Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zamiecione pod dywan, ale smród pozostaje. |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zamiecione pod dywan, ale smród pozostaje. |
ha ha jeżeli ten link to faktycznie projekt nowego ronda to gratuluje pomysłu Panu Karwowskiemu. Czy Stary Rynek w kolorze kostki i wycięcie drzew jeszcze chyba za PRL to też nie przypadkiem tego Pana pomysł ? Odnośnie tego nowego skrzyżowania mogę się założyć ,że koreczki będą i to wieksze niz są teraz i to jak w banku - dwa lewoskręty z Zawadzkiej w Piłsudzkiego i Piłsudzkiego w Zawadzką jak w banku HAHAHAHA
|
|
Treść jest ukryta
|
|
podwozie? wiec w kałuże to sam se umyjesz!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A ja ostatnio byłem w firmie na poligonowej potrzebują spawaczy jakieś hale robią i zabudowy samochodowe, nie wiecie jak płacą??
|
|
zajebisty pomysł! mam nadzieję że jest to początek dużego udanego biznesu :) pozdro
|
|
ciekawe-tematy "z pod" siebie to wyjadasz pieniądze teścia :) pisząc z jego komputera ---.neoplus.adsl.tpnet.pl Nikt nikomu niczego nie zazdrości ,zaś każdy opisuje realia panujące w firmie. Co do fur , 3/4 to auta nie będące zarejestrowanymi w Polsce , w niedziele giełda Białystok zaś w tygodniu kartka przy trasie albo Komis w Łomży :) . Nie tłumacz się za kogoś bo temat schodzi na drugi plan. Była mowa o pracy w piekarni a nie o autach "komisowych". Każdy wie , że nasz region jest bardzo mały i każdy każdego zna.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
kawosz Dobre pytanie. Odpowiedź moja brzmi tak nie wsiadam z n....im czy naćpanymi frajerami do samochodu.
|
|
A po drugie: widzę że zazdrość ludzka nie zna granic. Każdy grabi do i pragnie coś mieć. Ci, którym się nie udaje ( np. z braku wykształcenia lub w tym przypadku " rozumu") pozostaje ZAZDROŚĆ Więc drodzy "słuchacze" ta rozmowa prowadzi do nikąd, lecz może mieć poważne konsekwencje co do niektórych osób nie przebierających w słowach !!!
|
|
jw
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Test, który rozwiązywałeś jest testem projekcyjnym: Test Niedokończonych Zdań Rottera. Można go "potraktować" ilościowo lub jakościowo, w zależności od potrzeb. Interpretacja ilościowa informuje o stopniu przystosowania. Z jakościową jest większy problem- psycholog interpretuje wyniki w oparciu o dane podejście. Do niego też się nie da przygotować- w końcu niewiadomo w jakim podejściu psycholog będzie tworzył interpretację...
|
|
A po co tobie taka wiedza? To jakiś szczególny rocznik?
|
|
ha ha ha ha ale dobre
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |