcie Imprezy - Muzyczka na żywo, coś do zjedzenia, cos co wypicia, dla ducha i ciała jednym słowem....

sztandarowa konkurencja o puchar Prezydenta Miasta Łomża - "Rzut Silnikiem"

Zabawa do białego rana - albo i dłuzej

Zapraszamy całymi zmotoryzowanymi rodzinami..

więcej informacji na www.max-bike.pl

Treść jest ukryta

u mnie niestety minał miesiąc od rozstania, i niestety nie moge zapomnieć totalna porażka, nie potrafie się odnależź w nowej rzeczywistości, w pracy nie moge się skupić, nie spię w nocy, nie jem, po prostu żal sciska serce :(((

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Doda prymitywna chamka

http://www.youtube.com/watch?v=qQhdqM2zkBU&feature=youtube_gdata

A w jaki dzień bo nie widzę takowej informacji?

anka

minuty do wszystkich sieci 79AGFE56

jak w temacie ile?

Aktualny cennik masz na stronie Pogotowia Ratunkowego

http://www.pogotowie.lomza.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=111&Itemid=200

Ceny są takie same w całej PL.

przyszedles pogadac o gołebiach czy promowac swoj sklep

Greg23 tyko czas zabliźni Twe rany.... nic innego i mądrzejszego nikt Ci tu nie doradzi..... ja uciekłem w pracę.... myślenia niestety też nie umiałem wyłączyć.... ale z czasem coraz to miej myślimy.... coraz to miej się obwiniamy.... a teraz widząc ex nie czuję nic.... wszystko skutecznie minęło... a więcej co teraz czuję po 4 latach.... wręcz jestem zadowolony że to wszystko się skończyło.... po pogłoskach które do mnie dochodzą.... wręcz jestem wdzięczny losowi że nie muszę tego związku dalej ciągnąć.... w tym momencie obchodzi mnie tylko los moich dzieci.... pewnie że czuję pustkę wokół siebie....chciałbym czasami i nawet pomilczeć z tą bliską sercu osobą.... jednak jestem zdany tylko na siebie.... ale daję radę.... Ty też dasz radę.... nie my wszyscy samotni jesteśmy pierwsi i nie ostatni.... to jest właśnie życie....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org