Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nie będe się modlił za zdrowie Hosera |
Też polecam Pana Iwanowskiego. Jak i "Lutka"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nie będe się modlił za zdrowie Hosera |
Przecież wiadomo, że w dzisiejszych czasach każdy produkt spożywczy jest nafaszerowany jakimś gównem. Chociażby wędlina. Ktoś kupuje kiełbasę za 6 czy 7 zł za kilogram. Ja mówię na tę kiełbasę, że jest postna. Można ją jeść w piątek. Napoje. Oczywiście duże ilości cukru, żeby zachęcić dzieci do picia, bo dzieci lubią słodkie, to samo tyczy się jogurtów .
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja tam miałem dwa razy do czynienia z łomżyńską Strażą Miejską. Wszystko OK. Generalnie spoko goście. Można się dogadać. Generalnie jak Ty gadasz normalnie to oni też, a jak na dzień dobry z mordą wyskoczysz to co się później dziwić.
|
|
Ignorantom od razu polecam opuścić wątek(źródłem ignorancji jest niewiedza) . Na początku zaznaczam, że nie snuje żadnych teorii o NOLach itp. Wczoraj spacerowałem z dziewczyną, było około 22, zauważyłem na niebie dwa świecące punkty, wyglądało to tak, jakby były okrągłe i w środku miały jaskrawo świecące kule, a na zewnątrz świecące na czerwono punkty, zmieniające się czyli świeciły dookoła własnej osi, początkowo wziąłem je za samoloty, latały w idealnie prostej linii, ale jeden z nich zatrzymał się momentalnie i od razu z ogromną szybkością ruszył w przeciwnym kierunku, latały na wschodzie później jeden był na zachodzie drugi na wschodzie, poruszały się z ogromną prędkością, zero dźwięku. Latały zmieniając bardzo szybko kierunki, trwało to około 30 minut. Wykluczyłem satelity samoloty gwiazdy i balony, widział może ktoś coś podobnego? Powtarzam, nie sugeruję żę to jakieś UFO, po prostu chcę dowiedzieć się czegoś więcej bo było to bardzo ciekawe.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |