Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mansoni i liberali ! Każda ręka podniesiona na PiS zostanie wam odrombana !!!! |
korzyść dla wszystkich i dla Piątnicy i dla Łomży. I tak teraz funkcjonuje wszystko jak jeden twór - wystarczy zalegalizować.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mansoni i liberali ! Każda ręka podniesiona na PiS zostanie wam odrombana !! |
wMBanku oprocentowanie jest wysokie (szczególnie na eMaxPlusie, a opłaty za prowadzenie zerowe. :D _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Re: Mansoni i liberali ! Każda ręka podniesiona na PiS zostanie wam odrombana !! |
...wydaje się, że "wysysanie" to "lekka" manipulacja... :D
|
|
Re: Mansoni i liberali ! Każda ręka podniesiona na PiS zostanie wam odrombana !!!! |
szybka jazda...... :D jest tu (na tym forum) temat o jeździe 30 km/h samochodów z "L" na dachu. Ohhh, jak tam wszyscy szybko "umią" jeździć. nawet i 100 km/h - buahahahahaha Palanty. Gnojki w Omegach tatusia. Spox. Nie umiesz jeździć? To żaden wstyd. Ale żeby zaraz jechać po L-kach? Ćwoki. Pozdro.
|
|
Xięża spox. Łamią prawo kanoniczne, ale co nam do tego? Polsat też złamał, zamieszczając taką informację (ochrona danych osobowych) i co z tego? taki to kraj... pozdro
|
|
Re: Mansoni i liberali ! Każda ręka podniesiona na PiS zostanie wam odrombana !!!! |
A ja zasnąć nie mogę dlatego, że długo czekałam na kogoś, nie doczekałam się, a w międzyczasie pochłonęłam dwie kawy. A teraz siedzę i się nudzę. Czytam wszelkie artykuły z internetu. Wszelkie pierdoły. Chyba zaraz pójdę do łóżka i będę się patrzeć w sufit. Prrr... Albo poszkicuję. Ale puki co jestem tutaj. Ps: na sen dobre jest oglądanie starych fotografii (jeżeli ktoś już tu o tym wspominał, to przepraszam :)) ![]() rudy błazen z druhem
|
|
ot to (i nie o kabarecie mówię choć lubię) Gosiu, łypię często acz ostatnio jakoś straciłem natchnienie... a co do żonatych facetów Allinka :) hmmm niektórzy mają ręce, które leczą i niekoniecznie musi być w tym poddtekst erotyczny :) Choć nam droga Allinko, zważywszy na odległość, pozostaje kontakt równie ekscytujący a'la Kaszpirowski - skup się przeto bo zaczynam adin dwa tri ....... :D .... i jak .....? wiedziałem, że bosko... nieprawdaż? ;)
|
|
Do NiemoralnieNormalna: Nasze łomżyńskie piwo znalazłam na półkach w supermarkecie TESCO w Częstochowie (wprawdzie był to Atom:) a nie Łomża, ale zawsze coś z Poznańskiej:)Wtedy dowiedziałam się, że Atom występuje w srebrnych puszkach:P). Na dniach byłam w Mielnie (nad Morzem Bałtyckim koło Koszalina) i można tam dostać piwo Łomża Export za 2,60=) Czyli nawet jesteśmy znani=) A Piątnica jeśli funkcjonuje prawidłowo to niech dalej funkcjonuje... Ja i bez niej się obejdę...=)
|
|
Niepotrzeba takiego polączenia :D
|
|
a ja jestem z Piątnicy i powiem Wam jedno, wara od mojej wsi!!! pomysl polaczenia nie jest nowy, pamietam jakies glosowanie w tej sprawie. wtedy mieszkancy Piątnicy byli przeciwni i teraz tez. chcecie polączyc Piątnice i Łomże, prosze bardzo przyłączcie Łomże do Piatnicy a nie odwrotnie..
|
|
... skupcie się wszyscy, oto ręka moja... Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego... L. Tołstoj
|
|
Vlad Twój pomysł jest całkiem, całkiem niezły :). Też się piszę!. Tylko gdzie w Łomży, może pub jakiś?. Co wy na to ? Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego... L. Tołstoj
|
|
Może chce, tylko się krępuje...:D Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego... L. Tołstoj
|
|
Na połączeniu Łomży i piątnicy skorzystaliby chyba wszyscy. Dołączenie Konarzyc - nie wiem, bo jeśli będziemy sięgali we wszystkie strony to dodajmy odrazu Zawady albo może jeszcze Jedwabne - też blisko :]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |