Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
podziękowanie i nadzieja |
Nie martw się Maćku zrobimy poprawiny :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: podziękowanie i nadzieja |
Allegro przeszukałem kilkanaście razy i gotowe elementy typu dokładki do zderzaków czy progi boczne do mojej corolki to ciężka sprawa. A może konkretnie jakieś firmy :>
|
|
Autor: wredna i pyskata (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 20-08-05 01:47 "Nie ma jak to lokalni patrioci=)" ......................................................................................................................... To mamy dopuścić, żeby ostatni większy zakład poza szpitalem upadł. Może coś z tematu: Ta sama panorama, tylko w innej porze roku.
|
|
Tak Ptysiu, po połączeniu będziemy też mieli bliżej po mleko :) -------------------------------------------------------- Tylko Łomża ŁKS !!!
|
|
"...w tle kandydaci na posłów,w tle postacie z historii...",a na pierwszym planie kilkumetrowa flaszka piwa- i to wszystko na placu zabaw dla dzieci!Super!!!
|
|
:P o kurcze:p NO TO CHYBA SIĘ ZGODZĘ:p Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego... L. Tołstoj
|
|
Taj, jest dzisiaj na muszli o godzine 20.30 (nieoficjalnie powiem że zacznie sie nawet o 21) pozdro
|
|
to mnie to muflony nieobchodzi hehe moze z 6-7 da rade sie :P Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego... L. Tołstoj
|
|
Pewnie masz dosyć bycia opiekunką,, a nie morza. Jakbyś pojechała tylko na wypoczynek, nie nie narzekałabyś na morze. Zaszkodziło Tobie użeranie się z dziatwą. Pogoda, też pewnie nie dopisywała. Teraz nie ma ani jednej chmurki. Pozdrowienia.
|
|
Pomysł na post całkiem niezły, tak jak zasłyszana przeze mnie informacja w TV o pomyśle wprowadzenia nowej ustawy, która będzie pozwalała na wystawianie zółtych i czerwonych kartek stacjom, które stosują nieuczciwe praktyki. Chociaż sam nie posiadam samochodu, to jednak interesuje mnie ten problem :) Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego... L. Tołstoj
|
|
A skąd właściwie będziesz jechał...?
|
|
Byłąem wczoraj i prócz wielkiego motłochu i niewielkiej ilośći gastronomii nic nie było widać. Już lepiej było posiedzedz w Pubie przy browarku i w TV wszystko obejrzeć. A korki, dla mnie żadnych nie było :)
|
|
To ile będzie osób na tym spotkaniu ?? bo jak mało ludzi to nie ma co iść =/ chyba że jakieś bardzo ciekawe osoby będą ;-) Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego... L. Tołstoj
|
|
śLeDcZy będą będą;-) nikt na tym nie straci jak przyjdzie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |