sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
A może by tak ...

Majka nie jedź do Niemiec ... kto nas pokieruje jak się biega? gdzie się biega? prosimy :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: A może by tak ...

adam78 to nie są bzdury tylko fakty nic innego nie piszę tylko to, co jest faktem, chyba trafiłam w sedno sprawy, jeśli ktoś mnie straszy sądem, to jest forum i można się wypowiadać a do sądu można trafić za pomówienia a nie fakty może mi powiesz, co jest prawdą a co pomówieniem adam78 bo jak widzę to chyba tam pracujesz i jesteś dokładnie zorientowany, a ja we wtorek spotkam się z jednym z waszych pracowników i napiszę następne rewelacje albo przekaże je do gazety to może zajmie się tymi machlojkami prokurator a czuje, że to wisi i tak na włosku bo z tego, co wiem grupa kandydatek na sprzątaczki jest dość rozczarowana kryteriami zatrudnienia niby ich lepszych koleżanek

Ceny są podobne i w Łomży zaczynają sie od 2tys.
Polecam zakład w Piątnicy na Nowoprojektowanej nazywa sie SIMPLEX.
Mozesz ew. zadzwonić do siedlec jesli chce Ci sie jechac i jesli bedą chcieli założyć:
http://allegro.pl/instalacja-sekwencyjna-agis-do-4-cylindr-i1579106762.html
opłaca sie nawet jechac:) kiedys u nich tą instalacje montowałem i powiem ze byłem bardzo zadowolony.

to jeszcze zalezy od grubości drutu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org