Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podzielili Polaków na pół. A głupia gawiedź skacze sobie do gardeł. |
w yamie 15 zl..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podzielili Polaków na pół. A głupia gawiedź skacze sobie do gardeł. |
J.w. w Nowogrodzie i koleś płaci najlepiej... Nie na kilogramy itd tylko pyta z jakiego auta, sprawdzi stan i z bani. Akurat kiedyśny katalizator z vectry a (w dobrym stanie) sprzedałem za 140, a na złomie na kilogramy chcieli zapłacić mi coś koło 60zł.
|
|
W Łomży nie ma nikogo kto robiłby ogrodzenia "stalowe", bo do kutych to im daleko. Pierwsze, to trzeba mieć do tego sprzęt, a po drugie rozum i wyobrażnię./ To są tylko spawacze metalu i ogrodzenia robią na"chybił trafił/ ps. Najlepiej jak pojedziesz do producenta i nitką-dratwą zmierzysz linię balustrady wygiętych tralek , których przedstawią Ci projekt.Muszą wszystkie-zgadzać się/ od pierwszej do ostatniej/ tzn. że wzór jest równy. Malowanie wannowe/ VI w. Teraz maluje się proszkowo i wypala w piecach. Płot ma kolor taki jak mu sie nadało. Nie ma wypływu spod każdej skuwki na rdzawy kolor. ps. zobacz ile płotów z łomżyńskich firm rdzewieje po krótkim czasie.
|
|
Witam. Ja montowałem u Kubusia i jest wszystko dobrze mają też chyba jakiś system ratalny. Polecam
|
|
cukiernik10x nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
czy to radio jeszcze istnieje?? chcialam posluchac o czym tam mówicie ale jest info o virusie i zagrożeniu jakims i wogole nie da sie włączyć.
|
|
Wczoraj kicha
|
|
a czemu na leionow nie bo tez chce zestroic kiedys u niego naprawialem radio i jakos dzialalo to co mowicie ze do niego nie warto pojecia nie ma czy liczy sobie jak glupi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |