Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Deklaracja Trumpa |
Jeżeli jest się zakochanym, to nie w głowie wtedy zdrada . Jednak po jakimś czasie przychodzi szara rzeczywistość ... dla jednych szara, dla drugich kolorowa ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Deklaracja Trumpa |
piszę z tel wiec wybaczcie za błędy i skadownie zdań...
|
|
..nie wypali a szkoda bo inicjatywa sluszna mimo tego,ze hip-hop mnie nie interesuje... powodzenia
|
|
Kto zgadnie ile biora w Lomzy w celnym za wyjecie auta z kontenera mysle ze najwiecej w Europie 10 min pracy tyle to trwalo szok
|
|
xxxxxx951? Witamy w Łomży. :)
|
|
Musisz doliczyć koszty pomocy drogowej, koszt ubezpieczenia itp... - 500zł ?
|
|
niuniek7 - tak własnie przezyłem kiedyś coś takeigo i nie potrafie tego zrozumieć... mozna z kims być rok, 5 lat, a nawet 10.. ale jesli sie to czuje to czuje sie od razu, inaczej nikt przeciez swiadomie nie bedzie tracił czasu na kogoś na kim mu nie zalezy, zycie ejst zbyt krotkie, wiec jak ktos juz po pewnym czasie stwierdza, tak t ta osoba, na ktora czekalem, to zastanawiajace jest ze nagle sie cos zmienia..
|
|
Tak, najlepiej by nadopiekuńczym dla dziecka. Gorzej tylko, gdy w wieku 18 lat będzie się samo bało wychodzić z domu, a mamusia będzie je musiała przeprowadzać przez przejście dla pieszych. A jak się już kiedyś potknie i stłucze kolano, to będzie taki ryk, że cała Łomża to usłyszy. Chcesz dobrze, a robisz na odwrót.
|
|
Wreszcie się wzięli za te auta. Chodzenie po Łomży zaczyna się robić mało zabawne. Jak patrzę na te biedne kobiety z wózkami dla dzieci, które muszą wytrząść swoje pociechy trawnikiem, bo niektórym ciężko zaparkować i przejść 20 metrów. Pozdrowienia dla właścicieli aut parkujących na przejściu pod kość. Św. Krzyża, jestem uparta, za 30 mandatem przestaniecie tam parkować ;> Ile to już? 6? 8?
|
|
ja tu rzondzę i się zgłoś na priwie to może pogadamy tylko coś uszykuj na wejścuwe
|
|
BARDZO MĄDRE A ZARAZEM SZCZERE ŻYCZENIA.DOŁĄCZAM SIĘ DO ŻYCZEŃ.PANIE STANISŁAWIE BĄDŻ PAN MIŁOSIERNY I IDŻ NA EMERYTURĘ!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |