poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kancelaria L. Kaczyńskiego zamawia viagrę

makmarc: ja na allegro widziałem po 12 zł 1 świecący wentylek daj 30 zł z przesyłką i super efekt bedziesz miał :D

Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego...
L. Tołstoj

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kancelaria L. Kaczyńskiego zamawia viagrę

Każdy ma zdanie na ten temat :P

oj dużo rejestracji masz.

wszelkiego rodzaje wentylki, obrotowe kołpaki, folie na tylnie swiatła itp itd to jedna wielka głupota to jest prawdziwy wiejski tuning ze niewspomne o podswietlanych koncówkach wydechów i spryskiwaczach.
Ale o gustach sie niedyskutuje

"Grzeczne dziewczynki wracają przed dziesiątą..." To również jest skierowane wiadomo do kogo..

Byłem w Foxie i niestety nic. Rocznik autka 2001, to ostatni wypust poprzedniego modelu corolli. Na dodatek to wersja sedan.

to oficjalne pytanie?:P przy świadkach?:P

Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego...
L. Tołstoj

tarczyn: jeszcze niedawno chodziło po domach dwóch facetów w garniturach. Od czasu, kiedy zastosowałem rozwiązanie siłowe, mój rejon odwiedza bardzo otyła kobieta z dwójką dzieci. Jest jeszcze bardziej natrętna, niż tamci dwaj idioci... Ostatnio przez 45 minut wydzwaniała do mnie domofonem, a potem 15 minut dzwonkiem do drzwi.

Zbych

MrS , mieszkam obok i do mnie nie przychodzą. Masz powodzenie , że hohoho! Musisz z nimi porozmawiać i zadawać dużo pytań które by ich krępowały i wyłożyć swój światopgląd. Myślę , że się odczepią.

mnie dziś też zagadywał na dworcu jehowy, dawał jakieś ulotki... wqrzyłam się i powiedziałam że ich nie chcę, a on mi na siłe wcisnął, więc porwałam i wywaliłam!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org