Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przypominamy o ciszy wyborczej |
Nie wazne czy są podrdzewiałe ale czy równo zbierane. Jęsli mają wyżłobienaia, to je zmień. Mogą być tańsze, od Poloneza. Trochę "grają" przy hamowaniu, ale to nawet ma swój urok i być może żona jak to usłyszy to wróci do ciebie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przypominamy o ciszy wyborczej |
"O, tak! Browar Łomża jest rzeczywiście :) Cieszmy się :) Ale ponoć (wyłączając mazury!) poza granicami miasta trzeba nieżle nakombinować, żeby dostać nasze piwo :D tylko wszędzie na ścianach widać tag pt: 'nasi tu byli' :D bo byli :)" Nie trzeba sie nakombinować nie tylko poza granicami miasta ale nawet poza granicami państwa. Chwilowo przebywam na "robotach przymusowych" w Usa. Dokladnie na Long Island w New York i nasze Łomżyńskie piwo można dostać w wiekszości sklepów. Nawet są zlote kurczaki, nie widzialem tylko naszych Hot Docków. Jest to jedno z najdroższych piw tutaj a i tak dostawa znika ze sklepu tego samego dnia co przyjeżdża ;]. Niestety serkow ze "slynnej" PIątnicy tu nie widzialem :/. Pozdr. dla wszytkich wypoczywających an wakacjach w Łomży :D
|
|
Zaperzenie dyskutantów wskazuje na Wasz (w większości) bardzo młody wiek. Nie możecie więc pamietać, że gdyby nie kosciół katolicki nie mogłoby funkcjonować (przynajmniej nie w tej skali) tzw.podziemie, a co za tym idzie żylibysmy prawdopodobnie w zupełnie innym świecie. To właśnie przy kościołach powstawały fundusze pomagające płacić kolegia (obecnie sądy grodzkie) za "przestępstwa" przeciw ustrojowi. To w kościołach (których jest ponoć za duzo) występowali ci, którzy nie chcieli kolaborować z partią- odbywały sie tam bezpłatne spotkania, występy, spektakle. Księdzem katolickim był Jerzy Popiełuszko i Karol Wojtyła (nie tak dawno także przez Was opłakiwany). A że zdarzają sie różni księża? Oni po prostu traktują to jako pracę- dokładnie tak samo jak myślicie o nich Wy. A znacie jakąś grupę zawodową, w której nie ma kanalii, karierowiczów, oszustów i złodziei? To po prostu taki sam margines tylko surowiej oceniany. A tak w ogóle to Jezus nie był katolikiem i prawdopodobnie chodził w jarmułce.
|
|
Ptyś,nie zaczynaj tak wcześnie bo wątroba nie wytrzyma:P madig: dzięki za propose,ale już postanowione;-)
|
|
Nie ma jak to lokalni patrioci=)
|
|
tylko szkoda ze zdjecia takie duze
|
|
maciek bardzo dobrze=) dbasz o to, aby praktycznie jedyny zakład w Łomży sie rozwijał. Brawo=)
|
|
reklama dla dzieci???? Jak ja byłem nie pełnoletni to jak chciałem napić się piwa po cichu z kumplami to najmniej nas obchodziła marka, jaką piejmy ;) wiec nie jest to akurat tak do końca z tymi reklamami…
|
|
Festyn solidarności chyba... Pod blokiem mi grają :| Trochę drażniące.. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Zgódź się :D Ja będę :) chyba (bo dzień po powrocie = mogę być kimająca :D)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |