Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dla naszej gwiazdy Krynickiej. |
on nie koziołkował tylko uderzył w kręgi znajdujące się w rowach, przy tych wjazdach na pola są, kto tamtędy jeździł ten powinien wiedzieć Byłeś??Widziałeś????? Jak nie to nie gadaj głupot. Cały dach był prawie wgnieciony, ale nie dachował. pewnie wiatr go tak wcisnął??/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dla naszej gwiazdy Krynickiej. |
A gdzie ma ten DJ to grać ?
|
|
Czy ktoś ostatnio był w hot chicken?
|
|
http://www.ogrodzenia-pijanowski.pl/ ten gość robi elegancko, my mamy od niego
|
|
ja bylem i nie widzialem wgniecionego dachu.. adamoxd18 napisz cos wiecej ..
|
|
Jeśli chcesz mieć niedrogo i solidnie polecam P. Karola z Mątwicy. Solidna i profesjonalna firma, polecam.
|
|
Witam! Gdzie najtaniej w łomży montują nowy gaz ( wiem są różne i różniste rodzaje , ale szukam taniej sekwncji ) i ew. czy jakieś firmy rozkładają na raty zapłatę ( czy jest taka możliwość ?? ) Jak tak to mniej więcej jaki procent wtedy ?
|
|
Ja na senatorskiej NIE polecam.
|
|
ta 5 zł mozesz i m dac na ofiare.senatorska ... moze kiedys
|
|
:) no tak. To dużo wyjaśnia :)
|
|
Uderzył w przepust i dachował.Dach był wgnieciony tylko od strony kierowcy trochę mniej.
|
|
Ta "menda" co łazi i zbiera datki na budowę "złotego cielca" to niechybnie musi być fakt, co mu precyzyjnie i wszechstronnie nasrywa w łepetynę "cywilizacja Toruńska".
|
|
|
Witam,sprzedałem na początku kwietnia telefonu na allegro został wysłany następnego dnia po otrzymaniu wpłaty na konto po 4 dniach użytkownik pisze ze telefon jest uszkodzony mikrofon ze jak ktos dzwoni nikt go nie słyszy i chce zęby odesłać mu pieniądze ale po godzinie pisze drugiego maila ze ''Jeszcze sprawdzę ile by kosztował naprawa mikrofonu. wtedy ewentualnie wyślę Panu rachunek do uregulowania a telefon zostawię bo w sumie mi się podoba '' no i czekałem na ten rachunek ale zamiast rachunku dostałem po 3 dniach maila ze nie bedzie pozytywu i ze czuje sie oszukany a dzis mi pisze ze zgłaszał to do allegro i allegro poinformowało go że ma zgłosi to na policję . Wiec co mam zrobić ? cos mi grozi ? telefon byl sprawny jak wysyłałem teraz mi pisze ze wogole uszkodzony jest to nie moja sprawa chyba ze przez pol miesiąca telefon mu sie uszkodził tym bardziej ze nie dawałem ani gwarancji producenta ani swojej . Prosze o opinie na ten temat
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |