Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skowyt kundli się niesie! PIS-36%, PO-16%, Nowoczesna-14%, Kukiz-7%. |
?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skowyt kundli się niesie! PIS-36%, PO-16%, Nowoczesna-14%, Kukiz-7%. |
Trucker: Patrze, że interesuje cię bardzo życie tych ludzi, że tyle wiesz kto koło kogo skacze a kto nie.Ci co tak lubią oczerniać to pewnie głąby po zawodówkach co jeżdżą padakami, że tak zazdroszczą innym zajebistych domów i fur na które musieli zarobić nikt im za darmo nie dał.Pewnie daleko wam.Ale zazdrość nie zna granic patrze.A ile by chciał zarabiać kierowca albo piekarz?-tyle ile zasługuje.Trzeba skończyć studia i iść do pracy za biurkiem wtedy będziesz zarabiał więcej. Ludzie są zawistni i co po niektórzy by pewnie się zesr*** i zjedli z pod siebie.Niech każdy zajmie się lepiej sobą bo zazdrość to pierwszy stopień do piekła.
|
|
Praca po 12h przez 15-16 dni w miesiącu i dostaniesz nie wiecej niż 1500zł . Z tego co mi wiadomo to szukają tam na myjnie a nie za kasę pozdro
|
|
Treść jest ukryta
|
|
opel już na rondzie, więc wielkie państwo chciało wymusić pierszeństwo. Zobaczymy do czego się przyczepią do kierowcy opla by udowodnić mu winę...
|
|
gorzej jak nie widzi...
|
|
bardzo
|
|
Ja mam pytanie odnosnie tej nauki jazdy naprzeciwko sklepu Farmal, pisze na ich plakacie, ze kurs kosztuje niecale 800 zl, czy to prawda? Bo kolega zdawal u Gruszwelda i zaplacil 950, czy w tej cenie sa juz godizny jazdy, wyklady itp?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |