Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Konsekwencje wyciągnięte w związku z niezgodnym z prawem zwoleniem sprzataczki z MOSIR? |
znajac realia pewnie pojechali ci po kakale a teraz leczysz kompleksy wsioku
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Konsekwencje wyciągnięte w związku z niezgodnym z prawem zwoleniem sprzataczki z MOSIR? |
Ja znam dwie hodowle w Giełczynie jedna to: http://www.ramotto.eu/onas.html hodowca z prawdziwego zdarzenia i druga chyba nie ma strony a przydomek brzmi " HERBU KNIEJA " - jamnik szorstkowłosy standardowy, obie są zarejestrowane w ZKwP i nie sądzę żeby sprzedawali tam psy bez rodowodu, obie mogę polecić z czystym sumieniem. Jeśli są tam jeszcze inne to najprawdopodobniej są to tzw. pseudohodowle, a z takiego miejsca psów kupować nie polecam.
|
|
Re: Konsekwencje wyciągnięte w związku z niezgodnym z prawem zwoleniem sprzataczki z MOSIR? |
Oddawajcie głosy dalej. Minęła 12-sta i można oddawać ponownie. Przypominam również o meczu we środę o 17.00 ;)
|
|
Jak w temacie, poszukuję dobrego graficiarza - artysty, z Łomży bądź okolicy, do namalowania graffiti. Tylko poważne oferty. E-mail kontaktowy: forumowicz@mixbox.pl Pozdrawiam!
|
|
A pytanko odnosnie muzyki... Szanty w piatki dalej sa? Czy to juz tez uleglo zmianie?
|
|
po okolicznych rynkach jeździ kebab taki w graffiti , możesz się przejechać zobaczyć , strona firmy która go wymalowała :) http://www.rebelart.pl
|
|
Marta mając 14 lat i tak nagrody nie otrzyma, (czytaj regulamin,) więc o co ta walka, o poparcie dla starego chłopa, który chce wygrać laptopa i wysilił się wątpliwą i średniej jakości oryginalność twórczą?
|
|
Greg23 Ja znam swoja polówkę z każdej strony słyszę że idealnie do siebie pasujemy. Wiem i to nie moje słowa jak tego co u mnie brak byś znalazł u niej i na odwrót. Znamy się od małego już ponad 15 lat jest moją najlepsza przyjaciółka niestety ludzka zawiść czy zazdrość wpłynęła na to że nie jesteśmy razem . Stety czy niestety życie potoczyło się inaczej nasze drogi się rozeszły. Błędem by było żebym ją brał jako za pierwowzór i wszystkie kobiety przyrównywał do niej . Wpadłbym w pewien obłęd doszukiwał bym się takich cechy charakteru sposobu bycia u innych kobiet. Wspaniale jest żyć że świadomością że ktoś cie kocha że ktoś o tobie myśli w prawie każdym momencie chwili spędzonych bez ciebie. Tylko słowo miłość dla mnie nic nie znaczy jeśli za zwykłym słowem nie stoją gesty i czynny żeby udowodnić że te uczucia są prawdziwe. Tyle daje uczucia od siebie ile otrzymuje od kogoś tego już nic nie zmieni. Jeśli by naprawdę Cię kochała i zależało jej na Tobie to by nie wykręciła takiego numeru...
|
|
Sposob nr 1 Pierwszy miesiąc po rozstaniu jest bardzo ciężki, człowiek myżli jedynie o ukochanej osobie, nie może sobie znaleśćma problemy ze snem. Problem jest o wiele bardziej spotegowany jesli bedaz zwiazku zatracil sie kosztem znajomych i otoczenia. Zostaje sam. Kolejny miesiąc to odzyskiwanie starych relacji,(na siłę?), poszukiwanie towarzystwa. Rozpoczęcie nowych projektów-wzrost aktywności-basen, silownia,plotki u znajomych, nieśmiałe wyjścia do pubu lub na dyskoteke.Wraz z przyśpieszeniem tepa zaczynamy zapominać o drugiej połówce, skupiamy się nad wszystkim innym, zagladanie na profil ex nk czy facebook staje się coraz rzadsze.Czas leczy rany Sposób nr 2 Znajdź innego partnera. Każego dnia się budzimy z nadzieją że ten dzień będzie lepszy. Jutro będzie wspanialsze. Cieszmy się kolejnym dniem i podchodźmy do nich z uśmiechem:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |