Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A może by tak ... |
Majka nie jedź do Niemiec ... kto nas pokieruje jak się biega? gdzie się biega? prosimy :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A może by tak ... |
adam78 to nie są bzdury tylko fakty nic innego nie piszę tylko to, co jest faktem, chyba trafiłam w sedno sprawy, jeśli ktoś mnie straszy sądem, to jest forum i można się wypowiadać a do sądu można trafić za pomówienia a nie fakty może mi powiesz, co jest prawdą a co pomówieniem adam78 bo jak widzę to chyba tam pracujesz i jesteś dokładnie zorientowany, a ja we wtorek spotkam się z jednym z waszych pracowników i napiszę następne rewelacje albo przekaże je do gazety to może zajmie się tymi machlojkami prokurator a czuje, że to wisi i tak na włosku bo z tego, co wiem grupa kandydatek na sprzątaczki jest dość rozczarowana kryteriami zatrudnienia niby ich lepszych koleżanek
|
|
Ceny są podobne i w Łomży zaczynają sie od 2tys. Polecam zakład w Piątnicy na Nowoprojektowanej nazywa sie SIMPLEX. Mozesz ew. zadzwonić do siedlec jesli chce Ci sie jechac i jesli bedą chcieli założyć: http://allegro.pl/instalacja-sekwencyjna-agis-do-4-cylindr-i1579106762.html opłaca sie nawet jechac:) kiedys u nich tą instalacje montowałem i powiem ze byłem bardzo zadowolony.
|
|
to jeszcze zalezy od grubości drutu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |