Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nie rydzykuj. glosuj urna twoja mac |
Cóż ja jusz z jedno osobą z forum się znam osobiście ;-) a taki mój wróg był ...haha... żart :p Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego... L. Tołstoj
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nie rydzykuj. glosuj urna twoja mac |
No kurna pojechałem na tydzień prawie czasu do Augustowa kosić sobie pole i kolegom i zarobić na chlanie kase i chodzic 3 dni pijany a tutaj się tak rozpisaliście i piwo pijata no niezle ja wam powiem to nie temat TABU !!! mój brat 7 letni pije LECH-a a ja w wieku 15 lat Wódke Sobieskiego LItra sam bez reklamy !! ale taka prawda trzeba inwestować w młodzierz oni najwiecej teraz dują !!!!!!!!!!!! POZDRO DLA MENELI Z POD SKLEPU W JANÓWCE (POWIAT AUGUSTÓW) !
|
|
Zgłoś się na Rybaki do Pana Kołakowskiego. On zajmuje się leczeniem uzależnień. Nikt nie mówi, że od razu do AA Cię wsadzą.
|
|
MrS A może Żubrówke wypijemy z soczkiem ??? albo lodowo by miało smak a piwo to dobre za kierownicą a nie spotkanie towarzyskie ;-)
|
|
... na świadków jehowy? Pier****** sekciarze w kółko wydzwaniają do mnie domofonem, pukają do drzwi, zostawiają swoje popieprzone gazetki na wycieraczce. Są jak wrzody na dupie - natręctwem nie przewyższy ich nawet Urząd Skarbowy... PS: Rozwiązanie siłowe nie pomogło, wręcz przeciwnie - wizyty się "zagęściły".
|
|
Brzeczyszczykiewicz - fotkę robiłem z kajaka :)
|
|
Za przeproszeniem do cholery,co to jest?;/
|
|
Ale tu nerwy niektorych ponosza:D
|
|
ja siedze w USA i gadam sobie przez gg na kompie i tak jest dobrze:D yhyhy
|
|
MRS - Zbij i ch mocniej, najlepiej na kwaśne jabłko:)
|
|
Prośba do admina: przyklej ten temat i pogrób, tak żeby wisiał na samej górze listy tematów i był dobrze widoczny...
|
|
Własne czy kopiowane?
|
|
Opowiadanie (bo chyba o to Ci chodzi) kopiowane. Dlatego umieściłem je w " i oznaczyłem kursywą.
|
|
Te pajace sa jak wrzody na sami wiecie na czym:P mnie nawet w niemczech znakleźli:P:P:P hihi i nie przeszkadzxało im ,że wtedy miaałem 16 lat i nie gadam po niemiecku-to byli polacy-jechowi w niemczech:P niezła ta mafia:P no ale jak im się ostro pojedzie to więcej nie przyjdą:P im więcej przekleństw tym lepiej:P Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego... L. Tołstoj
|
|
Raz, jeszcze w liceum, zaprosił się jeden do mnie do internatu. Pogadaliśmy. O życiu, ośmierci, o wyższości człowieka (natury), nad technologią, o Bogu i wierze. Więcej nie przyszedł! :D
|
|
A kto by smiał sie czepiac Ptysia?No wiesz co?Jak mozesz tak nam insynuowac.
|
|
Najlepszym lekiem na kac są tabletki 2KC oraz po piciu najlepiej wziac duzo witaminy C i wypic taki plyn od odwodnienia - GASTROLIT aha i nie wolno isc spać pijanym lepiej się pomęczyć i iść spać jak już trochę nam odejdzie. TO WSZYSTKO I BĘDZIE OK :P
|
|
Ja też o tym czytałem i myśle że to jest możliwe ale NASA coś poradzi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |