piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przypominamy o ciszy wyborczej

Nie wazne czy są podrdzewiałe ale czy równo zbierane. Jęsli mają wyżłobienaia, to je zmień. Mogą być tańsze, od Poloneza. Trochę "grają" przy hamowaniu, ale to nawet ma swój urok i być może żona jak to usłyszy to wróci do ciebie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przypominamy o ciszy wyborczej

"O, tak! Browar Łomża jest rzeczywiście :) Cieszmy się :)
Ale ponoć (wyłączając mazury!) poza granicami miasta trzeba nieżle nakombinować, żeby dostać nasze piwo :D tylko wszędzie na ścianach widać tag pt: 'nasi tu byli' :D bo byli :)"

Nie trzeba sie nakombinować nie tylko poza granicami miasta ale nawet poza granicami państwa. Chwilowo przebywam na "robotach przymusowych" w Usa. Dokladnie na Long Island w New York i nasze Łomżyńskie piwo można dostać w wiekszości sklepów. Nawet są zlote kurczaki, nie widzialem tylko naszych Hot Docków. Jest to jedno z najdroższych piw tutaj a i tak dostawa znika ze sklepu tego samego dnia co przyjeżdża ;]. Niestety serkow ze "slynnej" PIątnicy tu nie widzialem :/.

Pozdr. dla wszytkich wypoczywających an wakacjach w Łomży :D

Zaperzenie dyskutantów wskazuje na Wasz (w większości) bardzo młody wiek. Nie możecie więc pamietać, że gdyby nie kosciół katolicki nie mogłoby funkcjonować (przynajmniej nie w tej skali) tzw.podziemie, a co za tym idzie żylibysmy prawdopodobnie w zupełnie innym świecie. To właśnie przy kościołach powstawały fundusze pomagające płacić kolegia (obecnie sądy grodzkie) za "przestępstwa" przeciw ustrojowi.
To w kościołach (których jest ponoć za duzo) występowali ci, którzy nie chcieli kolaborować z partią- odbywały sie tam bezpłatne spotkania, występy, spektakle.
Księdzem katolickim był Jerzy Popiełuszko i Karol Wojtyła (nie tak dawno także przez Was opłakiwany). A że zdarzają sie różni księża? Oni po prostu traktują to jako pracę- dokładnie tak samo jak myślicie o nich Wy. A znacie jakąś grupę zawodową, w której nie ma kanalii, karierowiczów, oszustów i złodziei? To po prostu taki sam margines tylko surowiej oceniany.
A tak w ogóle to Jezus nie był katolikiem i prawdopodobnie chodził w jarmułce.

Ptyś,nie zaczynaj tak wcześnie bo wątroba nie wytrzyma:P

madig: dzięki za propose,ale już postanowione;-)

Nie ma jak to lokalni patrioci=)

tylko szkoda ze zdjecia takie duze

maciek bardzo dobrze=) dbasz o to, aby praktycznie jedyny zakład w Łomży sie rozwijał. Brawo=)

reklama dla dzieci????
Jak ja byłem nie pełnoletni to jak chciałem napić się piwa po cichu z kumplami to najmniej nas obchodziła marka, jaką piejmy ;) wiec nie jest to akurat tak do końca z tymi reklamami…

Festyn solidarności chyba... Pod blokiem mi grają :| Trochę drażniące..

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Zgódź się :D
Ja będę :) chyba (bo dzień po powrocie = mogę być kimająca :D)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org