Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pieniądze to nie wszystko -reklama tow. Czerniawskiego w Radiu Nadzieja |
Jestem za:D Z miłą chęcią wzięłabym udział w Mszy sprawowanej pod gołym niebem:) I czasy pielgrzymek pieszych by się przypomniały... Same pozytywy... Raz na jakiś czas któryś z kapłanów mógłby wpaść na pomysł Mszy polowej... Fracik
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pieniądze to nie wszystko -reklama tow. Czerniawskiego w Radiu Nadzieja |
Jak masz kase zmień żonę a później auto.
|
|
ja się opuściłem? ależ skąd ..... cosik spać nie mogę ..... a w radiu (nie powiem jakim) Zbysio Wodecki o słoneczku nuci :) i to solo na trąbkach .... mmm Pozdrawiam ciepło rudy błazen z druhem
|
|
NiemoralnieNormalna, a Browar Łomża to co? :D O Łomży w Wikipedii: Gospodarka W Łomży obecnie prawie nie ma zakładów przemysłowych. Jedyny średniej wielkości to Browar Łomża. - http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81om%C5%BCa No comments :) ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
HAHAHAHA Romi rozbawileś mnie tymi 70%. Poczytaj sobie informacje publikowane przez BIP (biuro informacji publicznej), a potem sie wypowiadaj na temat budżetów. franciszek zgadzam sie z Toba, ze czasy sie zmieniaja, zmienia sie kosciół i wierni tez - niekoniecznie na lepsze. Zgadzam sie, że wierni powinni uczestniczyć w życiu publicznym, ale za chwile odezwą sięgłosy oszołomów (bo inaczej ich nazwać nie można), że kościół miesza się do polityki - co kolwiek to znaczy. Poza tym jest wiele form aktywności katolikow w zyciu publicznym, Akcja KAtolicka jest tylko jednym z nich. Tyle tylko, że w Łomży nie raczej zbyt aktywna, a przynajmniej słabo o nie słychać. wg teori klasycznej (Arystoteles) - polityka to sztuka rządzenia państwem, do której niezbędne są: wiedza, umiejętności i predyspozycje psychiczne. Celem polityki według Arystotelesa jest dobro wspólne. Wychodząc z tego założenia, dla dobra wspólnego, nie tylko wierni, ktorzy w naszym kraju stanowią ponoć większość, ale również i księża mają prawo do zabierania głosu. Acha MRS: z ofiar na tace to Twój kościelny na pewno Seatem by nie jeżdził hahahaha tez masz fantazje chłopie. Gdybyś posiadał jaką kolwiek wiedzę, oprócz pustych domysłów, na temat o w którym się wypowiadasz to wiedziałbyś że z tacy bardzo często niewystarcza na opłacenie prądu jaki został zurzyty w kościele. I na koniec - BOB rozumiem ze te 79mln rozwiąże wszelkie problemy dręczące nasze państwo? A może zainteresowałbyś dlaczego kancelaria prezydencka jest tak rozbudowana pomimo, że prezydent nie sprawuje praktycznie żadnej władzy i ile to nas kosztuje? Może poszukasz informacji na temat wszystkich agencji rządowych, bardzo często dublujących swoje funkcje i nie przynoszących dla panstwa żadnych wymiernych efektów poza zatrudnianiem kolejnej rzyszy pracowników administracyjnych? Według mnie te 79 mln to kropla w morzu marnotrawionych pieniędzy. Poza tym Fundusz Kościelny obsługuje nie tylko Kościół Katolicki ale również prawosławny, protestantów i inne wyznania.
|
|
keicam: mnisi buddyjscy tez zyja z datkow
|
|
Olka. Nawet, jeżeli żartowałaś, to poruszyłaś bardzo wazną sprawę. Bulimia to metoda, którą nastolatki próbują osiągnąć pożądany wygląd. Jedzą, bo są głodni, bo ich ciało potrzebuje jedzenia, a potem wyrzucają to jedzenie z siebie zmuszając się do wymiotów lub łykając preparaty wywołujące wymioty. Wraz z treścią pokarmową do jamy ustnej powracaja kwasy żołądkowe, które niszczą błonę śluzową przełyku, niszczą szkliwo zębów. Bulimia wymaga leczenia: napewno pomoże tu gastrolog i dietetyk, ale potrabne jest również wsparcie ze strony psychologa. Nie mniej wazne jest wsparcie rodziny i znajomych. Nie leczona bulimia prowadzi poza tym do zaniku nie tylko tkanki tłuszczowej, ale w konsekwencji również do zaniku mięśni, bowiem organizm potrzebuje określonej dziennej dawki kalorii. A najwazniejszym mięśniem jest mięsień sercowy, bez którego niestety żyć się nie da. Pozdrawiam. p.s. Lecz się dziewczyno. Trzymam kciuki za osoby, które przyznają się do tego, że potrzebują pomocy. Pozdrawiam. Anna
|
|
A ja tamtędy płynęłam... Hehe. I na kajakach nawet:) Z Łomży do Nowogrodu:) I to chyba jest już rzeka Pisa... Obstawiam, że Pisa bo Narew już chyba nie...=) A spływ był naprawdę fajniutki=) Polecam każdemu, który uwielbia sporty wodne i naturę...
|
|
No to czekamy z maćkiem o 16:00 pod opisywaną przez niego hurtownią :-) Vlad, co z Tobą? ;-] Nasza
|
|
a może zapomnisz o tym koncie ??
|
|
ptysiu91: a może przestaniesz gadać głupoty?
|
|
Aleście się uwzieli. Nie chce opowiadać to nie, widocznie ma powody.
|
|
Polecam Yam Cafe - jeśli tylko sciszą trochu muzykę, bo dudni jak jasny gwint! :)
|
|
tja.... kiedy Rysia teraz przyjeźdża....?
|
|
I ja też chcę=) A gdzie i kiedy i o ktorej to nie ma wiekszego znaczenia=)
|
|
nie bój nic,nie zapomnę:P o swoich pieniądzach rzadko kiedy się zapomina:P a ze sklerozy się leczę:P spokojna moja rozczochrana:-] a może .....pójdziemy wszyscy na piwo i będzie ok?:P Nasza
|
|
prawda:P
|
|
MrS chętnie zajmie się organizacją, będzie także robił za fotografa ;-) Proponowany przez Vlada 26 sierpnia to bardzo dobry termin. Zgłoszenia na Zgromadzenie kierujcie pod numer GG - 6119668, lub po prostu dopisujcie się w temacie. Fracik
|
|
Ryśki nie bedzie to i mnie nie będzie.... :) Będę z Wami virtualnie :D DiDi
|
|
Ryśka, 4lomża mnie bawi. Samej Łomży nie znam, bo w życiu tam nie byłam, więc trudno mi się do niej przyczepić. MindStorm, cosik Ci się ta łapka obsunęła:D
|
|
Szkoda, że tak szybko, 21 sierpnia wyjeżdżam z rodziną do Władysławowa. Mimo wszystko życzę miłej zabawy. Pomysł bardzo dobry. Wielka szkoda że nie mogę załapać się. Bawcie się dobrze i wesoło. Pozdrowienia. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |