Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tajny plan opozycji. |
a tu są jakies ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tajny plan opozycji. |
Na Prusa 8 ,stroi satelitarnie.
|
|
i super podziwiam :) Tylko biegi czy czasami rower? bo ja na zmianę raz to raz to :)
|
|
Komisja Macierewicza zajmuje się badaniem spraw niewyjaśnionych :):):)
|
|
EPOKA na al. Legionów 2
|
|
Polecam KNC
|
|
witam mam pytanie moze ktos sie orientuje czemu zlikwidowali ten kebab na ks anny?;/ moim zdaniem byl najlepszy w lomzy i to nie tylko moje zdanie, za kazdym razem jak sie wchodzilo to masa ludzi... czemu splajtował? wiem ze duzo tego czegos w naszej miescinie ale wyroznial sie znacznie..
|
|
to trzeba było wiecej tam jesc a nie jedengo kebaba na miesiac za to knajpy nie utrzymał.
|
|
Uczyłem się z nią w klasie. Pogrzeb jutro, godzina jednak nieznana.
|
|
Taka robota i powołanie proboszcza. Za pieniądze ksiądz się modli za pieniądze lud się podli.
|
|
ja moge zalatwic prace dla kelnera kelnerki w restauracji w niemczech wymagany jezyk i jakies tam doswiadczenie
|
|
Jechały 4 osoby, Chłopaki gwizdnęli ojcowi wóz pochlali i pojechali po dwie dziewczyny, które mieli odwieźć do domu... ale nie dowieźli...
|
|
Ale Mańczakom czas ucieka. Oni nie mają czasu i nie mają pieniędzy. Nadzieja też im już uciekła. Odeszła wraz z informacją sprzed miesiąca, że doktor dostał już pieniądze. HAHAHAHA
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |