Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zapchane smietniki |
Nie wchodzi się 2 razy do tej samej rzeki. Przeszlość to przeszlość. Trzymaj się tej maksymy dziewczyno! Powodzenia :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zapchane smietniki |
Obkleić i zdjęcia obklejenia to w Łomży i całej Polsce nikt tobie nie zrobi. Okleić tak.
|
|
Ja rozstałem się z dziewczyną po prawie 4 latach związku, było bardzo ciężko, z początku uciekałem w alkohol ale zrozumiałem, że to prowadzi tylko na dno. Później zająłem się swoją pasją. Bolało dosyć długo bo około roku, teraz jestem z inną kobietą, wiem jakich nie popełniać błędów, Ona jest ze mną szczęśliwa ja też, wszystko się ułożyło :)
|
|
Ja kiedyś malowałem kilku osobom na ścianach w pokojach, ale teraz z braku czasu nie. I faktycznie trochę mało te 120zł ;)
|
|
Zenit, mam do Ciebie pytanie, nie chcesz nie odpowiadaj, nie nalegam:) Czy to ta dziewczyną, z którą umówiłeś się na spacer, przez forum? Pamiętam któryś wątek. Przepraszam, ale strasznie mnie to ciekawi ale nie nalegam na odpowiedź, pozdrawiam! A co do rozstań, czas najlepszym lekarzem. Czysta prawda, sprawdzona w praktyce.
|
|
Figa nie ma racji. Nagrodę odbierze rodzic.
|
|
jak mozna zgubic okulary z nosa ci spadly
|
|
wi@ch@
|