Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
konferencja PIS |
Veneda i Narew dostali już pozwolenie na budowe.Już rozpoczeli budowe. Otwarcie dwuch CH odbędzie się w grudniu 2012. A w tych CH znajdą się sklepy: Tesco Real H&M KFC MC.Donald Carefur Kino I wiele więcej innych sklepów
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: konferencja PIS |
tesco,real i carefur w jednym ? ocipiales ? HAHAHAHA
|
|
Własnie dzisiaj zakończyłem komisję lekarską pozytywnie jednak na 10 maja już sie nie załapię więc zabiorą mnie dopiero w sierpniu jednak w lipcu kończy mi sie ms więc pytałem się pani w kadrach co w związku z tym a ona powiedziała że w dniu przyjęcia ms musi być ważne więc przed szkółką skierują mnie jeszcze raz na ms. Jeżeli nie zaliczę to odpadnę ale jeżeli zaliczę to idę do szkółki. Co do PZP to jak dostałem skierowanie w KWP to pan powiedział że spokojnie nie mam się czym przejmować bo zawsze można się odwołać i on sam proponuje aby to w razie czego zrobić jak najszybciej wtedy kierują do MSWiA do Warszawy a tam podobno wszyscy przechdzą. Pozdrawiam i powodzenia
|
|
W "dwuch" powiadasz ?
|
|
witam wszystkich wiecie co wydarzyło sie na spokojnej w bloku przy satyrze około 12 dwa radiowozy na kogutach policja w gumowych rekawiczkach około godziny to trwało .... pozdrawiam
|
|
Łomżyńska policja ma gdzieś problemy kierowców. Kilka tygodni temu od rana nie działały światła na skrzyżowaniu Alei Legionów z Sikorskiego. Ciężko się było włączyć do ruchu od strony Sikorskiego więc zadzwoniłem pod 997 i poinformowałem o problemie pytając czy nie można postawić policjanta by kierował ruchem, ułatwiając włączyć się do ruchu kierowcom z drogi podporządkowanej, gdzie tworzył się spory korek. Na to odbierający krnąbrnym głosem odrzekł, iż należy stosować się do znaków drogowych a na moje argumenty powtarzał swoje jak zdarta płyta. W ubiegłym tygodniu podobna sytuacja w Białymstoku lecz tam stał policjant kierując ruchem. Można ? Można, tylko się nie chce pomyśleć.
|
|
a jak platna ?? wie ktos ??
|
|
pan F dał znać, że ma mózg:) ale warto podpisać, bo nie widać.
|
|
Chyba dziewczyna nie na takie odpowiedzi czekała chłopaki;P Nie łatwo jest poznać kogoś ,,normalnego" więc każdy próbuje inaczej, ale coś w tym jest że piszą z kimś nie widząc ocenia się go za charakter, a raczej za to jak pisze a nie jak wygląda;)
|
|
kiedys ktos z konarzyc sie oglaszal przy bloczkach betonowych i ogrodzeniach,pisalo w ogloszeniu 5-6zl?? ale nie jestem pewny czy to ta sama firma
|
|
z Wyszyńskiego.
|
|
spokojny te pytania to z demotywatotów. Oto dowody: i są odpowiedzi:
|
|
GS - daj się wypowiedzieć julciak, ona wie lepiej od Ciebie i jak tylko się wypowie, to się wszystkiego dowiesz.
|
|
rampa jak kazdy inny lokal,trzeba isc i sprawdzic jak jest,sa gusta i gusciki i nie kazdemu pasuje co reszcie.nowy wlasciciel wiec i napewno klimat inny.mysle ze trzeba dac se na spokuj z dawna opinia i dac szanse komus sie wykazac.a tak narzekamy ze w lomzy nic nie ma,takim podejsciem napewno tak bedzie.
|
|
IKEA a nie castorama powinna powstać:D no ale pierwszy raz słyszę zę powstanie careffour w CH Narew;] może z castoramą się pomyliło ;p
|
|
Zapraszam na II Mistrzostwa STRONGMAN o PUCHAR PREZYDENTA MIASTA ŁOMŻA P. Mieczysława Czerniawskiego Zawody odbędą się 14maja od godz. 15-16stej na muszli koncertowej ul.ZJazd Zawodnicy: 1. Sadowski Tomasz-KS Siła Bartoszyce waga ciała 130kg ,wielokrotny medalista rangi krajowej w wyciskaniu sztangi i strongman 2. Makarewicz Marek- KS Siła Bartoszyce waga ciała ok 130kg,wyniki RAW: wyciskanie ok 240, wielokrotny medalista zawodów w wyciskaniu sztangi rangi mistrzowskiej i strongman, najlepszy siłacz Warmii i Mazur 3. Domazer Adam - KS Lubawa waga ok 130kg, najsilniejszy junior w Polsce, wiek 20lat wyniki RAW: wyciskanie 240, martwy ciąg 340, przysiad 240, podrzut 180. Zwycięzca licznych zawodów strongman i w trójboju siłowym, trener znany strongman Jarosław Dymek 4. Skowroński Grzegorz- KS Megatron II Ełk waga 100kg, aktualny Mistrz Europy w TS w najmocniejszej federacji zawodowej IPF!!!, wyniki w sprzęcie trójbojowym wyciskanie 250, martwy ciąg 350, przysiad 350,sława Światowego Trójboju ( nie mylić z federacją amatorską WUAP w której startuje nasz Zibi) 5.Karol Mierzejewski - KS Strongman Łomża waga ok 110kg,były medalista i zawodnik kulturystyki, W-ce Mistrz Polski strong man do 105kg, vice Mistrz Polski w siłowaniu na rękę Wyniki RAW : wyciskanie 190, martwy ciąg 250, przysiad 250 6. Masiak Artur -IKS Conan Giżycko waga ok 90kg, medalista zawodów rangi krajowej w wyciskaniu i strongman, trener wschodnich sztuk walki Kendo 7 Ekstowicz Sylwester- IKS Conan Gizycko waga ok 100kg , medalista zawodów rangi krajowej w wyciskaniu i strongman 8.Masiak Marcin- IKS Conan Giżycko waga ok 105kg, medalista zawodów rangi krajowej w wyciskaniu i strongman, trener wschodnich sztuk walki Kendo 9.Detkiewicz Michał- KS Strongman Łomża waga do 110kg, zawodnik klasy światowej w trójboju siłowym i strongman, zwycięzca ubiegłorocznych Mistrzostw Łomży Strongman (wygrał wszystkie konkurencje) wyniki RAW: wyciskanie 230, przysiad 270x10, martwy ciąg 330, wyciskanie belki 160kg pracownik Państwowej Straży Pożarnej w Łomży 10. Piotr Jurczewski- KS Strongman Łomża waga ciała do 110kg , zawodnik klasy światowej w trójboju siłowymi strongman, vice Mistrz w ubiegłorocznych Mistrzostwach Łomży Strongman wyniki RAW- wyciskanie 240kg, przysiad 250kg , martwy ciąg 280kg mgr AWF WYNIKI RAW –wyniki osiągnięte BEZ specjalistycznego sprzętu wspomagającego który pozwala podnieść o wiele większy ciężar w danym boju np. w wyciskaniu do 35-40% ciężaru wyciskanego bez koszulki! ( http://www.youtube.com/watch?v=Hel19AdOKcA) Konkurencje 1 Ciągnięcie ciężarówki tzn pomoc drogowa + druga laweta + na nich dwa renault transportery--wszystko na czas 2. Wyciskanie belki w staniu- od 100kg do maksymalnego ciężaru 3. Walizki po 130 jedna -noszenie na czas 4. Martwy ciąg od 200kg do maksymalnego ciężaru 5. Opona ok 320kg 6 obrotów na czas Sędziują: Mariusz Giełgut- organizator zawodów , sędzia główny, czynny zawodnik w wyciskaniu oraz strongman Zukowski Krzysztof- Mistrz Polski służb mundurowych w wyciskaniu sztangi( KMP Łomża), wyniki w kat. masters rangi światowej- wyciskanie RAW bez koszulki wspomagającej wynik 240kg, waga 130kg, Śleszyński Andrzej- żołnierz zawodowy, medalista mistrzostw Polski w martwym ciągu, zawodnik strongman, wice Mistrz Warmii i Mazur Strongman, III m w ubiegłorocznych Mistrzostwach Łomży Strongman Wszystkich zawodników można oglądać w internecie tzn youtube, pzkits, fora tematyczne. W ubiegłym roku zorganizowałem na skate parku na ul. Mazowieckiej I Mistrzostwa Łomży w konkurencjach strongman. Zawody cieszyły się bardzo dużym zainteresowaniem, dostałem bardzo dużo pochwał i próśb o organizację następnych takich zmagań :) Dalsze informację ukażą się w mediach i na telebimach :) Organizator zawodów strongman Mariusz Giełgut tel. kon. 516 317 252
|
|
OSZ WY BEZBOŻNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JUŻ DO STEFKA LECĘ NA SKARGĘ , DA ON WAM POPALIĆ HERETYKI !!!!!!!!!!!!! HAHAHAHA
|
|
chyba podlaskiego i warmińsko mazurskiego strefa czy co
|
|
Rewelacyjna Inicjatywa. Wystarczą chęci, zapał i można ... a jak widać i władze są wtedy przychylne :]
|
|
anka Ty może powinnaś świadczyć jakieś usługi dla policji co ?? jak taki dobry detektyw z Ciebie jest...
|
|
pierwsze słysze, że wogule ktoś taki istniał
|
|
600-640-170 nie pamietam jak sie nazywa .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |