Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Media muszą być wolne! Ale tak jak za peło! |
Moim zdaniem to rodzice powinni zabdac o zdrowie pauliny powinni ja przebadac i w tedy moze by wiedzilei o wadzie serca i ze nie moze tak czesto trenowac mogliby ja np puscic na basen ale w tedy poprosic ratownika aby z nia byl caly czas w wodzie i pilnowal nie oczerniam ludzi ale mam nadzieje ze rodzice teraz zwroca uwage na to aby byc swiadomym czy dziecko nie ma zadnej wady a jak nie sa pewni to prosze podpisac jakies oswiadczenie ze zgadzacie sie na to aby dziecko bralo udzial w cwieczeniach wysilkowych , co do finansow mosiru to nie mam pojecia , ale co do imprez przez mosir to zaczyna sie sezon i mysle ze beda napewno jakies organizowane a co do basenow to wybralabym ten 2 poniewaz tam jest wiecej atrakcji wiec nie ma problemu kupic sobie karnet a od 10 jest bliziutko szkoda ze nie dajecie szansy innym to ze narazie sa jakies problemy z czyms nie oznacza ze bedzie tak caly czas ja tez place podatki , ale nie skreslam ludzi odrazu mosir sie rozwija i mysle ze po krotkim czasie nie bedziedzie juz negatywnie sie wypowiadac na ich temat .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Media muszą być wolne! Ale tak jak za peło! |
hej. Czy moglibyście polecić mi dobrego stomatologa? Który ma dobre podejście do pacjenta i naprawdę dobrze wykonuje swoją pracę??
|
|
Kolejna firma na dobiciu.Kulejaca i tracaca swoj wizerunek po zmianie prezesa.
|
|
zmienil sie prezes domela niemozliwe domel jal kazda firma w tej .... lomzy to obuz pracy za marne piniadze a ci prezesi to wiejskie dno
|
|
Jupiiiiii mama dwa bilety na Euro 2012 ....:) yes yes HAHAHAHA
|
|
Mi dzisiaj DHL-em też przywiezli.
|
|
dobry filmik...;DD
|
|
Wszystko by bylo ok z oknani gdyby pracownikow doceniali.Tna im pobory to oni robote olewaja i robia na odwal.Piec lat temu wiecej zarabiali niz teraz co wszystko podrozalo.Jaka placa taka praca.Wszystko im jedno:albo doceniajcie ludzi albo zamykajcie firme.
|
|
506-359-282
|
|
Anka pozdrawiam.... Też ciekawe kim jestem.Tylko prosze nie po nazwisku.
|
|
Sprawdzali czy anioł stróż istnieje. HAHAHAHA
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |