poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto zna ?

wredna i pyskata, Carmello, SxxxK: zwracam więc honor :) mówię tylko, jak wygląda sprawa w ocyach ludzi spoza granic Łomżz (wprawdzie rzeczywiscie nieletnich :) ale jeśli chodzi o piwo, to *dośc obeznanych)

Odpowiedz na tę wiadomość

+++++++++++++++++++

Ale jaja, solidaruchy świętują na terenie spółdzieli należacej do byłego sekretarza propagandy PZPR.
Kolejni przewodniczący solidarności, sekretarze PZPR i kanddydaci na posłów (niby z prawicy) na jednej wspólnej imprezie. Takiego scenariusza nie mogł nawet wymyśleć Stanisław Tym. Ale w Łomży wszystko jest możliwe. Brawo!!!
Jakiś nobel należy się pomysłodawcy. Kto nim jest?

Re: Kto zna ?

Mam pytanie jak zwalczyć szybko kaca i mam wielkie problem co robić jeśli w wieku 15 robie się nałogowym alkocholikem nie mówiąc o paleniu. Każda okazja jest dlamnie dobra żeby wypić każdo złotówke wychlam no co robić ??? niechce się znaleść na rybakach w AA własnie wruciłem z małej charówy prawie od rana do nocy robota a wieczorem i pod wieczorem ? picie picie i picie no nie moge teraz jak tak se myśle ze 170 zł poszło ... gdzieś to mnie łep boli no nie wiem co robić !! ostatnio miałem dużo problemów i tak się stało sam nie wiem jak ... =( nie wiem jak wyjść z tego nałogu tak samo palenie papierosów paczke na dzień jak robiłem w młynie w Augustowie to jusz wogóle co 15 min. nowy fajek się zapalało ... no długa historia tu nawet psycholog nie pomorze... uwierzcie moim słowom ja jestem mocnym człowiekem ale moge pewnego dnia nie wytrzymać i ten sznur który wisi na jabłońce wisi wykorzxystam teraz napewno dobrze to zrobie nie jak wcześniej ... no nie wiem co robić .... =(

Re: Kto zna ?

Zgłoś się na GG, dogadamy się na jutro. Strzelim po piwku?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org