Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tego w TVPis nie zobaczycie - relacja na żywo tylko w telewizjach polskich. |
ZGŁASZAJĄC SIĘ NALEŻY ZŁOŻYĆ NASTĘPUJĄCE DOKUMENTY: 1. Własnoręcznie napisane podanie o przyjęcie do WSD z podaniem motywacji. 2. Własnoręcznie napisany życiorys. 3. Świadectwo chrztu i bierzmowania /z adnotacją, kiedy i gdzie zostały przyjęte sakramenty/. 4. Świadectwo maturalne - /oryginał/ z adnotacją dotyczącą uczestniczenia w katechezie. 5. Opinia Księdza Proboszcza o kandydacie i rodzinie. 6. Opinia Katechety. 7. Świadectwo lekarskie /jak na studia wyższe/. 8. Trzy fotografie w stroju wizytowym /krawat, marynarka/oraz zapis cyfrowy fotografii/. 9. Dowód osobisty, Książeczkę Wojskową, Legitymację Ubezpieczeniową (własną lub rodzica przy, którym jest ubezpieczony) POWODZENIA nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tego w TVPis nie zobaczycie - relacja na żywo tylko w telewizjach polskich. |
Poważanie u ludzi zapewnione?
|
|
Re: Tego w TVPis nie zobaczycie - relacja na żywo tylko w telewizjach polskich. |
czego nie można, to nie można ale nie znaczy, że tego się nie robi :P nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Też kiedyś chciałem zostać księdzem,ale każdy mi odradzał,mówiąc ,że ja na księdza się nie nadaje ,bo jestem uczciwy.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Pewnie chce wypędzić te duchy co wywoływał
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |