piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
GDzie mizna znaleść listy osób z komisji?

Ostatnio podczas pobytu w Elku czytalem w lokalnej prasie, ze koszt tej imprezy obliczano na ok miliona zl i gdzie podkreslono jakoby miasto Elk mialo pokryc ok 30-ci tysiecy tej sumy i wlasnie Browar Lomza drugie tyle, a reszte TV.
Ponadto wczoraj w drodze z Elku do Lomzy minelismy takie dwa pojazdy w ksztalcie butelki piwa Lomza 'pedzace' w strone Elku (wydaje mi sie, ze to chyba byly takie stare Trabanty w skorze 'Lomzy').
No wiec, jakas promocja tam musiala byc, ale na ten koncert jednak juz nie zdazylem aby potwierdzic to na wlasne oczy.

O, jeszcze inna obserwacja. Doslownie w chwili kiedy to Nasz browar koncentrowal sie na promocji swego produktu w Elku, tu, na starym lomzynskim rynku kilku facetow na rowerach ubranych w zielone kombinezony 'pchalo' konkurencejngo 'Zubra' komu tylko sie dalo. Oczywiscie, bedac osoba 'biased' wzgledem Naszych laleczek, nie skorzystalem z ich oferty.
Pozdrawiam,
wychu (juz z oddali)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: GDzie mizna znaleść listy osób z komisji?

sa spoko mają racje smigać i na zakrętach się niewyrabiać hehe

cz

Mnie zastanowiło jedno ?? akurat włączyłem TV i była mandaryna. Zastanawia mnie to czy to jest możliwe żeby tańczyć w bardzo "ekspresywny" sposób i móc jednocześnie śpiewać. Wydaje mi się, ze ona tam jednak tylko tańczyła ;) a wy jak myślicie ???

Nie znam jej repertuaru ale czy ona ma jakiś swój kawałem czy tylko przeróbki ???

POZDRO

Ptyś poradzi :P

1. nawet lubie Ptysia
2. ten, komu czegoś brak (dystansu? rozumu?)
3. ubaw? po pachy?

1. ja, choć nie wszystko mnie śmieszy
2. nie chce mi się tam gmyrać i czytać tego co tam jest

1. bo to nasza natura i łatwiej wtedy sprawiać wrażenie, że bardzo potrzebujemy opieki mądrych i silnych facetów
2. bośmy drani rozpuściły (ale bywają porządni, choć krwi napsują)
3. da płytkich palantów pewnie tak
4. pewnie większość, podobnie jak Ty, czy ja, tworzy sobie swoją hierarchie. I jest taka jacy jesteśmy, i oczywiście niektóre jej punkty się zmieniają zależnie od wieku, czasu i miejsca.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org