piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezydent Lomży Mariusz Chrzanowski

survival

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezydent Lomży Mariusz Chrzanowski

popieram ale jak wiecie Ernest był jakiś czas instruktorem u daniela współpracowali razem

nie, gdzie tam, na drugiej karcie otworzyłam arkusz z maturą, który był już dostępny i se przypomniałam co zaznaczałam.

jaka sieć najlepsze ma zasięgi na ul.Legionów 141?

dlaczego tak musi byc ? ja jestem innego zdania, własnie chcę przenieść się do Łomży z dużej aglomeracji, by zaznać spokoju i wolniejszego tempa zycia, by mieć czas na życie rodzinne.. Tutaj też są mozliwości, czy raczej wszystko po układach tylko ??

rudy błazen z druhem

Ogloszenie nadal aktualne, moge kogos zabrac.

No właśnie, jesli dorośli ludzie decydują się na potomstwo muszą być świadomi tego, że będą musieli zabezpieczyc przedmioty wszelkiego użytku w taki sposób, aby dziecko nie miało do nich dostępu, a wtedy żadnych tragedi nie będzie. Jeśli ktoś decyduje się na dziecko to przecież wiadomo, że w ten sposób świadomie decyduje się na bezustanną opiekę nad malenstwem-trzeba naprawdę pilnować co do sekundy. Zawsze można podzielić obowiązki domowe w takis posób, aby dziecko było pod opieką rodzica. Jeśli ktoś chce to może, a więc nie ma tłumaczenia czy trudno jest upilnować dziecko czy też nie, ważne jest to,aby umiec zorganizować siebie tak, by dziecku krzywda się nie stała. Często spotykam się z sytuacjami, że matka wychodzi do kuchni, a dziecko zostawia same w pokoiku, a bo musze zrobić a tamto, a potem lamentuje ojejciu dziecko moje na ojomie, morał z tego jest jeden- jak się ma dziecko to nie opuszcza się go ani na krok-wówczas są minimalne szanse na jakiekolwiek tragedie.

Po tych relacjach ze strony mylomza mam wrażenie jakoby Pani red. jaworowicz nie odrobiła lekcji. Tyle napisano w necie o tej sprawie, są relacje wideo z programu, to co dokładnie mówiła jedna i druga strona, a Pani redaktor nic o tym nie wie. Nie wróży to rzetelnemu przedstawieniu sprawy. Nie wiem, może to tylko moje wrażenie takie było;/

Autor: Biernaczento (81.210.65.---)
Data: 06-05-11 23:20

Pieski zajebiste i cena pewnie też ;)

Z pieskami to tak jak z samochodami można kupić "malucha" a można tez kupić mercedesa Jednym i drugim dojedziesz do celu.

"Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - Louis Sabin

.

HAHAHAHA

Witam. Gdzie mogę w Łomży lub okolicach wywieźć gruz?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org