Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kancelaria L. Kaczyńskiego zamawia viagrę |
makmarc: ja na allegro widziałem po 12 zł 1 świecący wentylek daj 30 zł z przesyłką i super efekt bedziesz miał :D Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego... L. Tołstoj
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kancelaria L. Kaczyńskiego zamawia viagrę |
Każdy ma zdanie na ten temat :P
|
|
oj dużo rejestracji masz.
|
|
wszelkiego rodzaje wentylki, obrotowe kołpaki, folie na tylnie swiatła itp itd to jedna wielka głupota to jest prawdziwy wiejski tuning ze niewspomne o podswietlanych koncówkach wydechów i spryskiwaczach. Ale o gustach sie niedyskutuje
|
|
"Grzeczne dziewczynki wracają przed dziesiątą..." To również jest skierowane wiadomo do kogo..
|
|
Byłem w Foxie i niestety nic. Rocznik autka 2001, to ostatni wypust poprzedniego modelu corolli. Na dodatek to wersja sedan.
|
|
to oficjalne pytanie?:P przy świadkach?:P Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego... L. Tołstoj
|
|
tarczyn: jeszcze niedawno chodziło po domach dwóch facetów w garniturach. Od czasu, kiedy zastosowałem rozwiązanie siłowe, mój rejon odwiedza bardzo otyła kobieta z dwójką dzieci. Jest jeszcze bardziej natrętna, niż tamci dwaj idioci... Ostatnio przez 45 minut wydzwaniała do mnie domofonem, a potem 15 minut dzwonkiem do drzwi. Zbych
|
|
MrS , mieszkam obok i do mnie nie przychodzą. Masz powodzenie , że hohoho! Musisz z nimi porozmawiać i zadawać dużo pytań które by ich krępowały i wyłożyć swój światopgląd. Myślę , że się odczepią.
|
|
mnie dziś też zagadywał na dworcu jehowy, dawał jakieś ulotki... wqrzyłam się i powiedziałam że ich nie chcę, a on mi na siłe wcisnął, więc porwałam i wywaliłam!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |