Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska Lewica |
witam czy ma ktoś kody na dziś?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska Lewica |
Polecam Pana Edka na przeciwko Gośki/Stokrotki. Mój ojciec jest wędkarzem i zawsze tam kupuje, zresztą są zrzeszeni w Kole PZW 80 Łomża, więc czego można chcieć więcej :))) I nad morze też śmigają sobie :))
|
|
zawsze można wrócić do siebie :)
|
|
żle wykształceni , nietolerancyjni , zacofani kulturalnie , nadęci , pozerzy lanserzy. Ludzie bez przyszłości niewiele wnoszacy do rowoju tej ziemi.
|
|
Cześć! Szukam osoby która umie nalować grafitii,chce mnieć grafiti na którym warto zawiesić oko w moim pokoju.Oczywiście zapłacę 120zł! piszcie!
|
|
U mnie podobna sytuacja, tylko ze to chyba ja sie nie moge pogodzić i poradzić w zyciu, gdyż Ona chyba sobie dobrze radzi w zyciu ( nie wiem, bo nie widzialem jej, ani jej nie słyszalem, niestety:(( ona nie chce miec ze mna kontaktu... także jak wrociłas do mamy, to w domu bedziesz miała wsparcie, teraz liczą się najblizsze osoby, ja przynajmniej tak mam.. dostalem potęzne wsparcie od rodziny, chcoiaz i tak jest ciezko, ale naprawde teraz skup się na zyciu rodzinnym i pracy (chociaz wiec z własnego doswiadczenia, ze praca nie ejst latwa.. bo tez nie moge sie skupić i tylko przychodze do pracy i pracuje na siebie.. a mało daje od siebie dodatkowo) ale mam nadzieje, ze to minie... tylko mam jeden mały problem.. mi ciągne na Niej zalezy... nie wiem jak to u Ciebie wygląda.. czy cały czas dazysz go uczuciem, czy jednak nie ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |