Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
słowa opozycjonistki. |
bizzy bone Dzięki kolego za wyczerpującą odpowiedź, zgadzam się- takiej muzyki jaką można znaleźć na winylach dziś nikt nie robi, uwielbiam ten szum czarnych płyt, wiem, że w stolicy jest fajny sklep z ogromnym wyborem winyli kiedyś się wybiorę. Co do gramofonu myslałem nad vestaxem ale troszkę kosztuje. Pozdro
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: słowa opozycjonistki. |
Ja bym pojechal a kiedy by byl wyjazd to moj nr 516689346
|
|
powinni jezdic na rowerach debile a nie za nasze pieniadze rozbijaja nowa alfe albo polmozgi na wrotkach niech patroluja miasto
|
|
Riki111000@interia.pl na ten e-mail prosze o kontakt
|
|
poll: Tak kto ma to jest inteligentny a kto nie to legat i tuman co liczy na drapnę.Życie cię jeszcze nauczy i paru innych "mądrych"Trzeba skończyć to dyskusje bo patrzę, że inteligencją tu co po niektórzy nie grzeszą.Pozdrawiam
|
|
Maja zamiar sprzedać dawny US na Senatorskiej a ludzie latami czekają na mieszkania inie maja gdzie mieszkac.Łomżyńska polityka?
|
|
Yorker a co ma piernik do wiatraka? gdzie jest napisane, że nie wolno. Pewnie, że pojazd uprzwylejowany ma swoje prawa o ile jest uprzwilejowanym.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |