Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lotnisko |
Przed meczem będzie można kupić : Szaliki koszulki bluzy vlepki ŁKSu oraz bilety za 5zł
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lotnisko |
Albo posmarował,albo ktoś jest nie kompetentny. Mechanik samochodowy :P
|
|
Najpierw niech przeprowadzą renowacje ulicy Sikorskiego przy tym dworcu. Bo taka reprezentatywna ulica ma chodniki które za kilka lat w proch się dosłownie obrócą. Nie jest to dobra wizytówka Łomży.
|
|
Figa Nie wiem jak do końca odnieść się do Twojego zapytania ! Jeśli daje rade w realu bez kłamstwa to nie mam powódek ściemniać kogoś przez neta, udawać kogoś kim nie jestem? Chyba mam prawo opierać swoja wiedzę i wysuwać na doświadczeniach z reala. A czy najważniejsze w życiu jest piękno zewnętrzne czy wewnętrzne? Dla mnie nie ma znaczenia uroda a mówią że facetami są tylko i wyłącznie wzrokowcami a hmmm.. kobiety chyba też! A jeśli słyszę od kobiety jutro odkryje to i tamto wreszcie będziesz mój zareagujesz na moje wdzięki to od razu mówię żeby z pauzowała....
|
|
"Lans" na Długiej 7a(deptak)
|
|
A nie wiesz można tam oddać swoje ciuchy? I na jakiej zasadzie to się odbywa?
|
|
Bravo!!! Prosba o wiecej filmow. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
jw.
|
|
|
Może by tak odnowili dworzec ? Bo wygląda strasznie i by zrobili jakąś normalną poczekalnię. :)
|
|
Telefon kontaktowy: 512-451-877
|
|
PKP w końcu będzie w Łomży nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
bys sie wstydzil/la za 500 zl miesiacznie jeszcze wymagania jakie jak w tym kraju wszystko drogie w HU* "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |