niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wolne media w państwach demokratycznych :)

dziś ma być sekcja zwłok albo i nie jeśli dojdą jak tam było naprawdę ale niedługo jadę do nich to napisze kiedy ten pogrzeb

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wolne media w państwach demokratycznych :)

klaun cyrkowy

jest w szpitalu na obserwacji jeszcze nic nie wiadomo niestety ale współczuje pani zosi..

witam,
chce sprzedać dom, niestety nie mogę zając się tym osobiście, jestem za granicą i rzadko przyjeżdżam,
stąd moje pytanie, który pośrednik jest najskuteczniejszy? zależy mi na czasie
z góry dziękuję za rzeczowe odpowiedzi

tytan nieruchomosci

doktor G, patolog sądowy zajmuje sie takimi sprawami

Szanowna Panie,

Ponieważ do dnia dzisiejszego nie opłacił Pan zaległej należności za zamówioną usługę, Pana sprawa została przekazana do obsługującej nas kancelarii prawnej, która wystąpi przeciwko Panu na drogę postępowania sądowego.
Nadmieniamy, iż strona przegrywająca w procesie sądowym zobowiązana jest zwrócić stronie przeciwnej koszty poniesione w celu dochodzenia przysługujących jej roszczeń, w tym koszty postępowania windykacyjnego oraz zastępstwa procesowego, jak również koszty sądowe i komornicze.

W celu wyjaśnienia sprawy prosimy o kontakt telefoniczny z Działem Windykacji Prawnej pod numerem..........

Z poważaniem,
Zespół Pobieraczek.pl

przyszło mi to przedwczoraj...Czy ktoś dostał takiego maila kiedykolwiek ?i co teraz robic....

Tylko i wyłącznie Tytan Nieruchomości... www.lomza.nieruchomosci.pl

Najpierw chyba musi zająć się tym prokuratura, sekcja zwłok będzie niezbędna trzeba było zabezpieczyć ślady,w tym zdarzeniu mogły mieć udział osoby trzecie.

w domu

wyluzuj... też to mialam, nie oplacilam i to chyba byl juz ostatni mail od nich wiec spokojnie, nic Ci nie zrobią. Poczytaj na innych forach duzo ludzi bylo w takiej sytuacji. Mozesz spac spokojnie :)

Wykonanie kominka to bardzo złożony temat, zazwyczaj robi się go raz na całe życie, więc sam musisz podjąć decyzję co do stylu wykonania, (meble można wymienić). Dlatego samą stylistykę musisz wybrać sam.
Co do reszty wykonanie montaż polecam Pana Jacka nazwy firmy teraz nie pamiętam nr tel do niego to 503959812 wiem że robi jeszcze inne prace.U mnie podłączał instalację. niestety ja wybrałem kominek tradycyjny i nie jestem teraz z tego zadowolony ale to był mój wybór
Konrad N

Wszystkie.

i zadzwonić po prokuratora albo coronera ;P

ja tez na ks anny zgubilam;/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org