Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oni strzelali rano 17 grudnia do ludzi idących do pracy |
Mucza7 opisz proszę jak dokładnie wyglądał ten piesek? Czy jest to mały pinczer z krótką sierścią?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oni strzelali rano 17 grudnia do ludzi idących do pracy |
Też byłem an miejscu zdarzenia.masakra. chłopak nie żyje.To zdarzyło się na trasie Truszki-Kosaki.Mam nagrania z tego zdarzenia.Prawdopodobnie chłopak jechał z Truszk i zawadził o inny samochód i zaczął uciekać.Na zakręcie zarzuciło samochodem,kierowca wypadł z samochodu a pojazd wylądował na polu dachując.godziny tam stałem aż do momentu jak zabrano ciało i samochód. Samochód:Opel Astra kierowca:Rafał Cwalina z Taraskowa Szkoda młody chłopak.
|
|
Powodzenia w czekaniu :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
A czemu pytasz?:)
|
|
Co do zdarzenia z 2005 roku to kierowca stracił pracę, prawko i miał wyrok w sądzie. Jeżeli ktoś mu zazdrości kariery to nie widzę problemu. Niestety, w większości bezmózgi w samochodach osobowych po alkoholu powodują wypadki i zabijają niewinne osoby.
|
|
Zgadza się.Ale dobrze że ten kierowca wypadku nie spowodował. Jak go zatrzymywali na rondzie solidarności to wykonywał w tym dniu ostatni kurs.Jak podał jeden z Łomżyńskich portali.
|
|
Może wreszcie CAŁY naród raczy złapać zajarkę o co p. Prezesowi (J.K)chodzi ?!! J.K - J Kmicic - J Kacz... - dziwne nie ? ... a może chory megaloman po prostu. pliz, traktujcie Jurka ze zrozumieniem, wszak chorych w narodzie nam trzeba ?
|
|
chyba granatem hukowym;D
|
|
Od pierwszego przystanku autobusowego wzdłuż grobli przy Lesie Jednaczewskim za mostkiem, odbijasz w prawo biegniesz nasypem do samego końca i z powrotem. Możesz też wystartować w okolicy Miłosierdzia Bożego, biec alejką w stronę Bin Ladena, przy blokach w lewo do Zawadzkiej, przy Orliku znowu w lewo w stronę Kościoła. Znajomy biegał w stronę starego mostu a wracał nowym. Tras jest mnóstwo, jedynym ograniczeniem jest własna wyobraźnia. :) HAHAHAHA
|
|
Łomżyniacy okazali się muzycznie zacofani i ograniczeni. Łomżyńska młodzież nie potrafi się bawić przy alternatywnej muzyce. Łomża nigdy nie dorówna Płocku - audioriver lub w kimacie klubowi Metro w Białymstoku. Łomżyniacy lubią disco polo, hip pop oraz lata 90. Impreza bassline001 pokazała mam że moża zorganizować fajną imprezę w innym kimacie. Więcej taki imprez. Dzięki chłopacy oraz pap9. Impreza była *********. Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Sorki rzadko zaglądam do poczty. Zdjęcia skopiowałem kiedyś z jakiejś stronki fana komunikacji miejskiej i nie mam do nich praw autorskich. Pod linkiem powinno być 12 fotek http://img585.imageshack.us/g/jelczm120mpk178wjezdzaj.jpg/
|
|
Witam! mam dwa wolne miejsca w samochodzie na podroż do Bydgoszczy lub Torunia w środę. zrzutka na paliwo. wyjazd około godziny 9. tel 507-733-482
|
|
U mnie w ogródku też są jakieś tunele :) może by ktoś sprawdził jak głębokie i dokąd prowadzą ??? :):):):):):):))
|
|
fakt, pewne rzeczy mozna kupic w tesco tanio, ale generalnie to do najtanszych ono nie nalezy :P
|
|
to wszystko PISiorów jęki
|
|
kolo alkoholi swiata
|
|
na Żabiej to chyba najdroższy sklep u nas w mieście i raczej elementy a nie meblościanki maja,można zrobić zakupy w Białymstoku ale wtedy dochodzi koszt transportu, no i myślę że składanie samemu meblościanki nie jest jednak takie łatwe... a co do BRW to mają też niezłe serie, chyba najsłabszy jest pop i tip-top tak z relacji znajomych; my mamy w pokoju dziecinnym zestaw i mimo ciągłej i co tu ukrywać dość intensywnej eksploatacji, od 6 lat ma się dobrze ;)
|
|
Następnym razem możecie dodać informacje o imprezie na stronie www.dood.pl, w zakładce WYDARZENIA. Oprocz 4lomza, coraz więcej osób zagląda również na strone dood. Dzięki temu, większa ilość osób dowie się o tym co aktualnie ciekawego dzieje się w Łomży ;)
|
|
ale zajebiozaaaaaaa ty to masz gadane wowwwwwwwwwwwwwww o.0
|
|
Rzeźnik
|
|
To co Wy takiego pijacie?
|
|
Co do zapowiedzi głosowych, to zgadza się, że w tej chwili występują błędy przy lokalizacji GPS ( nakładają się pozycje dwóch przystanków i system identyfikuje błędny kierunek jazdy niż rzeczywisty). Po opracowaniu nowej wersji oprogramowania przez producenta i poprawnym działaniu systemu głos zostanie wzmocniony.
|
|
A ja mam wrażenie, że wszyscy powinniście pracować w MOSiR albo w UM i wtedy bylibyście odrobinę bardziej szczęśliwi :) A ty xankax dawno chyba w sądzie nie byłaś że wypisujesz takie bzdury na forum. Wesołego Alleluja! rudy błazen z druhem
|
|
AKWA-FER. na ul.SIKORSKIEGO w TARTAKU troszke w glebi placu.
|
|
zawód miłosny
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |