czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie jest Rysiek ?

Tak na Zdrojowej jest też sklep i dosyć niezły wybór sprzętu. Jednak najlepszy sklep wędkarski w jakim czasem robię zakupy jest w Ruciane Nida, tam jest dopiero wybór.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie jest Rysiek ?

i jak, prowadzicie?

Po 1989 wszyscy się nawrócili nagle przypomnieli sobie jak odmawia się zdrowaśkę.

Posłuchaj Jurku...

nie wiem, w którym RYCIE ~IZMÓW próbujesz ROZLICZAĆ władze ŚWIECKIE i DUCHOWE, ale chyba zbyt słabo znasz Pismo Święte. Nie zapominaj, że KAŻDY ma OBOWIĄZKI STANU.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Polska rządna i gospodarna, bogobojna i sprawiedliwa PROGRAMEM Polskiego Narodu!

JKK
-----------------------------------------------------------------------------------
"...bo tu się wszyscy zebrali i PRZYCHODZILI DO ROZUMU...": http://www.videobb.com/video/Xr9Mis9lhfy6

młody wykrztałcony, wiesz co? weż koło i pie..... się wczoło!!! to Ci napewno nie zaszkodzi.

Sam pomysł jest niezły choć bariera wieku mocno zaniżona :)
Niestety sam wielokrotnie byłem świadkiem "cudnych" manewrów osób starszych za kierownicą. Pół biedy jeśli kończy się na rozbitym aucie właściciela. Gorzej jeśli taka osoba skrzywdzi innych uczestników ruchu czy pieszych. Myślę, że ponowne badania dla osób od 60 roku życia to nie głupi pomysł.

Czy zna ktos moze przewoznika (bus bac tez autokar)który jezdzi z Łomzy do Norwegi, dokładniej miasto Stavanger.????

oj bedzie ciezko

Witam .
Piszę do Was z prośbą o podanie mi informacji na temat zajęć z kick boxingu,boks bądź judo na terenie Łomży :)
Przydatne byłyby informacje na temat miejsca,ceny oraz dni w jakich odbywają się zajęcia :)

Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi ;)

Na ulicy Poznańskiej na rondzie w prawo w kierunku ul. Mała Kraska potem przez Łochtynowo, Dłużniewo, Jarnuty, Janowo i dojedziesz do trasy Ostrołęka-Łomża. Lub możesz wybrać dłuższą trasę przed Jarnutami skręcić w lewo do Mikołajk potem Szczepankowo, Chojny i też do trasy Ostrołęka-Łomża. Zobaczyć może nic ciekawego nie zobaczysz oprócz rolników przy pracy ale przynajmniej mały ruch i można spokojnie pojeździć nawet z dziećmi, no gorzej jest na trasie Ostrołęka-Łomża.

Ty profesor, Ty z ksywy czy z wykształcenia...bo wnioskuje że to pseudonim bo chyba nie zrozumieliśmy się. Wszystko w tym temacie. Znalazłem już.

Powiedz skąd dojeżdżasz, powiedz mi skąd jesteś, nikt Cię tutaj nie zna, wyjaw mi swój sekret :]

Młody osoby po 40 to nie są osoby w podeszłym wieku a nawet 60-latki nie są w podeszłym wieku bo wiek produkcyjny jest do 65 lat a takie badania obowiązują chyba po 60 lub 70 roku życia!

Temat już był, SPRAWDŹ.

Ja swoje pieniądze odzyskałem, uważam, że bardzo szybko, bo od momentu wezwania do wpłaty na konto upłynęło niespełna dwa m-ce. Oczywiście jest to zależne od stopnia determinacji urzędu, od którego ubiegasz się o zwrot nadpłaty. Jeden oddaje po pierwszym nakazie zapłaty wydanym przez sąd, inny odwołuje się od wyroku i całość przeciąga się w czasie. O ile sądy pierwszej instancji mają niejasne prawo do własnej interpretacji wyroku trybunalu (dziwne, ale prawdziwe) i potrafią oddalić pozew, to już sądy okręgowe wydają jedynie słuszny wyrok, nakaz zapłaty.
Polecam również stronę karta-pojazdu, dowiesz się wszystkiego, jeżeli potrafisz własnoręcznie, poprawnie napisać "podanie" to powinieneś poradzić sobie sam z odzyskaniem nadpłaty.
Pozdrawiam

To będzie taki dach kryły 3 firmy? Jedna szybko, druga dobrze a trzecia tanio :)

http://www.youtube.com/watch?v=dtQcoej6lJg

:)

Hihihi jeszcze jeden głos i uzyskamy wynik 1300 :) :) Dziękuję za wsparcie

Link: http://wedel.wrzuta.pl/comics,1648,lataj-glupeczku-tylko-po-ptasim-mleczku.html

SATYR na ul.Spokojnej .

I wcale nie jest to kicha tylko normalne rozsuwane drzwi .

Bez podniet.

Po prostu polityczna prowokacja...
Albo kompletny debil.

Prowokatorów politycznych i debilów internet przyciąga jak magnes.

P.S. Ciekawe do której grupy ja się zaliczam...

Propos, nie działają Wam na tej stronie linki do tego głównego panelu.

Tak, dokładnie świetna, bardzo malownicza trasa, piękne widoki, ale to wszystko dopiero jak już rzeka wróci do swego koryta.

Okey mogę również wesprzeć i Ciebie w głosowaniu :)

za 120 zł moge wejsc do Twojego domu i wyjsc, umowa stoi?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org