Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hurra, wygralo PO, teraz to sobie akcji nakupie! |
raczej bylo widac ...bo w elku to tylko przewaznie byly parasole z browarku lomza...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hurra, wygralo PO, teraz to sobie akcji nakupie! |
to ptysiu umie czytać? :] ...bo wysłowić się,to nadal nie bardzo :l -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Ja od ponad roku tankuje na Orlenach - najlepsze paliwa ... Statoil kojarzy mi sie nie z paliwem tylko z jedzeniem hot - dogow o 3 rano na "lekkim dopalaczu" wracajac do domu :)) " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
"Nic mi sie nie stalo ale poprostu nie lubie tego miejsca i takie mam o nim zdanie i zreszta tak slyszalam wiele na temat tej dyskoteki.Wiesz ...nie interesuje mnie jak jakies kur*** tancza na rurkach.....i jestem kim jestem i mam prawo do wyrazania sie na tym forum jak kazdy.pozdrawiam" a jednak nie bylas!!!!! i co znajomi ci mowili ktorzy tez tam nie byli??? slyszeli gdzies od kogos??? kiedy tam ost ktos tanczyl na tych rurach??? bo ja nie pamietam???? a po drugie pewnie boisz sie isc z zazdrosci, bo przekonana ze ktos jednak tam tanczy, boisz sie ze ty nie zwrocisz na siebie niczyjej uwagi!!! [L] jak Łomża - MIASTECZKO NAUKI RUCHU DROGOWEGO
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |