Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska odrzuciła ciemnogród |
a ty KaWa kim jestes??? co ty soba reprezentujesz??? byles czy tam bylas??? widzialas kto tam przychodzi itd itp???? stalo ci sie tam cos kiedys??? z moze zal cie sciska bo nie widzisz tam zainteresowania swoja osoba???? rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska odrzuciła ciemnogród |
{Szybki numer, bardzo skuteczny. Reagujemy szybko, zanim rozwiną myśl.} - {ŚJ} Dzień dobry. Chcieliśmy zadać panu pytanie... - Dziękuję, mam już paszport Polsatu ®. {tu powinno nastąpić zamknięcie drzwi} <rotfl>
|
|
www.bezczelne-disko-z-pola.pl
|
|
ROTFL! Teraz siedzę i rozmyślam, który sposób wypróbować...
|
|
Mile spedzonego czasu Macku:D Ja zas jestem w slonecznym,goracym,wilgotnym NJ:D ale oczywiscie rowniez przesylam pozdrowienia:Dpozdro
|
|
keicam: przyjdź. Nie musisz się przecież ujawniać... mwi-11
|
|
Ptysiu chociaz Cie nie znam to sie ciesze....eheheh:Dpozdro
|
|
Polska odrzuciła ciemnogród? |
"ale wy jesteście ludzie....;/ obrzydzenie aż bierze... jak możecie tak reagować na czyjeś nieszczęście" normalny człowiek idzie DO LEKARZA, a nie radzi się na forum :/ Jak już to powinna radzić się na forum medycznym. Przecież tutaj (na forum) 99,9% ludzi nie zna się na tego typu sprawach < to jest proste i logiczne. Mimo wszystko, POZDRAWIAM
|
|
Nie wiem dlaczego, ale dla mnie zawsze wyświetla wyjazd na Nowogród i Olsztyn (chyba nie ma obsługi FireFoxa)! :D - Jadąc od Pisza, Augustowa, Grajewa - najlepiej skręcić w Piątnicy na skrzyżowaniu ze światłami w lewo i jechać prosto trzymając się prawego krawężnika :) - po ok. 1-2 km jest skręt w prawo na nowy most którego przedłużeniem jest właśnie ul. Sikorskiego. - z Białegostoku, Goniądza, Wizny, Jedwabnego - pierwsze skrzyżowanie w Piątnicy w lewo (będzie ostro -ok. 135st.) - dalej, jak powyzej - ok. 1-2 km jest skręt w prawo na nowy most którego przedłużeniem jest właśnie ul. Sikorskiego. http://www.plan.lomza.info/mapa.php?kwadrat=C6 - Jadąc od Zambrowa - pierwsze rondo - odjazdy w prawo i lewo to ta ulica http://www.plan.lomza.info/mapa.php?kwadrat=C5 - Jadąc od Warszawy, Ostrowi Mazowieckiej - cały czas prosto Aleją Legionów - czwarte skrzyżowanie ze światłami to skrzyżowanie z ul. Sikorskiego http://www.plan.lomza.info/mapa.php?kwadrat=C4 - jadąc od Ostrołęki - pierwsze skrzyżowanie ze światłami - jak wyżej. http://www.plan.lomza.info/mapa.php?kwadrat=B3 - jadąc od Nowogrodu - jedziesz cały czas ul Nowogrodzką - jedziesz zgodnie z oznaczeniami drogi z pierwszeństwem przejazdu i w pewnym momencie po skręceniu (na skrzyzowaniu) w prawo (ok.50-60st.) wpadasz na Sikorskiego od drugiego jej końca :) przy salonie Mitsubishi. http://www.plan.lomza.info/mapa.php?kwadrat=B3
|
|
amtego jest wszystkiego na necie!! :P rudy błazen z druhem
|
|
no wlaśnie co sie dzieje z eŁKSówka ??
|
|
A tak całkiem poważnie... - Jestem zdeklarowaną katoliczką i nie zamierzam tego zmieniać. Uważam, że kochamy tego samego Boga, a to, czy Chrystus umarł na krzyżu, czy na palu jest sprawą drugorzędną. Kochajmy przeto, Boga a bliźniego jak siebie samego, a wszystko będzie w porzo! - tu nastąpiło uściśnięcie dłoni, serdeczne uśmiechy, do widzenia i powodzenia... Ale to też zależy na kogo się trafi - i wśród Jehowych są ludzie i ludziska..:) Najlepszym jednak sposobem na pozbycie się ich, kiedy nie ma sie ochoty w danym dniu na metafizyczne dysputy, jest powiedzenie zaraz na wstępie, iż nie jesteś w stanie zgodzić się, że przyjmowanie krwi jest złe, bo bliska ci osoba wymaga częstych transfuzji, bez których jej życie byłoby poważnie zagrożone... W tym momencie nie mają już nic do powiedzenia. Faktem jest, że ŚJ mają Pismo Św. w jednym palcu, a w głowie moc cytatów wykutych "na blachę", którymi sypią jak z rękawa i bazują na laicyźmie i nieoczytaniu katolików..
|
|
...a nogami w godzinkę..:D Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego... L. Tołstoj
|
|
To wiem, ale gdzie jest Sikorskiego 315???
|
|
Ptysiu, znowuż mnie ubiegłeś z komentarzem..:) Zgadzam się z Alli - Maciuś powinien również wziąć urlop od forum 4lomza...:P rudy błazen z druhem
|
|
zasłonię oczka rączętami :) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |