wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mansoni i liberali ! Każda ręka podniesiona na PiS zostanie wam odrombana !!!!

korzyść dla wszystkich i dla Piątnicy i dla Łomży. I tak teraz funkcjonuje wszystko jak jeden twór - wystarczy zalegalizować.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mansoni i liberali ! Każda ręka podniesiona na PiS zostanie wam odrombana !!

wMBanku oprocentowanie jest wysokie (szczególnie na eMaxPlusie, a opłaty za prowadzenie zerowe. :D

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Re: Mansoni i liberali ! Każda ręka podniesiona na PiS zostanie wam odrombana !!

...wydaje się, że "wysysanie" to "lekka" manipulacja... :D

Re: Mansoni i liberali ! Każda ręka podniesiona na PiS zostanie wam odrombana !!!!

szybka jazda...... :D

jest tu (na tym forum) temat o jeździe 30 km/h samochodów z "L" na dachu.
Ohhh, jak tam wszyscy szybko "umią" jeździć. nawet i 100 km/h - buahahahahaha

Palanty. Gnojki w Omegach tatusia.
Spox. Nie umiesz jeździć? To żaden wstyd. Ale żeby zaraz jechać po L-kach? Ćwoki.

Pozdro.

Xięża spox.
Łamią prawo kanoniczne, ale co nam do tego?

Polsat też złamał, zamieszczając taką informację (ochrona danych osobowych) i co z tego?
taki to kraj...

pozdro

Re: Mansoni i liberali ! Każda ręka podniesiona na PiS zostanie wam odrombana !!!!

A ja zasnąć nie mogę dlatego, że długo czekałam na kogoś, nie doczekałam się, a w międzyczasie pochłonęłam dwie kawy. A teraz siedzę i się nudzę. Czytam wszelkie artykuły z internetu. Wszelkie pierdoły. Chyba zaraz pójdę do łóżka i będę się patrzeć w sufit. Prrr... Albo poszkicuję. Ale puki co jestem tutaj.
Ps: na sen dobre jest oglądanie starych fotografii (jeżeli ktoś już tu o tym wspominał, to przepraszam :))

rudy błazen z druhem

ot to (i nie o kabarecie mówię choć lubię) Gosiu, łypię często acz ostatnio jakoś straciłem natchnienie...
a co do żonatych facetów Allinka :) hmmm niektórzy mają ręce, które leczą i niekoniecznie musi być w tym poddtekst erotyczny :)

Choć nam droga Allinko, zważywszy na odległość, pozostaje kontakt równie ekscytujący a'la Kaszpirowski - skup się przeto bo zaczynam

adin dwa tri ....... :D .... i jak .....? wiedziałem, że bosko... nieprawdaż? ;)

Do NiemoralnieNormalna:
Nasze łomżyńskie piwo znalazłam na półkach w supermarkecie TESCO w Częstochowie (wprawdzie był to Atom:) a nie Łomża, ale zawsze coś z Poznańskiej:)Wtedy dowiedziałam się, że Atom występuje w srebrnych puszkach:P). Na dniach byłam w Mielnie (nad Morzem Bałtyckim koło Koszalina) i można tam dostać piwo Łomża Export za 2,60=) Czyli nawet jesteśmy znani=)
A Piątnica jeśli funkcjonuje prawidłowo to niech dalej funkcjonuje... Ja i bez niej się obejdę...=)

Niepotrzeba takiego polączenia :D

a ja jestem z Piątnicy i powiem Wam jedno, wara od mojej wsi!!! pomysl polaczenia nie jest nowy, pamietam jakies glosowanie w tej sprawie. wtedy mieszkancy Piątnicy byli przeciwni i teraz tez. chcecie polączyc Piątnice i Łomże, prosze bardzo przyłączcie Łomże do Piatnicy a nie odwrotnie..

... skupcie się wszyscy, oto ręka moja...

Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego...
L. Tołstoj

Vlad Twój pomysł jest całkiem, całkiem niezły :). Też się piszę!. Tylko gdzie w Łomży, może pub jakiś?. Co wy na to ?

L. Tołstoj

Może chce, tylko się krępuje...:D

L. Tołstoj

Na połączeniu Łomży i piątnicy skorzystaliby chyba wszyscy. Dołączenie Konarzyc - nie wiem, bo jeśli będziemy sięgali we wszystkie strony to dodajmy odrazu Zawady albo może jeszcze Jedwabne - też blisko :]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org