sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bójcie się zaradni!

Ja słyczałem julciak, że dziewczynka skakała do wody z trampoliny, czy widziałeś taką na tej pływalni. Wersje z "wadą serca" też słyszałem, tak jak z cukrzycą, zawałem i inne temu podobne bzdury. Julciak, może to ty generujesz te bzdury. Tyle poważnych problemów u jednej osoby? Z wadą serca z pewnością nie przerzyłaby ponad 5-ciu minut pod wodą. Tyle musiała tam leżeć żeby mógł ją zauważyć ktokolwiek.
A odnoście MOSiR i pieniędzy w tej instytucji utopionych:
10 mln. zł na modernizację pływalni prze 10-ce, 35 mln. zł na pływalnię na Wyszyńskiego, czort wie ile dziesiątek milionów na modernizację stadionu, 150 tys. na ogródek wspinaczkowy, milionowe subwencje na utrzymanie tej instytucji w budżecie miasta. Czy można skuteczniej wyżucać pieniądze w błoto.
Xanka masz rację, że trzeba tej instytucji przyglądać się. Zbyt dożo utopiono publicznych pieniędzy, a efekty żadne.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bójcie się zaradni!

taka jest wlasnie wiara - jest bo trzeba

Też tak miałem kilka razy, facet od tego mówił żeby wyjąć kartę na trochę i z powrotem włożyć - pomogło.

jak wam poszuo ?

lepiej niż Tobie pewnie;) bsduro.

W 4porach roku szukają kucharza...

tak dla uzupelnienia. W jaki sposob zneca sie ktokolwiek nad stadem chomikow? Rozroznij pewne rzeczy. W tym wupadku chomik, mysz, szczur, zwierzeta ktore sa wykorzystywane w laboratoriach lub sa po prostu szkodnikami i tak jak dla Ciebie swiania, krowa, tak dla weza stanowia podstawe diety. Jezeli tak to razi to w srodowisku naturlanym powinnismy tym zwierzetom rowniez zabronic spozywania innych zwierzat. Celem kazdego hodowcy czy hobbisty jest zapewnienie zwierzatom warunkow jak najbardziej zblizonych do naturalnych.

pisze ze nie bylo nikogo w domu-rodzicow, a nie ze go matka wyrzucila.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org