niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polacy ida pod sejm bronić demokracji

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polacy ida pod sejm bronić demokracji

Ogólnie na tę chwilę sumując to tak:
- zgadzam się na to że jak coś źle zrobię to smoła będzie się gotowała w garach
- kontakty z dziewczynami NIE ale jak nikt nie widzi to TAK
- molestowanie ministrantów, wszystkiego można się nauczyć
- ksiądz a uczciwość, trzeba być uczciwym jak ksiądż a takim chce być
- pytałem się jak zarobić milion a teraz wiem, trzeba być księdzem

NADAL CHCĘ ZOSTAĆ KSIĘDZEM !!!

Bedzie total wykórw;]

Odświeżam temat. Proszę o jakieś info...

To jaki masz problem zamówić 500 sztuk?

jak wyżej

a odnosnie przedstawicieli handlowych to zdania nie zmienie to typowe półgłowki z wyżelowanymi łabami do tego stopnia ,że im ten żel no oczy spływa i nic nie widzą .

HAHAHAHA

zajebiste miasto .. super tu jest.. mieszkam 3 lata i jestem zadowolony.. praca -jak masz znajomosci to umowe o prace dostaniesz-extra płace ajak niemasz znajomosci to najlepiej żeby za darmo robić.. mamy biedronke lidla sklepy dla najbiedniejszych .. i te dla najbogatrzych.. .(...) super komunikacje miejską.. i nowe autobusy.. ładny teren -- i pełno zwierząt i jedno najwarzniejsze w łomzy krąży ufo - niewiadomego pochodzenia niezłapane do dziś.. które tworzy wielkie kratery na jezdniach Łomżyńskich ulic -- extra miasto.. :)

Może nie masz wyżelowanego "łaba" ale zdecydowanie większy z Ciebie półgłówek.

http://huskyadopcje.pl/husky-do-adopcji.html
sa tez ogloszenia z podlasia

Sprzedam dysk Toshiba. Wszystkie dane na obrazku.
http://img251.imageshack.us/i/dsc00006er.jpg/

Kontakt:4983241

Imię (nazwa) użytkownika: zwykłyzjadaczchleba

...... Podawanie przykładów na sposoby zatrudnienia, opartych na zasadach, które stosuje multum pracodawców w kraju, nie tylko w łomżyńskim, dyskwalifikuje te osoby i zamienia ich w konfidentów rodem z peerelu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

To , że inni pracodawcy na rynku lokalnym czy krajowym źle traktują pracownika, uważasz za godne do naśladowania ?

Konfidentem określasz ludzi, którzy się z tym nie zgadzają i chcą mówić o tym głośno?

Twoja bezstronność jest równie fałszywa jak Ty.

Oo znajomi z Augustowa przyjadą :D

rudy błazen z druhem

A jaki masz problem? Skąd to mają forumowicze wiedzieć? W kancelarii zapytaj o statystyki...
Bo to raczej reklamą pachnie, zwłaszcza końcówka.

HAHAHAHA

Brzeczyszczykiewicz !!!!! Nie na takich odpowiedziach mi zależy więc nie dyskutuj . Wybacz ale jest bardzo wiele osób na tym świecie inteligentniejszych od Ciebie , które potrafią odpowiedzieć czy korzystały juz w swoim życiu z usług kancelarii prawniczej po to aby uzyskać odszkodowanie z danego tytułu czy też nie . Jeśli miałabym na celu reklamę to chyba podała bym bystra osobo nazwę firmy . Jeżeli chciałabym usłyszeć wyklepaną na pamięć regułkę jak to pięknie firma działa na rynku to faktycznie zapytała bym w kancelarii o STATYSTYKI . Założyłam ten temat po to by zapytać ( NIE CIEBIE) osób z poza środowiska co sądzą na ten temat i jakie mają doświadczenia w tym kierunku. Pozdrawiam i życzę rozumu.

HAHAHAHA

fanka bocianka - troszkę mnie pocieszyłaś chciałabym w to wejść już nie ze względu na zarobi tylko bardziej doświadczenie , pózniej może będzie mi łatwiej dostać lepszą prace w tym zawodzie i wcześniej ukończyć aplikację czy też się łudzę ??????

HAHAHAHA

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org