Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jakie byłoby PIS bez Kaczyńskiego? |
jeszcze żeby ci doradzcy mieli pojęcie o oknach to było by ok ,przychodze i daje wymiary itd . a u nich sapanie jak by mieli ...dluga pogadanka o zwyklym oknie zakonczona i...2tyś sie nalezy ,i dyskusja no bo tydzien temu to samo okno placilem 600zl i znowu klik klik ok bedzie za 800 normalna żenada ale miejsza o to .Zawsze brałem okna w domelu ,ale po ostatnim zakupie to powiedziałem że nigdy więcej.Przede wszystkim brak dokładności wykonania np otwory na sruby nie dowiercone ze trzeba wiercic blache na klamke,okleina zle podocinana naciecia zamazane silikonem .Tego jest masa może się czepiam i tylko ja tak mam .W każdym bądz razie okna się spisują srednio .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jakie byłoby PIS bez Kaczyńskiego? |
w czwartek 28.04. zginęła moja kurtka, czarna, jeśli ktoś wziął ją przez przypadek proszę o kontakt :D
|
|
julciak, tak się wypowiadałaś i broniłaś MOSiR, to się i teraz wypowiedz na to, co pisze brat Paulinki, czyli to co wywołałaś sama do tablicy (wada serca). Czekam z niecierpliwością. I podaj od razu argumenty, że to rodzice są odpowiedzialni za dziecko na basenie a nie ratownicy strzegący ich bezpieczeństwa. Tak przy okazji, mam nadzieję że Twoje słowa się nigdy przeciwko Tobie nie obrócą, szczerze. Że to Ty będziesz zawsze panem losu Swojego dziecka (skoro tak twierdzisz i masz taki dar) i nigdy nie powiesz że to jest wina ratownika czy kogokolwiek, kto mógł uratować życie Twojego dziecka. Mam też nadzieję że nie bronisz za wszelką cenę pracy stawiając ją ponad ludzkie zdrowie. Czekamy na odpowiedź.
|
|
Prawdę mówiąc nie wiem skąd się biorą te rewelacje. Wersję o sercu słyszałem, podobnie często słyszałem wersję o cukrzycy, przewijał się gdzieniegdzie również zawał, niektórzy twierdzili, że skakała do wody na główkę, słyszałem też że objadła się ogórkami. Zastanawiam się skąd ta radosna twórczość? Także nie wiem skąd tyle relacji "świadków", skoro jak już napisałem, na jedną osobę pływającą przypadał wtedy w przybliżeniu 1 ratownik. Nie wspomnę już o tym, że Paulina miała pływanie na basenie zlecone przez lekarza z powodu skoliozy, pływała od 7 roku życia. Komuś widocznie nie podoba się, że łomżyński MOSiR kojarzy się jednoznacznie z niekompetencją i tak naprawdę z niczym więcej.
|
|
EHR Układ elektrohydraulicznego sterowania wklej jesli juz chcesz dokladnie wiedziec TLS hydrauliczny system resorowania.Montowany w JD. A ja myżlałem że to linia w Deerach co do pierwszego to na panelu kiedys mi blad wyskoczył. hehe:P JD 7030 W
|
|
coś w tym musi być ? Czy to nieudolność, czy też strach przed wyjściem na skrzyżowanie podszyty zwyczajnymi brakami w wywszkoleniu?
|
|
mało czytasz, a sam w tym nie siedzisz... więc będzie to mój ostatni post bo pisanie z Tobą na sprawy związane z telewizją cyfrową czy analogową to nie najlepszy pomysł. 3maj się dzięki chociaż za to, że zajrzałeś ^^
|
|
hahahah #up bomba;)
|
|
zapomnij.
|
|
Hehehe dlaczego ten stół jest tak ... http://wedel.wrzuta.pl/comics,1648,lataj-glupeczku-tylko-po-ptasim-mleczku.html
|
|
Wróć tam i zgłoś. Mają monitoring. Jak się udało nagrać i rozpoznać złodzieja, to jest szansa, że się znajdzie.
|
|
hahaha poprawia humorek xd
|
|
A ja polecam Pana Mariusza ze Studia Fryzur Estetica na ulicy Hipokratesa. Chłpak zna sie na rzeczy i pracuje nadobrych środkach. ogólnie jest miła atmosfera i ładny salon. Ja zawsze wychodze zadowolona i z tego co wiem to tylko zterminami u Niego ciezko bo ma spopro klientów.
|
|
Jeśli już pić miodowe to tylko Ciechana
|
|
odjebali głowe.
|
|
hahaha skąd ja to znam;D
|
|
Widziałem, ach te nasze Panie :D
|
|
bo jednego winnego nie ma. Problem po prostu jak napisałem będzie i tylko zwyczajne powazne podejście do tematu a nie pouczanie może go rozwiaząć
|
|
nie ma nic!
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Y9uMrYg6Jec&feature=related "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
hmm jacy wy mili jesteście mmm
|
|
Jezu weś się nie podniecaj ! ŁOMRZYNIAKU "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Treść jest ukryta
|
|
otwarte moze być "U Zyda" na Pilsudskiego lub "Pulwinka" na Śniadeckiego :)
|
|
jas nie spie calo noc . TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Zbudziłeś mnie :-(
|
|
|
I teraz wszystko jasne!!!! to może teraz razem skoczymy na browara!!!!! Oczywiście z założycielką tematu w roli głównej!!?? myślisz że sie nadamy do tego kastingu?
|
|
to zdychaj
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |