piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nie będe się modlił za zdrowie Hosera

Też polecam Pana Iwanowskiego.
Jak i "Lutka"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nie będe się modlił za zdrowie Hosera

Przecież wiadomo, że w dzisiejszych czasach każdy produkt spożywczy jest nafaszerowany jakimś gównem. Chociażby wędlina. Ktoś kupuje kiełbasę za 6 czy 7 zł za kilogram. Ja mówię na tę kiełbasę, że jest postna. Można ją jeść w piątek.
Napoje. Oczywiście duże ilości cukru, żeby zachęcić dzieci do picia, bo dzieci lubią słodkie, to samo tyczy się jogurtów .

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Ja tam miałem dwa razy do czynienia z łomżyńską Strażą Miejską. Wszystko OK. Generalnie spoko goście. Można się dogadać. Generalnie jak Ty gadasz normalnie to oni też, a jak na dzień dobry z mordą wyskoczysz to co się później dziwić.

Ignorantom od razu polecam opuścić wątek(źródłem ignorancji jest niewiedza) . Na początku zaznaczam, że nie snuje żadnych teorii o NOLach itp. Wczoraj spacerowałem z dziewczyną, było około 22, zauważyłem na niebie dwa świecące punkty, wyglądało to tak, jakby były okrągłe i w środku miały jaskrawo świecące kule, a na zewnątrz świecące na czerwono punkty, zmieniające się czyli świeciły dookoła własnej osi, początkowo wziąłem je za samoloty, latały w idealnie prostej linii, ale jeden z nich zatrzymał się momentalnie i od razu z ogromną szybkością ruszył w przeciwnym kierunku, latały na wschodzie później jeden był na zachodzie drugi na wschodzie, poruszały się z ogromną prędkością, zero dźwięku. Latały zmieniając bardzo szybko kierunki, trwało to około 30 minut. Wykluczyłem satelity samoloty gwiazdy i balony, widział może ktoś coś podobnego? Powtarzam, nie sugeruję żę to jakieś UFO, po prostu chcę dowiedzieć się czegoś więcej bo było to bardzo ciekawe.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org