niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szydło do wora!

Podziemne tunele to nic innego jak dobrze zadany i" zgrany "temat. Prezydent miasta , wojewoda, prezydent wojewoda, komendant policji Wojewódzkiej i Miejskiej itp, itd.. ps. Te , hahahahahahahahah,

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szydło do wora!

interesuje mnie czy jest jakiś DJ który gra rap i ma swoje deki. interesuje mnie ksywka i umiejetnosci

polecam MTU i jak najdalej od UNIKI za bmw z kolizji gdzie serwis wycenil 12000 tys. to dali tylko 5000tys. banda oszustow

Może ktoś wie czy w naszej Łomży i okolicach będą jakieś imprezy plenerowe?

Tak :)

Gdzieś tam będą :):):)

rudy błazen z druhem

odświeżam xDD

oddaj się Bogu jeżeli jesteś wieżąca.Oni nie chcę żle, bo pukają do tych, którzy są potrzebujący. To są bardziej normalni ludzie aniżeli rzymsko- katoliccy. "ps. aby Ci się udało".

Do siedlc to trochę bez sensu bo jak coś się zacznie chrzanić to trzeba do nich na serwis jechać . A czy w Łomży ktoś rozkłada na raty ? Polecacie Kubusia ?

Jeżeli była by taka możliwość to ja chętnie bym zwiedził te tunele. Bardzo mnie kręcą takie zagadkowe sprawy. Chciałbym wziąć w tym udział ;]

mar

Kochani, tak naprawdę to nawet nie wiem jak mam zacząć tego posta... Mam 19 lat...Hmm może powiem wprost. Szukam pracy. Właściwie to jestem jedną z setek osób zarejestrowanych w tutejszym PUP, jednak ciągle słyszę: "nie mamy dla pana niestety żadnych ofert stażowych". Współczuję wszystkim tym, którzy tak jak ja bezskutecznie szukają pracy... Przykre to. Wciąż jej szukam, jednak jakoś nie mogę jej znaleźć. Dlatego postanowiłem rozejrzeć się za pracą gdzie indziej, mianowicie w Niemczech. Tylko cholera nie wiem, jak mam się do tego zabrać. Nigdy wcześniej nie pracowałem w takim charakterze. Może moglibyście powiedzieć czy pracowaliście kiedykolwiek w Niemczech np. przy zbiorach truskawek, a jeśli tak, to w jakich to było miesiącach? I czy jechaliście z kimś, czy tak 'w ciemno'? Gdzie najlepiej znaleźć taką ofertę pracy i czy nie jest już na to za późno? A może ktoś wyjeżdża w tym roku do Niemiec? Cokolwiek. Bardzo proszę...

Będę wdzięczny za każdą odpowiedź i czekam na jakikolwiek odzew...

U kubusia polecam, ale jak lubisz piątnice ogladać bez swojego auta;p haha używana sekwencja to jest koszt od 500zl do 900zl zależy od podzespołów, w sumie co tu pisać, na forum nic ciekawego sie nie dowiesz;) zapraszam na priv.

moge tylko powiedziec kogo nie polecam i na kogo uwazac. firma granimar czy jakos tak w kazdym razie z jarnut k. lomzy. zero pojecia o tym co robia a udaja fachowcow UWAGA!!!!!

W sławetnym i czułym na ludzką krzywdę KRZYŻU :):)

mar

No i gdzie są teraz obroncy pana doktora? Przecież to świństwo! Wygrał na krzywdzie ludzkiej.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org