poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polska odrzuciła ciemnogród

a ty KaWa kim jestes??? co ty soba reprezentujesz??? byles czy tam bylas??? widzialas kto tam przychodzi itd itp???? stalo ci sie tam cos kiedys??? z moze zal cie sciska bo nie widzisz tam zainteresowania swoja osoba????

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polska odrzuciła ciemnogród

{Szybki numer, bardzo skuteczny. Reagujemy szybko, zanim rozwiną myśl.}
- {ŚJ} Dzień dobry. Chcieliśmy zadać panu pytanie...
- Dziękuję, mam już paszport Polsatu ®. {tu powinno nastąpić zamknięcie drzwi}

<rotfl>

www.bezczelne-disko-z-pola.pl

ROTFL!

Teraz siedzę i rozmyślam, który sposób wypróbować...

Mile spedzonego czasu Macku:D Ja zas jestem w slonecznym,goracym,wilgotnym NJ:D ale oczywiscie rowniez przesylam pozdrowienia:Dpozdro

keicam: przyjdź. Nie musisz się przecież ujawniać...

mwi-11

Ptysiu chociaz Cie nie znam to sie ciesze....eheheh:Dpozdro

Polska odrzuciła ciemnogród?

"ale wy jesteście ludzie....;/ obrzydzenie aż bierze... jak możecie tak reagować na czyjeś nieszczęście"

normalny człowiek idzie DO LEKARZA, a nie radzi się na forum :/
Jak już to powinna radzić się na forum medycznym.

Przecież tutaj (na forum) 99,9% ludzi nie zna się na tego typu sprawach < to jest proste i logiczne.

Mimo wszystko, POZDRAWIAM

Nie wiem dlaczego, ale dla mnie zawsze wyświetla wyjazd na Nowogród i Olsztyn (chyba nie ma obsługi FireFoxa)! :D

- Jadąc od Pisza, Augustowa, Grajewa - najlepiej skręcić w Piątnicy na skrzyżowaniu ze światłami w lewo i jechać prosto trzymając się prawego krawężnika :) - po ok. 1-2 km jest skręt w prawo na nowy most którego przedłużeniem jest właśnie ul. Sikorskiego.
- z Białegostoku, Goniądza, Wizny, Jedwabnego - pierwsze skrzyżowanie w Piątnicy w lewo (będzie ostro -ok. 135st.) - dalej, jak powyzej - ok. 1-2 km jest skręt w prawo na nowy most którego przedłużeniem jest właśnie ul. Sikorskiego.
http://www.plan.lomza.info/mapa.php?kwadrat=C6

- Jadąc od Zambrowa - pierwsze rondo - odjazdy w prawo i lewo to ta ulica
http://www.plan.lomza.info/mapa.php?kwadrat=C5

- Jadąc od Warszawy, Ostrowi Mazowieckiej - cały czas prosto Aleją Legionów - czwarte skrzyżowanie ze światłami to skrzyżowanie z ul. Sikorskiego
http://www.plan.lomza.info/mapa.php?kwadrat=C4

- jadąc od Ostrołęki - pierwsze skrzyżowanie ze światłami - jak wyżej.
http://www.plan.lomza.info/mapa.php?kwadrat=B3

- jadąc od Nowogrodu - jedziesz cały czas ul Nowogrodzką - jedziesz zgodnie z oznaczeniami drogi z pierwszeństwem przejazdu i w pewnym momencie po skręceniu (na skrzyzowaniu) w prawo (ok.50-60st.) wpadasz na Sikorskiego od drugiego jej końca :) przy salonie Mitsubishi.
http://www.plan.lomza.info/mapa.php?kwadrat=B3

amtego jest wszystkiego na necie!! :P

rudy błazen z druhem

no wlaśnie co sie dzieje z eŁKSówka ??

A tak całkiem poważnie...

- Jestem zdeklarowaną katoliczką i nie zamierzam tego zmieniać. Uważam, że kochamy tego samego Boga, a to, czy Chrystus umarł na krzyżu, czy na palu jest sprawą drugorzędną. Kochajmy przeto, Boga a bliźniego jak siebie samego, a wszystko będzie w porzo! - tu nastąpiło uściśnięcie dłoni, serdeczne uśmiechy, do widzenia i powodzenia... Ale to też zależy na kogo się trafi - i wśród Jehowych są ludzie i ludziska..:)

Najlepszym jednak sposobem na pozbycie się ich, kiedy nie ma sie ochoty w danym dniu na metafizyczne dysputy, jest powiedzenie zaraz na wstępie, iż nie jesteś w stanie zgodzić się, że przyjmowanie krwi jest złe, bo bliska ci osoba wymaga częstych transfuzji, bez których jej życie byłoby poważnie zagrożone... W tym momencie nie mają już nic do powiedzenia.

Faktem jest, że ŚJ mają Pismo Św. w jednym palcu, a w głowie moc cytatów wykutych "na blachę", którymi sypią jak z rękawa i bazują na laicyźmie i nieoczytaniu katolików..

...a nogami w godzinkę..:D

Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego...
L. Tołstoj

To wiem, ale gdzie jest Sikorskiego 315???

Ptysiu,
znowuż mnie ubiegłeś z komentarzem..:)
Zgadzam się z Alli - Maciuś powinien również wziąć urlop od forum 4lomza...:P

rudy błazen z druhem

zasłonię oczka rączętami :)

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org