Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
manifestacja KOD 30000 manifestacja PiS 3000 |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: manifestacja KOD 30000 manifestacja PiS 3000 |
trzeba działać a nie głupie pytania zadawać, kolega wyżej napisał że pierwszy trzeba ukraść, więc do dzieła xD no coś u ciebie cienko, jeżeli chcesz mieć milion a pytasz się innych jak go zdobyć
|
|
najpierw trzeba mieć miliard, potem trzeba mieć żonę ... w ten sposób po paru latach masz milion :) HAHAHAHA
|
|
wyszło parę nowych gier na psp które nie działają,wydaje mi sie ze to wina softu ,
|
|
a masz wgl przerobione psp ?
|
|
1. Klub Tobie coś wisi? 2. Jedź do Łodzi, powiedz to prezesowi Widzewa. 3. Jedź do Radomia, powiedz to prezesom Radomiaka. 4. Jedź do paru jeszcze miast i powiedz to prezesom klubów z nich się wywodzących. HAHAHAHA
|
|
to jeździj bez 1 ;]
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Przy odpalaniu gry z płytki powinna być aktualizacja konsoli tylko musi być podpięte do prądu . I powinno działac
|
|
Ja trochę na inny temat, aczkolwiek również związany z PKS Łomża. Mam dwie uwagi odnośnie nowego kursu do Gdańska. Po pierwsze - godzina wyjazdu. Czy na prawdę trzeba było koniecznie tworzyć kurs dokładnie o tej samej godzinie o której odjeżdża inny przewoźnik? Po co dwa kursy do Gdańska o godz. 7:30? Co prawda trasa przejazdu w obydwu przypadkach zupełnie inna, jednak niesmak pozostał. Już nie wspomnę, że ten nowy kurs od innej niż Łomża miejscowości jeździ minuta w minutę z jeszcze innym przewoźnikiem, stąd pewnie brak zgody na wjazd na dworce autobusowe. Widziałbym inne godziny dla tego kursu, ale na forum o tym pisał nie będę. Po drugie. Czy to przypadek czy reguła, że PKS Łomża do Gdańska wysyła TAM-a Marbus-a # BKL 04725. Przecież ten autobus nie nadaje się nawet na kurs do Białegostoku... Pewnie, można się tłumaczyć, po co wysyłać duży autobus żeby wiózł powietrze do Gdańska. Ale można było również wysłać krótką Setrę # BKL 03328.
|
|
Gliniarze będą teraz kombinować ze zwolnieniami lekarskimi w celu wyciszenia i zatarcia w pamięci sprawy a paragrafów na ich winę jest przynajmniej kilka. Wywieranie nacisku na świadków,zmiany zeznań,zasłanianie się niepamięcią i stanem zdrowia,zmiany składów sędziowskich; wszystkiego możemy się spodziewać. A przecież ze strony pań i panów policjantów z drogówki powinniśmy się spodziewać najwyższego savoir vivre na drodze. A jak jest? Opinie o ich zbyt brawurowej,niezgodnej z przepisami i nieadekwatnej do sytuacji jeździe w rutynowych patrolach nie biorą się z powietrza a raczej codziennej obserwacji przez wielu innych użytkowników dróg. Dodając do tego ich butne,żeby nie powiedzieć czasami chamskie zachowania,wcalę nie dziwię dzisiejszym nieżyczliwym dla nich wpisom na forum.Sami sobie pracują na taką opinię. Niedawno jeden z lotnej jak nachylił się do uchylonego okna sięgając po moje dokumenty,to mało nie puściłem pawia,tak zajechało potem i przetrawionym czosnkiem. Poczekajmy,nie zapominajmy,ciekawe jakie będą następstwa tej stłuczki. HAHAHAHA
|
|
Nadmiar mocy nad wyobraźnią:( Ciekawe kto się kręcił tą alfą?
|
|
tam jest tyle firm budowlanych, że przepisy ich nie obowiązują.... pobocza rozmoknięte błoto z koleinami do kolana, w innym miejscu woda płynie drogą... tam już się zrobił teren jak jedna wielka składnica sprzętu budowlanego i magazyny...
|
|
Najlepiej kupywac na allegro, ale w dzisiejszych czasach rowery nie sa drogie, moj kupilem za 200 zl i dobrze jezdzil. Nie wiem po co komu rowery po 1000 zlotych, moj dobrej firmy bros i 1/5 tej ceny, a mial wszystko.
|
|
To tylko Heniek i jego pracownicy niby mieszkańcy no wożą ile wejdzie na wywrotkię....
|
|
ucze sie tam pierwszy rok i odradzam.. HAHAHAHA
|
|
To czemu u innych ceny wynosza te 950? Na czym polega ta roznica? Czego brakuje? Czy poprostu miejsze zarobki ma dana nauka jazdy?
|
|
517310615
|
|
Mieszkali u mnie na podwórku i wiem że lekarz im powiedział ze drugie dziecko będzie już zdrowe więc antyklakier nie masz tu racji
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Nie rozumiesz słowa "promocja"?Wedy dany OSK zarabia mniej,albo wcale,tylko pokrywa koszty,ale robi sobie dobrą reklamę i przyciąga klientów.Trwa ona dany okres np 2 tygodnie,a potem cena wraca do poziomu ok.900zł
|
|
już mi 2 odpadły u jednej rolki -.-
|
|
ciekawe-tematy kimkolwiek jesteś, to swoją postawą bardzo złą opinię wystawiasz o tej piekarni i o jej właścicielach , może nawet nie masz z nimi nic wspólnego ale siejesz poprostu do nich nienawiść..a czy to pozytywnie wpłynie na ich opinię to watpię..nie długo będą się wstydzili ludziom na oczy pokazać - to niech wtedy tobie za to podziękują że wypowiadasz się w ich imieniu pisząc tu na forum takie głupoty...
|
|
zadziwiająca jest hipokryzja przedstawiciela rządu, który przed trybunałem bronił stanowiska sejmu żeby Wojnarowskim nie dać zasiłku, a następnie dla prasy mówi ze przepis jest nieludzki i będzie składał interpelację o jego zmianę.
|
|
A może dr. znany z programu TV w ramach zapowiadanego leczenia dzieci by im pomógł. Swoją drogą jest to wskaźnik jak bardzo niemrawi i przymuleni wprost są nasi ustawodawcy. Ja nie wiem kim trzeba być aby dziś kierować się wyznacznikami kwotowymi z 2003 roku i ślepcem nie widzącym różnicy cen czyli wartości pieniądza.
|
|
no stłuczka z alfa policyjna:P
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
widziałem ten wypadek ten idiota z alfy pod prąd na rondo wjeżdżał pewnie jeszcze temu typowi co był niewinny dojebali jakiś mandat
|
|
Ostatnio w TV Białystok w wieczornych informacjach podano jak to lekarzowi z końcem marca przekazano kasę , a Wojnarowskim konował nic nie dał. To trzeba mieć charakter.
|
|
ciekawi mnie jedno ,jeżeli potrąciłby pieszego na pasach co wtedy ??? kogo wina ?? pieszego ??? jeżeli byłaby autostrada czy wjechałby pod prąd ???
|
|
No ale jak oni mogą dostać? Przecież Czeczeni muszą u nas "dostojnie żyć" za nasze podatki a nie jakieś chore dzieci: http://www.youtube.com/watch?v=YX4KY9wa7Io&feature=related < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Ja będę na pewno. Ciekawe czy imbecyle w stylu steamboya czy ktoś-cosia się pojawią? Starczy odwagi, żeby pogadać twarzą w twarz? Myślę, że tylko zza klawiatury jesteście takie bohatery
|
|
Niebieska S klasa z 04r z czarnym środkiem jeśli będziesz zainteresowany email: kebotema@gmail.com
|
|
98 to świeże autko,aż szkoda na ślub takiego dać :D
|
|
witam. Chcialem zapytac,czy mial ktos stycznosc z tym autem?Zastanawiam sie nad kupnem,a w internecie niewiele jest informacji nt. Vts-a. Jak to chodzi,jak sie prowadzi,jaka dostepnosc i ceny czesci? Pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi ludzi bedacych w temacie!
|
|
To fajne było ze się gada zapinajcie pasy wala mandaty a kierowca alfy jak i jego pasażer bez zapiętych pasów jechali
|
|
szukam dokladnie mapy UK ale bede jechal przez Niemcy ,Belgie ,Holandie i troche Francji.Nie wiem czy o tako mape pytales?!pewnie chodzilo Ci czy Automapa czy TomTom czy temu podobne?!Powiem Ci ze cokolwiek wartego polecenia :) Co do oryginalnosci to mial byc przekąs..,ze niby oryginaly tylko...wiesz ocb :) nie zamierzam przeplacac (sory wszyscy providerzy łomzynskich gpsow) bedzie to moja pierwsza nav tak wiec nie obeznalem sie dobrze w tamacie.Bylbym wdzieczny jak bys mogl przeslac na maila firstpaintbrush@gmail.com pozdrawiam
|
|
W ośrodku przy PKS taka promocja trwa już półtora roku. 799zł i jeszcze gratisy dla zamiejscowych dają.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nie wiedziałem że tylu "hakerów" jest na 4lomza i że adamosxx jest hakerem :D < wieczne im odpoczywanie >
|
|
98 troche za stare ,jak to mozliwe to prosze o cos nowszego
|
|
potrafisz korzystac z torrentow i programu utorrent? w zasadzie to zadna filozofia :) to bym ci podeslal poprostu plik-odnosnik i bys sobie sam zciagnal :]
|
|
Taa... żeby nie ta cena 799 nikt by tam nie poszedł,zdawalność i poziom nauki bez komentarza.
|
|
Jakbyś chciał bardzo ładną srebrną C klasę to jestem do dyspozycji.
|
|
Jak Automapa to bedzie Automapa :) Nawigacji jeszcze nie mam ale dzieli mnie od jej zakupu doslownie klikniecie kup teraz na allegro:) Z tego co zauwazylem to sprzedaja odblokowane glownie. Ktore z tych do 300 pln byscie wybrali? http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=13012843 Tylko ciekawe czy ta z Biedronki ma cos w zestawie tj uchwyt i ladowarke?bo widzialem gdzies na aukcjach allegro ten model sprzedawany solo bez niczego ktos pewnie sprzatnol wszystkie zestawy z Biedronki :) slyszalem juz o takich akcjach. To fakt 2,2 Gb to troszke duzo :) spoko zciagne sam,kozystam z Tixati Pozdrawiam i wielkie dzieki za wszystkie rady i linka.
|
|
Chyba najciekawszy mecz u nas od kilku lat.W końcu zobaczymy kibiców gości w większej liczbie.Szkoda,że mecz nie zostanie rozegrany przy światłach ale i tak powinno być ciekawie.Sparta się mobilizuje więc dobrze by było,żeby od nas ludzie się zorganizowali i przyszli na Z18 w sporej liczbie! Oczywiście namawiamy wszystkich by przyszli na trybunę od rzeki oraz głośno dopingowali przez 90 minut Łomżyński Klub Sportowy. Bilety: http://i53.tinypic.com/xd89xh.png < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Tak tez pewnie sie stanie ze kupie Goclevera :) no i Automapa juz zasysana przez tixati v 1.42 :) Estimated time left : 6:00:15 :) PZDR
|
|
Pani Wojnarowskiej Sąd Apelacyjny w Białymstoku przyznał rentę w wysokości 1100zł ( nie może podjąć pracy ze względu na opiekę nad córką).1100 zł renty otrzymuje także jej córka.
|
|
Niechce snikogo oceniać ale ja tez bardzo bym sie zastanowiła przed posiadaniem kolejnego dziecka.
|
|
ahaa i gooclevery sa standardowo odblokowane poprzez dostep do sciezki programu takze sialo bierz
|
|
Przedsprzedaż biletów: http://www.lks.lomza.pl/news.php?readmore=234
|
|
@lomza1 Ok to jutro pojde i sie dopytam. @hefajtos Kolega tam zdawal i nie polecal.
|
|
Mleko jest OK. i koniec tematu a tym co nie wiedzą co ze sobą zrobić w życiu i dokuczają innym w przedsiębiorczości dedykuję szklaneczkę właśnie mleka z mlekomatu - PS. NIE PSUJCIE CZEGOŚ KTO COŚ STWORZYŁ !!!
|
|
spróbuj na allegro
|
|
Gdzie kupic w Łomży dla faceta? HAHAHAHA
|
|
W Białymstoku lub w Warszawie lub nawet w Olsztynie.
|
|
A no robią rondo :) powinni jeszcze drugie przy wyjeździe z orlenu tak jak jest przy teatrze było by bezpieczniej /:)
|
|
Kolorowe rajstopy - gdzie kupię?
|
|
w każdym sklepie z bielizną między innymi kazańska dworzec PKS ul długa
|
|
do 1 Mb/s :) bede seedowac no probs. Co do GoClever z Biedronki to fakt jest za 200 zl ale tylko na metce w gablotce,zaraz potym jak tam polecialem tj.do Biedronki na Kazanskiej zorientowalem sie ze musze stanac grzecznie w kolejeczce pomiedzy wielkimi koszami pelnymi zakupow i czekac na swoja kolej po chwili podekscytowany poprosilem pania o navigacje z gablotki ,po chwili dowiadujac sie ze do zaplacenia za samo nav 229 zl na co odpowiedzialem ze to jakas pomylka przeciez na metce jest 200 na co pani ekspedientka sklepowa zadzwonila dzwoneczkiem ktory mial przywolac panią menager sklepu na co ta stwierdzila ze to pomylka od poczatku to ja teraz po fakcie powinienem zapytac WTF ta metka robi tak dlugo w gablotce???Jestem obrazony na panią menager z Biedronki ze lekcewazy klienta hahahha a tak na powaznie to wszystko prawda !!!Tak wiec z Allego bede mial w tej samej cenie nie wychodzac z domu :) Tixati total bytes transferred:IN 26.141.646 OUT 10.400.198 is it good ratio or not ?? peace
|
|
Lepiej powiedzcie jak idzie Wam bieganie?
|
|
W optyku !
|
|
Polecam RayBan-y. Tylko uważaj na podróbki.
|
|
Najpierw robili ronda , teraz będą wszystkie przerabiać na skrzyżowania ze światłami. No i fajnie jest. Grunt , że biznes się kręci , koszty nie ważne . Wynagrodzenia , premie , trzynastki , nagrody , jubileuszówki należą się jak psu kość.
|
|
green:skończ te swoje bzdury pisać bo czytać się nie chcę,wstydzić to się możesz ty na pewno nie ja ani nikt inny za to że tyłek innym obsmarowujesz.Pełno tu prostaków co przemawia przez nich zazdrość ale się do tego nie przyznają ale to widać gołym okiem.Trzeba być na tyle inteligentnym, że pod swoimi słowami się podpisać taki to każdy mądry.Kto z domu będzie się wstydził wyjść he he a niby czemu?Nie wydaje mi się, żeby ktokolwiek się wstydził Chyba do głowy za dużo bierzesz i za dużo się podniecasz 4lomza.Nie pierwsza i nie ostatnia osoba o której piszą i będą pisać takie życie więc na pewno luz. ulcia0002: Po raz kolejny piszę naucz się pisać bo widać do szkoły nie chodziłaś/eś, a buda to pewnie twój dom w którym mieszkasz he he.Na tym kończę pisanie bo to zaczyna być śmieszne.Pozdrawiam
|
|
skończcie te pierd***e bo to do niczego i tak nie prowadzi... qwety traktuj ja jak powietrze to może i ulotni się jak ono ;) ja dziś do mostku i troche wałem pobiegłam ale bardzoooo ciężko było wrócić hehe jestem tak padnięta że nawet palcami w klawiature stukać ;P
|
|
Omania dobre pytanie, ja wczoraj rower naprawiłem i skoczyłem na lasek :)
|
|
sun od ławeczki? do mostku czyli 2200* a ile tego walu przebiegłaś? :)
|
|
za nie wazne tablice celne nawet jesli bedziesz mial ubezpieczenie to mozesz dostac mandat jak cie policja zatrzyma.
|
|
www.utopia.podlasie.pl/bassline001
|
|
www.utopia.podlasie.pl/bassline001
|
|
Wysocka jest super. Leczy moje dzieci od 7 lat. Nie pomyliła sie ani razu. Piwowarska- marny pediatra i psychiatra dzieciecy. Wiem z dođwiadczenia.
|
|
Jak słucham Szpakowskiego to mnie nosi..... HAHAHAHA
|
|
Powodzenia na tym rondzie życzę kierowcom ciężarówek z naczepami.
|
|
Ja mam Trabant 601 kość słoniowa .
|
|
Nie wszyscy zabierający głos w dyskusji to sfrustrowani pracownicy bez szkoły i wykształcenia. Poza tym przeczytaj uważnie o czym jest temat, gdyż dotyczy on warunków pracy a nie jakości towaru. Chętnie też usłyszę Twoje zdanie na temat pojęcia inteligencji: "Tak kto ma to jest inteligentny a kto nie to legat i tuman co liczy na drapnę."
|
|
Zanim kupisz jakieś okularki poczytaj trochę na ich temat m.in. znajdziesz info tu: http://www.testeromania.pl/2011/04/14/spojrz-w-slonce-okulary-przeciwsloneczne/ rudy błazen z druhem
|
|
Vamos Real!
|
|
green:Bardzo dobrze i więcej się już nie wypowiadaj. Dla mnie temat zamknięty,wszystko zostało napisane. Pozdrawiam
|
|
mi kilogram starcza na miesiąc!a jak ktoś pędzi bimber to co innego....
|
|
pewnie to samo jest i z benzyną ! panikarze leją do pełna zamiast wlać 2 litry !
|
|
Witam. Gdzie w okolicy 100km można kupić pieska husky? Rzecz jasna nie chce zadnego mieszanca - niby rasowego Z drugiej jednak strony na rodowodowego ktory kosztuje ponad 1tys zl mnie nie stac Widuje sie oferty gdzie szczeniak wyglada jak 'prawdziwy' a wlasciciele zapewniaja ze rodzice sa w 100% 'prawdziwi' Wiec gdzie? I za ile?
|
|
Znacie może jakąś uzdolnioną dziewczynę która robi ładne paznokcie? Pomijając profesjonalne kosmetyczki które ciachają na tym od stówy wzwyż. Najlepiej żeby to były akryle, choć niekoniecznie. Chodzi mi bardziej o estetykę i wykonanie. Poproszę o namiary :)
|
|
Poszukuję do ślubu Mercedesa E lub S klasa w jasnym kolorze
|
|
hahah napewno:) rudy błazen z druhem
|