Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pani Krysia uciekająca przed suewerenem |
glowne pytanie. Masz umowe kupna sprzedazy auta, czy tylko jakas zwykla umowe, ze zaplacilas tyle i reszta masz doplacic za auto? W umowie kupna masz punkt o tym, ze kupujacy byl poinformowany o stanie technicznym w momencie kupna czy cos takiego, w tym wypadku, jezeli jestes oszukana i stan auta zostal przed Toba zatajony, miedzyinnymi poprzez podbicie przegladu (przy okazji radze to zglosic to i kolega zobaczy co oznacza lewe podbijanie dowodow na samochody nie nadajace sie do jazdy) to masz prawo odstapic od umowy i dochdzic swoich praw. Dokladnych dni itp Ci nie podam, ale znajdziesz wszystko w internecie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pani Krysia uciekająca przed suewerenem |
bardzo mądrze powiedziane popieram HAHAHAHA
|
|
Szukam drugiej połówki. Najlepiej płci męskiej. Ktoś kandyduje? ;)
|
|
Anteny DVB-T niczym nie różnią się od normalnych anten
|
|
Ja mogę kandydować ale tak w ciemno???
|
|
Coś w tym jest, ja dzisiaj również tam jadłem i wydawała mi się jakaś inna ta pizza, taka niedopieczona i w ogóle jakaś mało zjadliwa.
|
|
Nawet strażakom zakurwić w balet nie pozwolą.Co za kraj;D
|
|
PS Ukryty brak możliwości prokreacji czyli tworzenia nowych członków kościoła(do załatwienia z lekarzem, jeśli oboje tego chcecie) jest THE BEST
|
|
jak to widziałaś i jesteś pewna że pomógł temu kotowi człowiek to zgłoś to !!!!
|
|
hahahaha turbodymomen fotografuje i kameruje jednocześnie HAHAHAHA
|
|
to zrób:) trzeba troszkę pomysleć
|
|
Super by bylo bo kotek nie jest niczemu winien ze poprzedni wlasciciel go zostawil. Jakby co to jest w tej chwili dokladnie za blokiem 3a od strony balkonow, w tych niskich ogrodkach z zielenia. Kotek na chwile obecna jest przerazony.
|
|
tak ma stać , nie musi tego robić non stop ale po to jest wyszkolony i posiada specjalistyczne wyszkolenia oraz doświadczenie , że powienien odpowiednio wcześniej zareagować a nie czekać na wezwanie bo jest korek. Idąc twoim tokiem myślenia to świat powinien być idealny - nikt nie powinien kraść , gwałcić czy zabijać a w końcu wjeżdzać na skrzyżowanie w sytuacji gdy nie ma możliwości kontynuowania jazdy za skrzyżowaniem. A tak nie jest i nie będzie , natomiast sa korki i beda jeżeli nie bedzie odpowiednio szybkiej , sprawnej i konkrektej organizacji pracy policji drogowej w celu przeciwdziałaniu takim sytuacjom. Na koniec dodam ,że to nie tsunami ani jakiś zywioł ktorego nie da się przewidzieć. HAHAHAHA
|
|
Tak się zastanawiam kto to jest. Ma być patronem ronda w okolicy Poznańska/Kraska. Może jakiś były sołtys Kraski albo Konarzyc ? HAHAHAHA
|
|
przeczytalem te wszystkie opinie o piekarni lipkowej i mam swoje zdanie ale nie bede rozpisywal sie na ten temat pracowalem jako kierowca i nie narzekalem choc bylo ciezko najgorzej zima dawala sie we znaki to nie nazekam i moze bym pracowal dalej ale wyszlo jak wyszlo i to moja sprawa milo wspominam prace w terenie polubilem ludzi i ciezko bylo sie rozstac tak wyszlo.
|
|
Gdzie można kupić najtaniej w Łomży Bebilon Pepti? Pozdrawiam
|
|
kopiejka czy kobiałka jeden h... :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |