poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Reżimowa telewizja

ja na miejscu ksiezy nie wialbym kasy od starszych ludzi ale wrony mysla inaczej.maja to w dupie czy tamci beda mieli na leki czy na jedzenie.NAJWAZNIEJSZA JEST BUDOWA NOWEGO KOSCIOLA!mm dosc tej dewocji i braku skrupulow czarnych

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Reżimowa telewizja

1. Opodatkować batmanów i pingwiny.
2. Wysłać do normalnej, uczciwej roboty.
3. Zlikwidować "Radio Maryja" - światową stolicę ciemnoty i zabobonu.
4. Zerwać wszelkie powiązania wiary z polityką.

Ja wiem na co idzie to, co daję w ofierze na kościół! Mój kościelny jeździ nowym Seatem Leonem...

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

MrS, mam czas do niedzieli, godzina obojętna. Możemy spotkać się w hurtowni jeżeli masz ochotę ujawnić się. GG nie mam. Może telefonicznie umówimy się. Zaproponuj jakoś formę spotkania.

Do MrS
jeśli masz zdanie takie jak zawarte w punktach od 1 do 4 to z pewnością nie dajesz żadnych ofiar na kościół a skoro nie dajsze to po co się przejmujesz na co one idą :-)

do 1972 (sorki że nie na temat)

śmieszy mnie chłopie twoje podejście do tematu aut używanych.tak się składa,że akurat jestem posiadaczem auta z rocznika '79 (marki nie podam,bo od razu bym był rozpoznany,na czym mi raczej nie zależy) i powiem Ci,że niejedno auto o dziesięć i więcej lat młodsze od mojego chciałoby być w takiej kondycjii jak moje.mało tego.chciałoby mieć takie wyposażenie i renomę chociażby poprzez sam znaczek na masce.chciałoby prezentować takie osiągi,zachowując przy tym rewelacyjną trakcję i wysoki poziom bezpieczeństwa.tak więc jeśli nie masz większego pojęcia o motoryzacjii,to nie wypowiadaj się na tematy Ci obce,z cynizmem wartym co najwyżej 50 euro... a jeśli już,to przynajmniej nie uogólniaj,nie mając do tego podstaw

do 1972

spoko

maciek: jutro o 16:00 w hurtowni? Jeśli Ci pasuje, to napisz mi tylko gdzie dokładnie się ona znajduje.

To jak to jest z tym Rasiakiem?
Wczoraj znów strzelał, tym razem zaliczył 2 bramki?

o typ :PPPPPP zabezpieczenie na miare XXI wieku buehehehhee

Olka,
weź się za siebie i to solidnie!! W końcu chyba lubisz te Olke, no nie?!

Przepraszam jeżeli Ciebie uraziłem, ale ostatnio na forum, piszecie dużo w formie żartu i ja dlatego wziąłem to za żart. Jeżeli jesteś naprawdę chora, to chyba wiesz, ż najlepszy ratunkiem jest lekarz specjalista.

Wieksze miasto to wieksze szanse na sile polityczna. Moim zdaniem jest to bardzo logiczne rozwiazanie. Oprocz tego i tak funkcjonujemy (Lomza i Piatnica) jak jedno miasto, a przeciez jest pelno miast przez ktore rzeki plyna.

... Moze by to dalo nam wieksza sile by ViaBaltica przez Lomze szla. =]

Ja tez uwzam ze to niezbyt dobry pomysl. Piatnica jako gmina wiejska ma wieksze mozliwosci otrzymania dotacji na rozwoj. A myslenie kategoriami co Lomza by zyskala jest samolubne.

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

No to widzimy się o dzisiaj (PIĄTEK) o 16:00 pod hurtownią...

Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego...
L. Tołstoj

No i jeszcze PEPEES, to oddzielna firma - produkty z ziemniaków (nie spirytus :) ) sprzedawane są na całym świecie.
Największy producent glukozy w Polsce.
http://www.pepees.pl/

Poza tym: dwie gazety, małe kino, zakłady meblowe, terrazyt, jednostka wojskowa, bocznica kolejowa, ptysiu91.

Piątnica tego nie ma.

Ale ma forty! ...i serki! Kiedy mój szwagier był w Koszalinie w wojsku, pytali go gdzie ta Łomża? W odpowiedzi upewniał się czy kojarzą piątnickie twarożki, kiedy okazywało się, że TAK, mówił: to właśnie tuż obok Piątnicy jest Łomża.

L. Tołstoj

no jak przynajmniejnie chodzi piechoto to rowerem lub motorynką(lecz też mogą wystąpić poważne wypadki) pzdr dla wszystkich

Dokladnie. Piątnica bardzo długo nie bedzie zainteresowana połąćzeniem się z Łomża, bo straci na tym. Połączeniem zainteresowana jest tylko i wyłącznie Łomża.

No, jakże radośnie mi się zrobiło, gdy przeczytałam sobie Wasze teksty:)

Vlad - efekt właściwy osiągnęłam - odezwałeś się:D

keicam - przeciwko żonatym facetom nic nie mam - niech sobie żyją, ale łapy niech trzymają przy żonie, a nie mnie. Myślę też, że rozmowa z Twoją żoną raczej by mnie obudziła, bo na pewno znalazłybyśmy wspólny temat (wiesz- solidarność jajników:D).

NiemoralnieNormalna: mi osobiście oglądanie starych zdjęć nie pomaga kompletnie. Zresztą ostatnio to może bym i mogła spać, gdyby nie sny - za bardzo realistyczne i piekielnie męczące. Rano dopiero naprawdę chce mi się spać, a tu trzeba zwlec się z łóżka.
Pozdrawiam serdeczniutko i wbrew temu co za oknem - słonecznie (choć nie śpiewam tak jak Wodecki) - A.

Tego jeszcze nie było moi drodzy! - forumowicze bawią się w doktora! :D
Ręce, które liczą...leczą znaczy się...
Ciekawam niezmiernie, ile sobie ów dochtór "zaśpiewa" za seansik takowy...:P

rudy błazen z druhem

Vlad: może się przyłączysz do "hurtowej wycieczki" ?

MrS widzę że spraszasz, spraszasz=)
Nie pijam alkoholu w żadnej postaci, choć przyjść bym przyszła. Mały spacerek by nie zaszkodził=) Hehe.
Pozdrawiam=)

L. Tołstoj

MrS miałem juz okazję pić specyfik przyrządzony przez maćka ... oj wesoło było - mniam :) dziś nie dam rady stawić się pod hurtownią, ale za tydzień w piątek w ramach WZF2005 będę na bank :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org