Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mleko i miód. |
Tuning jest fajnie, OBY Z UMIAREM ! Może widzieliscie niebieską skode Felicie z jakimiś pomarańczowymi naklejkami po bokach. Tandeta w 100% :/ niesądze zeby tandeta była czymś szczególnym :) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mleko i miód. |
heh, niechce zagłośno mowić, ale nasz biskup jest nielepszy :D I tak chyba każdy wie ze swego czasu (niewiem czy nie do dziś) robił on interesy z Panem od Petrochemii Płock :) Niebędę pisał nazwiskami.
|
|
Dzieki za zaproszenie,lecz niestety nie mam mozliwosci by przybyc! Chetnie bym poznał niektórych moich dyskutantów :))) Niestety, aktualnie los mnie rzucil troche dalej od łomży Pozdrawiam i milego spotkania
|
|
hej wredna i pyskata a ty gdzie byłaś opiekunką???? w gdyni???? Bo mogłąś mnie pilnoiwać! he he
|
|
...ulica Sikorskiego??? Jeśli tak, to proszę, niech ktoś napisze w którym miejscu, na planie miasta coś nie mogę znaleźć, a jest mi potrzebna, bo jutro się wybieram do Łomży: Z góry dzięki:)))
|
|
jak mnie ostatnio zaczepili na ulicy powiedzialem ze jestem nie wierzacy i od razu koniec rozmowy. : )
|
|
ojezu jedna z głownych ulic :P
|
|
kawa też pzdr :P
|
|
Rysiu to tak coby bilans w siłach dobra i ciemności wyszedł na zero ;) W sumie i tak nie mam szans bo aniołków Ci u nas dostatek na forum :D -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Gaz z piątnicy jest ok:) nowa stacja lpg tam gdzie jest fadom:) najtaniej w łomży i też jest ok:) niestety moj samochod nie akceptuje gazu ze statoil:P moze gaz maja lipny a moze moja instalacja jest za slaba :P no i calkiem calkiem dobry jest gaz na bazie wzgs:) nie polecam stacji lpg w jedwabnym:P nie dosc ze cos tam kreca to na dodatek facet jak mi tankowal to ukradl korek i na moich oczac uciekl niby do telefonu:P:P:P hihi polasil sie na 3 zlote:P no ale widac ze nic w tym kraju nie ujdzie uwadze zlodziejaszkow:P Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Tiaaa...a rączki dziurawe jak tralala... rudy błazen z druhem
|
|
Dziękuję wszystkim forumowiczom za pozdrowienia. Pogoda piękna. Niestety Vlad masz rację, to jest już nałóg. Muszę zajrzeć chociaż na chwilę do komputera i zobaczyć co tam u Was słychać. Lecę na obiad. Pozdrowienia. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Ogolnie wszedzie w lomzy Lans jest obecny... Idziesz na Disco musisz sie lansowac bo inaczej wyrozniasz sie z tlumu :)) Dobrego klubu u nas nie bylo... nie ma ... i nie bedzie... -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Czasy Atlantica to byly 2 lata temu... teraz juz to nie jest to samo... nie Ci ludzie... nie ten klimat :)) http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |