Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dla takich chwil warto życ |
firma MIRKOM na kazańskiej-Popieram.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dla takich chwil warto życ |
Najstarsza w regionie.
|
|
Popieram Poprzednika(2).Robota to głupota.
|
|
Kania ma rację-Z Łomży władze robią wiochę i ograniczają wszystko jeżeli nie mają z tego profitów.
|
|
Reklama dźwignią handlu ;)
|
|
do szkoły biegiem a nie na forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Nic ci nie grozi, jesli mowisz prawde to bedzie ona po twojej stronie. Trzym aj wszystkie maile twoje i jego, bo albo chce cie naciagnac albo telefon zostal uszkodzony w trakcie transportu, nie dawales gwarancji wiec moze ci nafiukac. mi kiedys gosc sprzedal telefon uszkodzony ale on dobrze o tym wiedzial, bo nie odbieral gdy dzownilam, zglosilam do allegro i dostalam ich fromulke ze oni sie tym nie zajmuja zeby zglosic do sadu grockiego, ale sprawa kosztowalaby wiecej niz ten telefon byl wart, wiec odpuscilam i sprzedalam go w aukcjach uszkodzonych. Nic sie nie boj, powiedz, ze masz dokument z przegladu w serwisie gdzie jest odnotowane ze telefon byl sprawny i juz
|
|
Praca w urzędzie pracy, miasta itp. Od kawy zęby się przebarwiają a od siedzenia można żylaków dostać.
|
|
a gdzie ten nowy klub Milesclub?
|
|
odbiera ktoś tv dvb w łomży z białegostoku lub z łosic
|
|
Ja sprzedalem kiedys szrota w ktorym niektore przyciski nie dzialaly, bateria wylaczala tela i glosnik trzeszczal i dostalem pozytywa.Poprostu trafiles na wyjatkowa mende , napisz mu ze jak mu cos trzeszczy albo nieslyszy to moze cos ze sluchem ma i niech do weteryniaza idzie ,chociaz mi sie wydaje ze on moze miec cos nie tak z glowa.
|
|
W sultanie jadalem i nigdy nie narzekalem, szkoda ze zamknal :/ A crazyLOL uwierz mi ze te maszyny sa tak ustawione, ze na niej nie stracisz jedynie zyskasz albo wyjdziesz na 0 A tak btw pracowala tam fajna ladna pani ktora pozdrawiam :P
|
|
Pobijcie sie o zle napisane slowo.Ale Ty PA przykry jestes tez rente powinni Ci przyznac.
|
|
chodzi mi bardziej o pracę dla mężczyzny HAHAHAHA
|
|
ja już się nie uczę :)
|
|
7 kier? to mówicie ze teraz tam spoko, bo kiedys słyszałem ze nie bardzo imprezy były
|
|
Witam. Znacie może jakiegoś perkusistę lub gitarzystę który ma ochotę zagrać koncert bo wykruszył nam się gitarzysta i bardzo potrzebujemy na czerwca . Albo perkusista albo gitarzysta potrzebny
|
|
ale nie dostał pieniędzy to bujda była . Inni także dostali dopiero równo po 9 miesiącach , ale doktorek mógł nie obiecywać a teraz się wymigiwać !!! Co pieniądze robią z ludzi
|
|
jest i gitarzysta i perkusista, jak bedzie trzeba. Daj jakiegos maila to Ci dam namiary.
|
|
Szukam auta do ślubu,białego lub jasnego
|
|
srebrne audi TT nowe może być ?
|
|
Witam czy macie jakies informacje odnosnie większych imprez w Łomży? W maju lub w czerwcu? Dzieki za info
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |