Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ruch Kontroli Wyborów |
No tak, można poprawić. ale to niektórym rujnuje szanse na wymarzone studia. Mi matematyka nie jest do niczego potrzebna, jezyk obcy zdaje na rozszerzeniu jak i inne przedmioty, które wiem, że mi dobrze pójda, bo sie bardzo przyłożyłam do nich a na matematyke bylo mi szkoda czasu. Zdać zdam, ale na pewno nie z zadowalającym wynikiem. Hm a ile jest osób które nie zdadzą... Wiem, że bedzie takich dużo osób, które są załamane tą matura.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ruch Kontroli Wyborów |
4+
|
|
nakrętki zbierają również w szkole na ul krzywe koło u jańskiego w szatni się zostawia.
|
|
temat do zamknięcia...
|
|
juz wiemy gdzie mieszkasz:)
|
|
ci co tu pisza,ze na 200 osob za mala to wypisuja bzdury.bylem tam w ostatnia sobote i bylo 200 osob i miejsca bylo pod dostatkiem.sala jest bardzo duza i spokojnie wejdzie tam 250-300 osob i nie beda narzekac na miejsce. jedzenie moze nie wykwitne,ale bardzo smaczne i jest go pod dostatkiem.przystawki sa takie sobie,ale idzie wybrac i kazdy znajdzie cos dla siebie.nowy lokal,wiec wszystko jeszcze czyste.wystroj bardzo ladny.smialo moge polecic
|
|
a więc ja sama zadzwoniłam zarezerwowałam sale mój mąż dowiedział się już po razem jesteśmy 7 lat po ślubie pół roku zareczeni byliśmy 3 lata i wszystko jest ok a sale rezerwowałam w 2009 roku a termin był w pazdzierniku 2010 Tak musiało być :) Nie wystarczy być ze sobą rok dwa i juz od razu ślub dajcie sobie czasu na poznanie sie a nie teraz jest tyle ogłoszeń że odstapią sale i zaliczki przepadają
|
|
jak tanczy 50 osob to moze i jest miejsce, jak zacznie tanczy 100 to wtedy go nie ma. Kazdy ma swoje zdanie i mierzy swoja miara, ja podziekowalem i tyle. Jezeli ktos szuka dobrej sali na wesele to musi miec porownanie. Ziobelek ile chcesz przeznaczyc pieniedzy na goscia i ile osob liczysz? Moge Tobie podeslac pare sal do zorientowania sie, bo troche do wyboru mamy w okolicy.
|
|
jesli stwierdzila, ze to nie jest dla niej czas na ślub z facetem, to zrobiła dobrze, prawdopodbnie miala powazne podstawy, aby odwolac slub i wesele, po co ma sie dziewczyna marnowac w malzenstwie na sile byc w formalnym zwiazku bo to nie ma sensu. a poza tym niestety w dzisiejszych czasach nie wszyscy mezczyźni są swietnymi kandydatami na męża i ojca dzieci. te wszystkie umowy małżenskie to fikcja-to presja spoleczna bardzo czesto, a potem cierpia oboje małżonkowie lub dzieci, jesli są. Lepiej nie brać ślubu w ogóle aniżeli później ciągać się po sądach czy to cywlinych czy biskupich i wyciągać wszelkie brudy na światło dzienne-bo to nie jest przyjemne. Uważam, że szczęśliwy związek nie znaczy sformalizowany. Znam mnostwo par żyjących w tzw. "związkach luźnych" i są bardzo szczęśliwi-wiedzą że żyją.
|
|
NO CÓŻ...., PRZYZNAJCIE CZY COKOLWIEK W ŁOMŻY DZIAŁA DOBRZE??? CZY OSOBY NA NAJWYŻSZYCH STANOWISKACH DBAJĄ O TYCH NA DOLE???? CZY JEST TAK, ŻE WEZMĄ PIENIĄŻKI ZA SWOJE STANOWISKO, ZROBIĄ COKOLWIEK TAK NA ODCZEP, I NICZYM/NIKIM SIĘ NIE PRZEJMUJĄ??...
|
|
Oj z obiekcji wiem, że dopilnowanie dziecka to nie taka prosta sprawa, jakby się wydało, nawet jeśli je się bardzo pilnuje i kontroluje każdy krok. Wystarczy jedna chwila, odrócić się, a dziecku w tym czasie przyjdzie jakiś ciekawy pomysł do głowy. Nie mam tu na myśli tej wczorajszej sytuacji, bo ta ma charakter skrajny. Wystarczy, że dziecko w tym czasie podsunęło sobie krzesło czy taboret i nieszczęście gotowe (dla dwulatka to żaden problem). Dzieci w tym wieku rzeczywiście mają wielką wyobraźnię, są bardzo ciekawskie i muszą wszystkiego dotknąć, spróbować. To od dorosłych zależy czy zabezpieczą otoczenie takich dzieci. Uważajmy więc drodzy rodzice.
|
|
na stadionach gdzie są normalni kibice tak na takich co przychodzi bydło - nie
|
|
Ale mi chodzi o mecze na każdym poziomie od ligi do ekstraklasy i reprezentacji .
|
|
A jaki to ma wpływ??? Ja nie widze różnicy. I tak jak ma być, tak będzie.
|
|
dzięki:) a jedzonka sporo czy nie bardzo??
|
|
Tak moze byc problem w dostaniu kredytu ale tylko w anglii. po tym jak nie zaplacisz mandatu czy jakiejkolwiek kary zostajesz wpisany na liste. jesli bedziesz wystepowal o kredyt bank sprawdza twoje credit score i taki brak zaplaty jest sporym problemem... najlepiej sprawsz sobie czy nie jestes na takiej liscie na creditexpert.co.uk. musisz wpisac tak swoj adres na ktorym mieszkales w angli badz na ktory miales zarejestrowane auto... Aha jesli jedynym twoim sladem na tym adresie jest auto zarejestrowane na twoje imie i nie miales na nim zadnych kont bankowych, NIN, lub wogule nic to nie martw sie o nic.. A to co napisal mariusz to nieprawda
|
|
a żuka nie chcesz, bo mam na sprzedanie, nie pali "ale na chodzie";p
|
|
Może zainteresuję Cię VW Golf 4 tdi zakupiony od niedowidzącego 91 letniego lekarza (żona adwokat, syn pilot, córka kosmonauta), 94tys. przebiegu gdyż było to 6 auto w rodzinie jeżdżone tylko w słoneczne dni, na co dzień stał pod kocem w ogrzewanym garażu. tydzień przed sprzedażą ten 1 właściciel dokupił 2 komplety opon, wymienił rozrząd, oleje, płyny, paski i kompletne zawieszenie. także nic nie stuka i nie puka, bez wkładu finansowego, tylko klima jest do nabicia. spalanie oscyluje w granicach 3L/100km, jak są korki i ktoś ma ciężką nogę to 3.5L/100km. autko do tego stopnia bezawaryjne, że człowiek zapomniał jak mechanik wygląda, śmiało można maskę zaspawać. w dzień zakupu tego Golfika, syn właściciela zatankował auto do pełna, umył i nawoskował na gorąco a córka zrobiła nam na drogę kanapki i kawy w termos. samochód w stanie kolekcjonerskim, jedyny taki, tylko lać ropę i jechać. na wyposażeniu są: strumienica, szpera, wydech z kwasiaka, rozpórki kielichów, fajera momo, kubły Recaro. serdecznie polecam to zadbane, doinwestowane autko w Dieselku. będzie służyć wiele lat gdyż nie jest wytłuczone i wykatowane. sprzedaję z bólem serca swoją laleczke, pilnie z powodu wyjazdu, tylko dla miłośnika marki, w dobre ręce
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |