Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jeśli myślicie, że oddamy wadze to się mulicie !!! |
dobrze ze narazie zostanie w Łomży bo nie ma szans na gre w pierwszej drużynie i marnowałby sie w rezerwach, mam nadzieje ze juz w następnym sezonie bedzie grał w 1 lidze, a kasa z jego transferu napewno przyda sie ŁKS-owi.Bedzie to drugi po Zbyszku Kowalskim wychowanek naszego ŁKSu , który zagra w 1 lidze!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jeśli myślicie, że oddamy wadze to się mulicie !!! |
Bardzo trafne spostrzeżenie. elmar1973
|
|
maciek: mam propozycję! Wskaż mi, gdzie jest ta hurtownia :-) Zajdę, kupię parę browarów a w ramach nagrody wypijemy je na dwóch... Co Ty na to? rudy błazen z druhem
|
|
To są skutki jazdy z butelką piwa w ręku. Ale mimo wszystko jest patriotą, popiera przemysł lokalny, bo miał piwo łomżyńskie.
|
|
he fajne fotki :P
|
|
to gnoj pier.............., przez takiego skur............ktos ma autko skasowane, normalnie szlak mnie trafia!!!
|
|
fotki wykonane na parkingu jak chcecie możecie pooglądać w naturze :-)
|
|
He. kierowcą wydaje się być Ptysiu..... Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego... L. Tołstoj
|
|
IDZ DO SPECJALISTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Mysle,ze jesli chociaz jedna osoba ogladajac zdjecia z tego wypadku zrobione przez 4lomza zastanowi sie nad wlasnym zachowniem na drodze to bedzie to sukces - chlopaki, tak trzymac. Nigdy nie wiemy kto jedzie z przeciwka, nigdy nie wiemy kiedy mozemy spodziewac sie tego, ze bedziemy musieli uniknac jakiegokolwiek wypadku bo ktos zawini, stosujmy wiec zasade ogranicznonego zaufania co do innych kierowcow, przewidujmy sytuacje na drodze zanim te sytuacje zaskocza nas podczas jazdy, tego sobie i wam forumowicze zycze.
|
|
Nio zdjęcie niczego sobie ... Ale podejrzewam że to nie Twój samochód, dziwię się, że nie zamazałeś tablicy, bo to może w pewnym momencie stać się nie przyjemne. A przepisy są ...
|
|
Łoj łoj... boję się, że inni nie są zainteresowani tak jak kiedyś.. Ale mi przykro łobuzy :D ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Alllinka,ja Cię utule do snu pod warunkiem ze nie masz nic przeciwko zonatym facetom,a musze powiedziec ze w usypianiu jestem niezły,czasami 2 minuty dyskusji z żoną i spie jak zabity,także jak przyjde z nia do ciebie ,to ze snem nie bedzie problemu.Co ty na to?
|
|
Vlad, mógłbyś powtórzyć, bo musiałam wyjść na chwilkę i nie poczułam Twojego uzdrawiającego dotyku. Może tylko leciutkie smyranie:)
|
|
Nic mi sie nie stalo ale poprostu nie lubie tego miejsca i takie mam o nim zdanie i zreszta tak slyszalam wiele na temat tej dyskoteki.Wiesz ...nie interesuje mnie jak jakies kur*** tancza na rurkach.....i jestem kim jestem i mam prawo do wyrazania sie na tym forum jak kazdy.pozdrawiam
|
|
ja jeszcze zobacze czy nie będe nad jeziorem ale postaram sie a to flesch moba też robimy ?
|
|
pierdolenie o Szopenie
|
|
. Dj Mns Vs. E-Maxx - Made In Holland (Dj Mns Mix) Mrs masz racje fajna nuta jeszcze lerek -koniec tarzan boy- promienie heheh dp.
|
|
to kiedy te spotkanie i najlepiej niech kazdy wpadnie z karteczko ze swoim nikiem na plecach pogadamy posmiejemy pozartujemym :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |