niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Skowyt kundli się niesie! Petru o odebraniu stopni generalskich Jaruzelskiemu i Kiszczakowi: \"Co oni takiego zrobili?!\" Trzeba być liderem .N, aby coś takiego palnąć!

Dużo jeżdzę po mieście i i w kierunku Grajewa i nieraz widziałem jak docierają tą Alfę... ciekaew czy za swoje też by tak szaleli...??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Skowyt kundli się niesie! Petru o odebraniu stopni generalskich Jaruzelskiemu i Kiszczakowi: \\\"Co oni takiego zrobili?!\\\" Trzeba być liderem .N, aby coś takiego palnąć!

Dowciapny to ty jesteś ale chyba tylko w uszach, a ze mną nie musisz wcale pisać bo ja tego nie oczekuję od ciebie.

Re: Skowyt kundli się niesie! Petru o odebraniu stopni generalskich Jaruzelskiemu i Kiszczakowi: \\\"Co oni takiego zrobili?!\\\" Trzeba być liderem .N, aby coś takiego palnąć!

Ja też tam jadłam rzeczywiście to co pisze Marcinpol jest prawdą, że masa oleju na frytkach i są sflaczałe ale tak jest szczególnie przy dowozach jak są zapakowane żeby nie wystygły to po czasie robią się sflaczałe.Na kurczaku tak nie widać oleju bo jest cały w panierce,ale jak by jej nie miał to by było dokładnie widać.A jak tam sos czosnkowy czy był dostatecznie pikantny?Bo ostatnio trochę się popsuł smak i nie jest tak mocno czosnkowy jak był na samym początku.Wiem bo jadłam codziennie tam a teraz jakoś mi nie smakuje.A smrud oleju jest w lokalu bo jak tam dość długo posiedziałam ze znajomymi to jak przyszłam do domu to cała byłam nasiąknięta tym spalonym olejem ubrania to się nie nadawały do chodzenia trzeba było je wrzucić od razu do pralki bo strasznie śmierdziały, nawet znajonmi mówili,że nie da się tu długo posiedzieć bo strasznie śmierdzi olejem.Wyciąg chyba nie spradza się,albo jest za słaby bo czasami jak się zajdzie to wisi trochę dymu w powietrzu.Nikt nikomu nie chce tutaj zaszkodzić to sam właściciel sobie wkrótce zaszkodzi jeśli w tej sprawie nic nie zrobi, a ludzie tutaj nie piszą żeby szkodzić tylko wyrażają swoją opinię.Pozdrawiam!

Majk

Godziny otwarcia to od godz 10 do 22 do czwartku w piątek i sobotę do 23 otwarte a w niedzielę od 12 do 21

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Witam. Potrzebuje księgowego do konsultacji przy rozliczeniu podatku. Jak by ktoś znal taka osobę wdzięczny bym był za numer telefonu.

no co fustraci daliście sobie trochę upustu swej nienawiści do policji . Cisnienie wam na wentylu trochę chyba spadło. Czego wy wymagacie od policjantów - kto jest w stanie przewidzieć zachowanie niejednego łomżyńskiego asa ulic. Co z tego ,że radiowóz jadący z sygnałami dzwiękowymi i świetlnymi pojechał niezgodnie z przepisami . O wiele gorsze i podlegające moim zdanie karze jest zwyczajne jełopstwo albo i cwaniactwo które stara się ukryć twierdząc ,że się sygnałów nie słyszało. Jak jest sygnal pojazdu urzywilejowania to nalezy zachowac czujność i byc przygotowanym w razie czego na umozliwienie mu swobodnego przejazdu i *** komu do tego ,że pojazd ten pojedzie pod prąd . On nie jedzie na dupy czy po h u j wie czego jak większość z was tylko niesie komuś pomoc. I nie ważne czy jedzie do kolizji czy tez zatrzmać sprawcę przestęstwa. Wam gówno do tego. Waszym psim obowiązkiem jest dac mu przejazd bo to jest w interesie ogółu społeczeństwa. I nie pierd - olić ,że jak ma sie właczone radio to nic nie słychać. Jak głuchyś jak pien to nie słuchaj radia. To nie wina policji to wina takich dupków jak wy ,że w sytuacji gdy jedzie radiowóz uprzywilejowany to wy jełopy nic nie potraficie mądrego zrobić tylko w niego wjechać . Odnośnie jazdy przedstawicieli handlowych to osobny temat. Tym panom i paniom sie zawsze spieszy i oni wiedza najlepiej i sa najlepsi i zawsze zdażą międzyinnymi zapierdoli c w radiowóz.

luki

to jeśli Cie nie obchodzi życie rodzinne tych ludzi i nie ZAZDROŚCISZ im to po co wspominasz o ich samochodach i willach?? pomysl piszesz z zazdrości i nienawiscie do osob, ktorym sie lepiej zyje niż Tobie! uspokoj sie i ogarnij bierz sie do roboty zakladaj firme i wtedy gadaj, a jesli chodzi o szacunek to czlowiek do innego chlowieka nie ma i nie bedzie mial szacunku widac to nawet po twoim glupim temacie który założyłeś, to nie wiem czemu oczekujesz szacunku odinnych osob jesli sam nie umiesz ich tym szacunkiem ogarnąc. wiec skoncz ten glupitemat i nie powtarzaj po raz 3 tego samego ze chodzi ci o szacunek i bla bla bla i ze buduja se wille. załóż ty piekarnie i ty sobie pobudujesz, proste pytanie prosta odpowiedz.Pozdrawiam

Lepiej w ZDZ :P:P .. he

Ja polecam Panią Sawicką Prowadzi biuro rachunkowe. wie o czym mówi i wie co robi. Jej biuro znajduje się na Aleji Legionów naprzeciwko Banku PKO z Żubrem
Moją księgowość prowadzi od dwóch lat i jestem bardzo zadowolona
polecam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org