Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytanie i prośba do forumowiczów - polityka |
Autorytet wśród znawców tego zagadnienia dr M.Murray, nazwał pasteryzowane mleko "zupą bakteryjną", ponieważ ciała zabitych w czasie pasteryzacji bakterii pozostają przecież nadal w mleku. Stanowią one duże zagrożenie, ponieważ są świetną pożywką dla innych szkodliwych bakterii, które mogą wtedy bardzo szybko się mnożyć. Ponadto produktem rozkładu martwych już bakterii są substancje toksyczne mogące wywołać dolegliwości chorobowe, jeżeli ich stężenie będzie odpowiednio wysokie."... Ile lat masz Ty, że podważasz zdanie jednego z najlepszych naukowców w tym zagadnieniu??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytanie i prośba do forumowiczów - polityka |
Czasami można być z kimś całe życie a go w ogóle nie znać. Ludzie potrafią sprawiać pozory. To nie takie proste. Miłość potrafi zaślepić, przytępić nasze zmysły i rozsądek. Ale jak schodzimy na ziemię to klapki z oczu opadają i można się rozczarować obrazem drugiej osoby. Grunt to się dogadać i tolerować czyjeś wady oraz mieć do drugiej osoby szacunek. Miłość może być przez całe życie, ale na początku związana jest z zauroczeniem. Różnie to bywa.
|
|
Pasteryzowane Mleko Jest niezdrowe, jest bleeee, Surowe mleko jest niezdrowe, jest bleeee. Bo głąbie nie chodzi tu o bakterie, zrozum i nie pisz ciągle o różnicach surowego mleka od pasteryzowanego, bo problem leży w innym miejscu, o którym wielokrotnie pisałem. tylko że ty celowo piszesz o nieistotnych sprawach. Zacytowałeś dr M.Murray'a, tylko że on jest przeciwnikiem picia mleka, niezależnie od rodzaju czy to pasteryzowane czy surowe, co więcej jest przeciwnikiem podawania mleka dzieciom, o czym wcześniej nie pisałem. Wiec się nie popisałeś i nie wyciągaj cytatów z kontekstu bo się ośmieszasz. Każdy rodzaj mleka jest szkodliwy...
|
|
typowe dla wiekszosci ludzi ze kazdy slyszal ale nikt sam nic nie mial
|
|
Czego się spodziewacie? W naszym mieście i tak pracy nie ma, nie możecie narzekać .
|
|
Treść jest ukryta
|
|
spadaj debilu i napierdalaj za darmo jak ci sie podoba pajacu jeden
|
|
Jakiś czas temu czytałem książkę Gildasa Bourdais- UFO 50 tajemniczych lat. Była tam wzmianka o czymś podobnym więc zachęcam Cię do lektury w celu porównania opisu z książki z tym co widziałeś. Jest udowodnionych wiele przypadków poruszania się takich "przedmiotów" na naszej planecie. Ale moim zdaniem to właśnie ufo, bo z definicji UFO to Niezidentyfikowany Obiekt Latający(unidentified flying object) :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
"Ja odpukać się z tym nie zetknąłem ale szefowa mi opowiadała" z cyklu a marcin powiedział, że jego tata powiedział.... ludzie mówią różne rzeczy to co robisz teraz nazywa się rozsiewaniem plotek poza tym przedstawiasz tylko punkt widzenia Twojej szefowej, może ona sama się źle odezwała i była niemiła
|
|
też to właśnie wczoraj widziałam i zastanawiałam się co to było
|
|
Zapraszam na forum dotyczące psów Rasy Owczarek niemiecki www.forum.zujsciapisy.pl
|
|
To temat rzeka :) Więcej przypuszczeń, domysłów nawet wśród naukowców niż potwierdzonych faktów. Moglibyśmy tak rozkminiać rok i tak nie dowiemy się co do było :) Trzeba mieć nadzieję, że kiedyś ktoś nam to wszystko wyjaśni. Ja osobiście uważam, że na pewno nie jesteśmy sami we wszechświecie! "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |