Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Inne wiadomości w tvp a inne w tvn, czemu taka rozbieżność? |
Dobre:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Inne wiadomości w tvp a inne w tvn, czemu taka rozbieżność? |
Ja 1 maja będę na rynku. Pierwsza podpiszę protest. Ta sprawa bulwersuje mnie od początku. W świetle prawa umowa ustna też jest wiążąca, więc pan doktor przegra sprawę w każdym sądzie. Jeśli czyta to Pani Mańczak, to proszę, żeby była także na rynku. Coś z tym zrobimy.
|
|
fryzjera;]
|
|
Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji zaprasza wszystkich chętnych do udziału w festynie "majówkowym", który odbędzie się w poniedziałek 2 maja o godzinie 10.00, na kompleksie sportowo - rekreacyjnym (dawnej strzelnicy) przy ulicy Konstytucji 3 maja. Dla wszystkich którzy tego dnia pojawią się na imprezie, przewidziano ciekawe atrakcje m.in. strzały do celu z pistoletu paintball, kula Zorbing, wykrywacz skarbów, "małpi gaj", pokaz wspinaczki, gra w boule, przygotowane zostanie także boisko do gry w ringo, badmintona oraz tor do gry w kapsle. Wszystkich serdecznie zapraszamy !!! Przyjdźcie, postrzelamy sobie i w kapsle pogramy, hi hi.
|
|
popieram też przyjde na rynek dla dobra tego biednego dziecka znajdujacego sie w potrzebie.
|
|
oj nie znacie kotów, zobaczy ptaszka przelatującego i już chce się rzucać,mój kot spadł z 2 piętra i nic mu sie nie stalo.
|
|
Widzisz matka2 wystarczy ich przycisnąć i wreszcie Pan Dyrektor pogonił do pracy grupkę darmozjadów od organizacji imprez, lepiej późno niż wcale. Obiecałam nowe rewelacje, ale musiałam wyjechać na szkolenie i trochę się to przeciągnie, ale już wstępnie mogę powiedzieć, że już jestem w posiadaniu informacji, że buty wam pospadają tylko muszę to potwierdzić, bo mogę zostać posądzona o pomówienia, więc musi zostać to dokładnie sprawdzone a wtedy z chęcią zadam parę pytań Panu Dyrektorowi o najbliższych współpracownikach o ile będzie miał odwagę na tym forum odpowiedzieć w końcu zarządza naszym majątkiem i zatrudnia ludzi, którzy powinni być sprawdzeni. To jak Panie dyrektorze możemy na Pana liczyć na tym forum?
|
|
daj sobie spokój z sudan san najlepiej chyba jednak na Małachowskiego 8 tak jak poleca aniaa11 dobre maszyny i obsługa bardzo miła. HAHAHAHA
|
|
Zadzwoń pod numer 606837545 Pan Andrzej Kozioł. Polecam.
|
|
Ja też będę 1 maja na rynku. Ustalcie tylko konkretną godzinę.
|
|
ja polecam zajrzec do archiwum
|
|
czy był ktoś z Was może na rozmowie kwalifikacyjnej w sprawie o prace w tej firmie? co jakis czas pojawia sie ogłoszenie na 4łomża ? warto w ogóle tam iść ?! czym oni sie zajmują?? z góry dzieki
|
|
Klincz- nie kompromituj się,tyle ode mnie.
|
|
Hehe jaki klimat? A widziałaś kampus UWM ? Ale dobra,nie ma sensu się wykłócać,udanej zabawy w Wawie życzę ;)
|
|
polecam p.Leończakową z ul.Hipokratesa.
|
|
a nie masz karty sieciowej zwyklej do sprzedania bylbym zainteresowany
|
|
Witam, w poblizu Rycerskiej 3a blaka sie malutki kotek... Jest on biało szary i bardzo sie boi, jest bardzo mlody. Byloby dobrze, gdyby znalazl sie wlasciciel lub ktos sie nim zaopiekowal, bo ja niestety mam juz dwa psy. Jak ktos sie zaintersuje to moge napisac, gdzie dokladniej przebywa kicius.
|
|
Miodowe? Chyba Kaufland, 3.49 zł ;)
|
|
oj to się chyba nie dostanę....a tak poważnie to jest szansa czy nie mam sobie co nawet głowy tym zawracać?
|
|
skoro jestes az tak ciekawy to bylo ruszyc dupe i tam isc, bales sie? czlowieku jest duzo innych duzo ciekawszych tematow od Twojej glupiej, bezmozgiej ciekawosci...
|
|
Skrzyżowania duże zablokowane,korki potężne,nasza policja dzisiaj stała na ulicy Wesołej i łapała na suszarkę ,ruch na tej ulicy znikomy,po co tam stoją? Czyżby zadanie to było mniej pracochłonne ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |