Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tam zamachy a u nas zabójstwo w Ełku |
Dzięki Brzeczyszczykiewicz wezmę to pod uwagę! Wystrój się odrobinę zmieni menu na pewno też ale myślę że muzyka na żywo pozostanie nadal atrybutem tego lokalu.... proszę o dalsze propozycje! Z góry dziękuję!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tam zamachy a u nas zabójstwo w Ełku |
taki swiatlowod jest na .slowackiego polozony kilka lat temu -najmniej 5-6 lat
|
|
Ja mam taki pomysl.Dobrze jest miec jakis specjal,ktorego inne lokale nie maja.W Łomzy chyba nikt nie sprzedaje Guinessa,retro ma jakies irlandzkie piwo,ale inne.Nie mam pojecia jak wygladaja umowy z browarami,moze nie bedzie szans na sprzedaz. W kazdym razie powinienes miec cos szczegolnego i szczegolnie dobrego,na co ludzie beda chetnie zachodzic.
|
|
ŁKS awansował !!!
|
|
W związku z powyższym postem... Kibicujmy proszę aby nie spadli: - Promieniowi Mońki - Wissie Szczuczyn -Warmii Grajewo Oraz oczywiście aby nie awansowali: - Olimpii Zambrów Szczegóły tutaj --> http://www.90minut.pl/liga/0/liga5035.html Powody wiadome... :)
|
|
to jest najtrudniejszy moment w zyciu, który trwa, i trwa.. i trwa.. i końca nie widać :(
|
|
a Galerie w koncu powstaną, czy znowu wstrzymane rozpoczęcie budowy ?
|
|
powiem krótko **** Ci w ryj
|
|
Na pewno niech zostaną herbaty i yerba. A Brzeczyszczykiewicz ma rację: przydałoby się coś do zjedzenia, czasem, jak się wpada prosto z roboty, to kawałek ciasta nie wystarczy. Nie musi to być zaraz jakieś bardzo szerokie menu, ale kilka prostych, smacznych dań byłoby fajnie mieć.
|
|
DO MIRECZEK A GDZIE MASZ TAKĄ SALĘ??
|
|
pewnie pojawił się ktoś inny
|
|
Lubię piłkę nożną, ale poziom dyskusji na tym wątku mnie przytłoczył...
|
|
gumimis,znam Twego starego,on zawsze mowi ,że najbardziej lubi walenie.
|
|
Jeśli się nie mylę to jest pierwsze forum poświęcone Owczarkowi Niemieckiemu w naszym regionie. Zapraszam.
|
|
no widocznie za pierwszym razem zaznaczało się dobrze a za drugim razem niedobrze - ruska ruletka
|
|
Czy nowy Prezydent Łomży też biega do biskupa?
|
|
CZARNOCIN,WIZNA,JEZIORKO,CZERWIN,KLECZKOWO,to są Remizy,Gok,jest wiele szkół z kuchnią z salami które można wynająć,no ale jak się chce wypas wystroju itd ;jak kogo stać, wiele innych tylko chęci poszukania,polecam obsługę z Rutek za Zambrowa,super jedzonko!
|
|
A co to cię obchodzi?
|
|
ostatnimi dniami słuchamy że wszystko wymarza, byłem wczoraj na działce i z tego co zauważyłem to na żadnym drzewku mi kwiaty nie zmarzły, w tamtym roku to tragedia była bo co drzewko to prawie nic, jak nie będzie dalszych przymrozków będzie dobrze. Jak tak u was pomarzło czy nie??
|
|
ostatecznie skorzystałam z usług homebroker, składaliśmy do kilku banków ale ostatecznie wybraliśmy ING, najniższa rata i najlepsze warunki kredytowania
|
|
nie ona pierwsza i ostatnia!
|
|
Bo nie lubię biskupa.
|
|
Jeszce zobaczymy jak zachowa się zimna zośka;)
|
|
przechodzić obowiązkowe badania lekarskie i zdawać sprawdzian ze znajomości przepisów i ewentualnie odbierać prawa jazdy? Można to łatwo zrobić zamieniając bezterminowe prawa jazda na okresowe np. właśnie na 5 lat. Co o tym sądzicie? Moim zdaniem to znacznie poprawiłoby bezpieczeństwo na naszych drogach.
|
|
Po 40-tce to według Ciebie podeszły wiek?
|
|
Warto coś zrobić, żeby w lokalu nie śmierdziało starym Helmutem (od mebli?) albo kanalizacją. Brrrr...
|
|
Dlaczego nie zapytasz czy biega do rezydenta Putina? Nie wiesz czego się obawiać. Coś nie tak z głową?
|
|
I wystrój ten co był hmmm bardzo pomieszany. Lepiej coś w jednym klimacie. Te fotele i kanapy mi się nie podobały. Jakoś wyglądało to za bardzo barokowo i nijak. Ma byc prosto i z klasą. Wiem, łatwo mówić:)) Z niecierpliwością czekam.
|
|
Mając 15 lat na pewno.
|
|
Założyciel postu z wykształcenia jest debilem, a z zamiłowania chamem ...
|
|
buahaha, młody wykształcony, pierwsze to na 100% ale drugie, ehh, szkoda slow! predzej bylbym za tym zeby wydawali od 21 roku!!
|
|
Ale oryginalne w przeciwieństwie do Twoich.
|
|
no, jak masz klientow ktorzy wpadaja z "roboty", to jest super! powodzenia :)
|
|
Do niedawna, myślałem że ten lekarz obiecał na wizji przekazać całą wygraną kwote, zaznaczam że nie oglądałem tego programu i później raczej tej sprawy nie śledziłem. Właśnie przeczytałem we wspólczesnej, że lekarz obiecał przelać 50 tyś, a nie całą kwotę, jeśli tak to ktoś inny powinien się wstydzić i sprawa dla mnie jest jasna.
|
|
W przypadku "wykrztałconego" to zdecydowanie za wcześnie.
|
|
chcialem wam tylko przypomniec ze głosuje na PO wiec wazcie słowa
|
|
Postaraj się myśli zająć czymś innym,ładna dzisiaj pogoda wyjdź na spacer.Będzie dobrze;-)
|
|
POpapraniec!
|
|
Jak będziesz miał 40 lat to sam sobie odpowiesz na te pytanie. Chociaż intelektualnie to ty 40 lat nie osiągniesz nigdy :)
|
|
Zachęcam do głosowania, jeżeli tylko podoba się Państwu komiks. Z góry dziękuję. Link: http://wedel.wrzuta.pl/comics,1648,lataj-glupeczku-tylko-po-ptasim-mleczku.html
|
|
Co za debil założył ten temat?
|
|
A o to nasz "kolega" Kryna:)
|
|
młody wykrztałcony hahaha widać inteligentny elektorat PO. Mam nadzieje jak będziesz miał 40 lat Tusk przymusowa będzie wysyłał swoich podanych na lobotomie mózgu. Wykształcenie to może i masz niech twój tussiek zmniejszy wiek emerytalny bo po twoim rozumowaniu ludzie po 40 to nie nadają się do niczego. Sprawność psychoruchowa nie tak po twoim poście wynika.
|
|
Na wizji nie powiedział też że chce spełniać marzenia swoje i swoich dzieci. A we Współczesnej czy innej gazetce któej udzielał wywiadu takie stwierdzenie padło - że chciałby wykształcić swoje dzieci;/ Wszystko jest w necie, wystarczy poszukać. http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110126/REG20/61420494 (– Dziękuję wszystkim łomżanom, szczególnie parafianom św. Krzyża w Łomży, którzy oddali na mnie swój głos – mówi Henryk Korolczuk.) http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110130/MAGAZYN/415086104
|
|
Podróby to na allegro mozna kupić, niestety. Dlatego nie kupuję już na allegro. Są perfumerie internetowe - perfumy są tańsze i to dużo niż w sklepach normalnych. Ceneo wskazuje bezbłędnie co i gdzie;))))
|
|
|
Mamy WŁADZE FORMALNE i NIEFORMALNE. Teraz Polską rządzi Razwiedka, czyli władza NIEFORMALNA. Oprócz tego są jeszcze MEDIA i SALON. Z władz FORMALNYCH mamy władze ŚWIECKIE i DUCHOWE. Powinny one WSPÓŁDZIAŁAĆ. Tylko szaleńcy walczą z kościołami. Decyzje władz ŚWIECKICH są zobowiązani wykonywać wszyscy obywatele. Decyzjom władz DUCHOWYCH podlegają dobrowoli członkowie danych KOŚCIOŁÓW. Władze ŚWIECKIE liczą się z opiniami władz DUCHOWYCH Kościoła katolickiego, z uwagi na dominującą jego pozycję wynikającą z ILOŚCI WIERNYCH. Często też są wiernymi tego, czy innego kościoła. JKK ----------------------------------------------------------------------------------- "...bo tu się wszyscy zebrali i PRZYCHODZILI DO ROZUMU..." - http://www.videobb.com/video/Xr9Mis9lhfy6
|
|
W ciagu 1,5 godziny powinienes dac rade ;) jezeli bedziesz mial szczescie i nie trafisz na korki ;D
|
|
a gdzieś bliżej na terenie Łomży???
|
|
w czwartek o 15 jechałem busem, w centrum Białego byłem o 16 50, po drodze od Jezewa małe spowolnienie,ale bez paniki ,spokojnie mozna dojechac
|
|
Widać kto został odrzucony granatem od pługa:) A skąd ty mieszkasz ? Skąd się wywodzisz?
|
|
Nie jest moim zamiarem walka jakakolwiek.A już najmniej z ludzkimi sumieniami.Zdaję sobie sprawę że wiara jest człowiekowi potrzebna. Ja po prostu nie cierpię bigoterii i zakłamania.Wszak Jezus rzekł "porzućcie wszystko co macie i pójdźcie za mną". Zakazał swoim uczniom dbania o życie doczesne, szczególnie o majątek i o władzę.
|
|
gdzie jest reszta wpisów?? się pytam się
|
|
jechalem w korku o 14.40 wyjechalem o 16.10 bylem na zwierzyneickiej „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Dzięki, za pomoc. Widzę, że nie powinno być kłopotów. Pozdrawiam.
|
|
młody wykrztałcony szybko biegnij do lekarza z głową.
|
|
młody wykrztałcony szybko biegnij do lekarza z głową.
|
|
No to raczej nie ten program, bo w Kielcach to każde osiedle łączą. Może ktoś interweniowałby u władz aby nie przespali okazji na upgrade technologiczny.
|
|
60, 65 - jestem za. Niestety refleks już nie ten sam, spostrzeganie, wzrok. Takie życie.
|
|
Szybko namierzony ;]
|
|
Autor: młody wykrztałcony (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 08-05-11 11:02 chcialem wam tylko przypomniec ze głosuje na PO wiec wazcie słowa Kim i czym ty straszysz i kogo ? POwskalebiodo?
|
|
Grosik w piekarni są bo np. w Piątnicy na Krótkiej ale nie tylko zastępców nie ma chyba że zapłacisz podwójnie.A jeśli chodzi o urlopy to też raczej nie ma a jeśli już to ci grosze zapłacą za urlop!
|
|
Autor: hansklos (---.170-128-109.adsl-dyn.isp.belgacom.be) Data: 07-05-11 12:08 Dlaczego łomżyniaki to wiesniaki ? Nie porównuj się do ludzi ze wsi i ich nie obrażaj bo daleko ci do nich
|
|
Gdzie można kupić takie drzwi pokojowe jak w temacie, niewiem czy tak fachowo się nazywają. Mogą być z drewna lub jakiegoś innego materiału.
|
|
Jest jakiś wzór jak ma wyglądać te podanie o zwrot? Rozumiem że podstawą do złożenia sprawy do sądu jest pisemna odmowa z UM czy UG? Dokładnie to gdzie te podanie składałeś?
|
|
Łomżanie jak już coś ;] Wieśniak to określenie człowieka bez względu na jego miejsce zamieszkania moim zdaniem.
|
|
będzie dobrze, ja to wiem i Ty to wiesz.. ja jestem w tej samej sytuacji wiec musimy się wspierac .. :) mar
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |